LG 65NANO90A 65 ve GRUNDIG 65 GHQ 9500 65
Arkadaşlar televizyon alma arefesindeyim max bütçem 38 bin bu 2 televizyon arasında kaldım lg 60 hz grundig gled 120 hz sizin öneriniz hangisi olur veya başka tavsiyeleriniz benim için çok önemli
14 Pro Max Arıza
Arkadaşlar merhaba doğru yere mi yazıyorum bilemedim belki daha önce başına böyle bir durum gelmiş olan vardır diye yazmak istedim. Sorunum şu 14 pro max kayıtlı telefonum var turkcell hat kullanıyorum wp aramalarında hiç sıkıntı yok ama normal oparatör görüşmelerimde 10 görüşmemde 2-3 tanesinde sesim karşı tarafa gitmiyor öyle kalıyor telefon sim kartımı değiştim arıza yine devam ediyor ahizeden kaynaklı olsa wp de de bu durumu yaşarım başına daha önce gelmiş çözümü olan arkadaş var mıdır acaba
65” Ekran Televizyon Tavsiye
Arkadaşlar seneye nasipse düğün yapacağım 65 ekran televizyon almak istiyorum max bütçem 40 bin tavsiye edebileceğiniz ne olur ben grundig baktım 38 bine qled 120 hz yazıyor ama sizden de fikir alıp almak istedim
Televizyon Tavsiyesi Max 40 bin
Maximum Bütçe 40 Bin Tl 65 inch televizyon tavsiyesi
Arkadaşlar burada ki arkadaşların tavsiyelerine güvendiğim için buraya yazıp fikir aldıktan sonra ürün almak istedim yardımcı olursanız sevinirim sıfır düşünüyorum ama bu paralara 2. El de olursa tavsiye alırım, şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar 5,500 tl ye kadar bütçe var oyunla çok işi olmayan biri için hangi laptopu tavsiye edersiniz yarına kadar halletmem lazım yardımcı olursanız sevinirim.
Youtube destekli hd uydu tavsiye
|
Tavsiye
|
Tavsiye
|
İtunes sorunu
|
Son Giriş: 14 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 381
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 381)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 25 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar