Şimdi Ara

Askerlik kilo sınırı (230. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.298
Cevap
115
Favori
949.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oKsyqeN

    bedelli parasını iade almak istemiyorum ki, ben bedelli parasını ödeyemedim o sayfa açılmıyor.

    Alıntıları Göster
    o zaman problem yok

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: X kare

    o zaman problem yok

    Alıntıları Göster
    Abiciğim anlatamadım ki asıl şimdi problem var. Ben şuan kilo sınırındayım , seneye kesin kilo alırım. Yani benim çürük alma ihtimalim yok. Seneye 35 bin tl çoktan 40 bini geçmiş olacak. Ben para masamın üstündeyken yatırıp kurtulmak istiyorum.
  • oKsyqeN kullanıcısına yanıt
    yapabilecegin birsey yok.yonetmelik böyle

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ben de muafiyet başvurusu yapacam fakat şubem biraz sıkıntı çıkardı.Evrak alma başlangıç tarihi yarın normalde bu tarihten sevk tarihine kadar olan süreçte başvurmam gerekmiyor mu? bir de askeriyeye muafiyet dilekçesi verecek miyiz?
  • Arkadaşlar herkese merhaba,
    Ben 2017 yılında askerliğimi 2 yıl tecil ettim. Tecil işlemi sırasında sağlık raporu da istenmişti ve bu sebeple sağlık raporunu da sundum. Tecilim bittiği zaman yoklama kaçağı olduğumu düşünüyordum fakat sağlık raporuna dayanarak benim askerlik atamam yapılmış. Daha sonradan öğrendim ki bakaya statüsündeymişim. Şuanda 177 cm boy ve 121 kg ağırlığındayım. Ayrıca tanı konmamış olsa da ölçümlerim tip-2 diyabet hastası olabileceğim yönünde. Bu sebeple muafiyet kovalıyorum. Ancak e devlet üzerinden askerlikle ilgili işlem yapamıyorum. Şubeye yönlendiriyor. Ne yapmam gerek şubede beni alırlar mı? Yoksa yeniden sağlık raporu için hastaneye mi yönlendirirler? İşlerim nasıl ilerler bilginiz var ise yanıtlarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yoklama sadece 1 kez mi oluyor? Ben 2016 yılında yoklama oldum ve sağlık raporu da almıştım o gün. Ancak sonra tecil edildi askerliğim 1 Mayıs itibariyle de tecilim bitti. Şimdi sadece askerlik hizmet tercihi yapmam yeterli mi olacak? Tekrar sağlık raporu ve yoklama olacak mı? Askerlik durum belgemde "Sınıf ve Tertibat Bekliyor" yazıyor.
  • Arkadaşlar merhaba, lisans mezunuyum. İki yıl tecil hakkımı kullandım. tecil 07.06.2020 tarihinde bitiyordu. 182 boy 126 kilodayım. normal sınırların üstünde bulunuyorum. e devletten tekrar yoklama işlemi yapamadım beni şubeye yönlendiren bir uyarı vardı. 08.06.2020 tarihinde askerlik şubesine gittim. tekrar sağlık muayenesi ve erteleme işlemi suan yapılmadığı söylendi ve ağustos 2020 sınıflndırma işlemine tabi oldum. Bu normal mi? o tarihte muayene olabileceğim ifade edildi. tarafıma askerlik durum belgesi verildi. aynen şu ibare yer alıyor. ''06.08.2020 tarihine kadar askerlik işlemleri yönünden bir sakıncası yoktur.'' bu o güne kadar beni tecilli kılar? ve bu dönemde sözleşmeli sağlık personel olarak kayıt yaptırmam gerekiyor. yapılmış tecilli veya muaf ibaresi yer alıyor. elimde varolan bu belge kayıtta kullanılabilir mi?

