186 cm'da üst sınır 113 görünüyor tabloda 110 kg ile sevk mi verdi ? |
|
Sisteme 110 cm 186 kg girmiş. |
Herkese merhaba tekrardan, geçtiğimiz 17 aralık perşembe günü aile hekimliğine gittim, hekim boy kilo uyumsuzluğu nedeniyle hastaneye sevk etti (boyum 1.87 kilom 135 ölçüldü) Ertesi gün devlet hastanesine gittim, dahiliye doktoru kağıda obezite, sağlık kuruluna sevk yazıp kurula sevk etti. Kurula gittiğimde ise pazartesi sabah 8.30da gelmemi istediler. Şimdiki süreçte beni neler bekliyor, kurulda ne gibi süreç işliyor bilgilendirebilecek olan varmı acaba ? şimdiden teşekkürler. Edit: Sağlık kuruluna gittiğimde elime bi kağıt tutuşturdular ve sağlık kurulu bölümlerini gezmemi istediler hepsinden sağlamdır notlu imzalı kaşeli onay almam gerekti (nöroloji, KBB, göz, psikiyatr vs.) dahiliyeye gittiğimde ise boy kilo ölçümü yapıldı tekrardan. 1.88 boya 138 kilo çıktım. Çalışan doktor 85ten 3 çıkarıp daha sonra 138den çıkardı ve 53 sayısına ulaşıp kağıda "53 kilo fazlası vardır, madde 33-C notunu düştü" daha sonrasında belgeleri teslim ettim ve öğleden sonra 16:00'da sonuç için gelmemi istediler. Sonuç almaya gittiğimde 1 yıl erteleme aldığımı öğrendim. Hiç diğer arkadaşların başına geldiği gibi bi kurul heyet vs karşısına çıkma olmadı yani. Daha sonrasında o raporu askerlik şubesine götürüp onaylattım. Askerlik şubesindekiler 1 yıl sonra tekrar gelceğim zaman tekrar aile hekimine gitmeme gerek olmadığını ve direkt işlemleri askerlik şubesinden başlatıcağımı söylediler. Kısaca özetlemek gerekirse, 1 yıl erteleme aldım, kaldı 2 sene ve 2 görüşme daha. Konu hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak isteyen veya merak ettikleri bi şey olan arkadaşlara seve seve yardımcı olabilirim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volraxx -- 22 Aralık 2020; 20:19:9 > |
|
Kardesim merhaba.Mersinde hangi hastaneye sevk ediyorlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arkadaşlar benim tecilim 29 mayısa kadardı. Ben tecili e devletten bozup yoklama başvurusu yaptım. 31/12/2020 oldu ilişigi yoktur tarihi. Perşembe günü aile hekimine kontrole gideceğim. Boyum 1.67, kilo 112. Bu halde en kötü erteleme verirler diye düşünüyorum. Ama emin değilim. Doktora bağlı herhalde bu işler. Direkt muaf olma ihtimalim nedir? Bir de bu işlemler 31 aralık'ı geçecek muhtemelen. Sistemde kaçak gözükür müyüm? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sağolun cevapladığınız için. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
_____________________________ |
|
|
|
|
|
@fenerliso Şubeyi aradım dün. Durumu iza ettim. Bana Bitime 10 gün kala internet üzerinden işlemleri başlatabilirsin dediler. Şubeye gel demediler garip bir şekilde |