< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
bir yıl erteleme alırsın. kimse seni askere felan almaz senin boyun için 108 kiloya kadar askere gitmezsin. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bu boy ve kilo oranı ile askere alınırsınız.Sizin maksimum 106 kilo olmanız lazım ki hakkınızda erteleme kararı verilsin. Eğer boy ve kilonun doğru ölçülmediğine eminseniz şubede hakkınızda düzenlenecek olan 'elverişlidir' raporuna itiraz edip farklı bir hastanede yeniden muayene talebinde bulunabilirsiniz. |
_____________________________ |
Doktor yanlış ölçüm yapmış.Kilo üst sınırının belirlenmesinde 'boy' esas alınıyor 'ideal kilo oranı' değil.Sizin boyunuz 179 ise '179-3 = 176' işlemini esas alması gerekiyordu.Buna göre 176 + 30'un toplamı 106 olduğundan sizin boyunuza göre kilo üst sınırınızın 106 olarak belirlenmesi gerekiyordu.Doktor boy'un üzerine '30' eklememiş muhtemelen boyunuza göre ideal kilo olan '83''ün üstüne 30 kilo ekleyerek 113 sonucuna ulaşmış ki burada yanlış işlem yapmış.Ya hesapladığı sisteme yanlış girdi yaptı ya da sistem hatalı sonuç verdi. |
Ekimde son işlemi bitirdim evrağı bekliyordum e-devlette sorguladığımda askerlik durum belgesini artık onay beklemede demiyor direk yazıyor sanırım onaylanmış eve ne zaman yollarlar bilmiyorum ama o civarda işlemini yapan varsa kontrol etsin. Edit:24 Kasım'da onaylanmış bugün de rapor eve geldi PTT ile. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pozitron~ -- 1 Aralık 2020; 11:36:57 > |
![]() Galatasaray 2022-2023 #1 Fernando Muslera #2 Léo Dubois #4 Mathias Ross #5 Lucas Torreira #6 Fredrik Midtsjö #7 Kerem Aktürkoğlu#10 Dries Mertens #11 Yunus Akgün #13 Emre Taşdemir #18 Bafétimbi Gomis #22 Berkan Kutlu #23 Kaan Ayhan #26 Milot Rashica #25 Victor Nelsson #27 Sérgio Oliveira #30 Yusuf Demir #32 Sam Adekugbe #34 Okan Kocuk #40 Emin Bayram #42 Abdülkerim Bardakcı #50 Jankat Yılmaz #53 Barış Alper Yılmaz #63 Baran Aksaka #64 Juan Mata #81 Hamza Akman #88 Kazımcan Karataş #93 Sacha Boey #99 Mauro Icardi Okan Buruk |
ben elverişlidir raporunu yazdırtmadan çıktım. Çünkü belirtilen kilo ve boyum bu değil. Cimer ve hastane sağlık birimine şikayet ettim gerçek verilerimi yazın diye. 1.78 - 108 kiloyum. Adam kendi keyfine göre 1.79 - 104 kilo yazıyor. Sahte evrak düzenliyor resmen. Yaptıkları doğru değil. |
İtiraz etmekte en doğrusunu yapmışsınız.Bazı doktorlar sırf inadına kilo problemi olan insanları kilolarına rağmen askere göndermeye çalışabiliyor.Muhtemelen başka bir hastanede başka bir doktora muayene olma hakkı size verilecektir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 30 Kasım 2020; 16:3:44 > |
|
Diyetisyen ölçümü direk vucüt olarak ölçüyor kıyafet vs. Ölçmüyor. Normalde seni dahiliye ye sevk etmesi lazımdı. Ayrıca hastenelere göre çok farklı işlemler olabiliyor ne yazıkki. Benim de sınırım 107 kilo ama bana sınırım 113 den işlem yapıldı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Merhaba arkadaşlar ocak ayında ikinci muayenem var, nasıl bir işlem izlemem gerekiyor yardımcı olabilir misiniz. Edevletten mi randevu almam gerekiyor, yoksa bana geçen sene verilen raporu alıp direkt aile hekimine ya da hastaneye mi gitmem gerekiyor aydınlatırsanız sevinirim. |
Bedelli iadesi dün yattı artkadaşlar. 1 ay falan olmuştu dilekçeyi vereli ama 2 hafta önce şubeye gittim ve daha postalanmadığını, posta memurunda kovid çıktığı için beklendiğini öğrendim. E-Arşiv'e yükletip Fatih şubesini aradım, 2 hafta önce çarşamba günüydü yanlış hatırlamıyorsam eğer. 2 hafta sonra da hesabıma yatmış oldu. Eğer rapor onayını beklemeden para iadesi talep ediyorsanız e-arşiv e yükletin direk ya da kendi şubenizden randevu alın orada işlem yapın. Bürokrasi işlemleriyle uğraşmak çok saçma oluyor. |