    Lütfen yardımcı olur musunuz? Yaşamımım çok kritik bir dönemindeyim. okuduğunuz için teşekkür ederim




  • Arkadaşlar kilo fazlalığından erteleme işlemleri yapabilen var mı? Benim 3. yılım, son işlem için bekliyorum. Farklı şubelerden farklı cevaplar alıyorum, başladı diyen var, heyet toplanmıyor diyen var. Yer Erzurum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yunus dere Y kullanıcısına yanıt
    Ayni durumdayim. 3. Ve son islem icin bekliyorum. Askerlik subesinden yana bi sikintimiz yok sanirim, hastanenin heyet islemlerine askerlikten gelenleri dahil etmeye baslayip baslamadigi bizi ilgilendiren detay. Yani hastaneye gidip sormak gerekiyor. Bana subeden "biz islemini baslatiriz bizden yana sikinti yok. Seni hastaneye yonlendiririz ama hastane kabul etmiyor. Ama sansin varsa belki heyet seni alir" dendi. Sonrasinda hastaneye gittim ve heyet ofisine memura sordum durumu. Simdilik asker kabul etmediklerini soyledi. Hastanelerin keyfini bekliyoruz su anda.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hasenakkhaya kullanıcısına yanıt
    Şansımı denedim dün aradım başladıklarını söylediler. Pandemi sayesinde boşluk var galiba bugün sabahtan bütün işlerimi hallettim. 3. ve son işlemim olduğu için elverişsiz raporunu yazdılar. Heyet raporunu bugün 3'te alıp askeriyeye teslim etcem. 2 yıl bekledik ama sonunda çözdük. Herkese kolay gelsin. Sormak istediğiniz soru olursa yardımcı olmaya çalışırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Me08 -- 10 Haziran 2020; 12:5:38 >
  • Bugün işlemleri başlatmak için şubeye gittim, ancak hastaneye sevk işlemlerinin 29 hazirana kadar ertelendiğini söyleyip geçici tecil işlemi yaptılar sadece.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Me08 kullanıcısına yanıt
    Şehir neresi acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yunus dere Y kullanıcısına yanıt
    İzmir
  • Me08 kullanıcısına yanıt
    Tebrik ederim gozun aydin. Biz de bu ay halledecegiz sanirim er ya da gec. Surec standart aile hekimi, hastanede heyet dahiliyecisinde tartilma, ve gun sonunda heyete sonuc icin cagrilma seklinde ilerlemistir heralde. Koronaya ozel bi ekstra yasandi mi? Bi test falan gibi...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yunus dere Y kullanıcısına yanıt
    Bana da benzer tarih verdi sube fakat eger hastanede sansim olursa girebilecegimi soyleyip istersem islemlerimi baslatabilecegini ekledi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hasenakkhaya kullanıcısına yanıt
    Hastanenin dahiliye servisinin numarasını bulup gün içi 10-20 defa aradım arayarak sordum kabul edip etmediklerini. Gitmedim boşa zaman kaybı olmaması için. İş yerinden izin almakta sıkıntı oluyor.

    Pandemi ile ilgili ekstra hiç bir şey olmadı. Herşey geçmiş yıllardaki gibi ilerledi.
  • Merhabalar.Bende bugün 2.işlemler için hastane işlemlerimi halletim.Cuma günü saat 09:00 da askeri heyetin karşısına çıkacağım.Sormak istediğim soru;benim boyum 1,71 kilom 119,boy ve kilo arasında 49 gibi bir fark çıkıyor.2.işlemimde muafiyet söz konusu olur mu acaba.şimdiden teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doğukan061 -- 10 Haziran 2020; 15:21:6 >
  • Doğukan061 D kullanıcısına yanıt
    Hangi sehirdesin? Cogu sehirde hastane asker kabul etmiyor.

    Boy kilo arasi farki dogrudan boy ve kilo ile degil, tabloya bakarak yapiyoruz. Senin boyunun ust sinirindan 41 fazla olman gerekiyordu gibi hatirliyorum tek seferde cozulmesi icin. Emin degilim ama sabredip bekleyip goreceksin zaten. 😊

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hasenakkhaya kullanıcısına yanıt
    Anladım çok teşekkür ederim.Ben İstanbul anadolu yakasındayım işlemler yapıldı.Cuma günüde heyete çağırdırlar.
  • Arkadaşlar Merhaba, ilk defa bir forumda yazı yazacağım. Başımdan geçen her şeyi anlatmak istiyorum askerlikle ilgili.
  • 
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.