Şimdi Ara

Askerlik kilo sınırı (232. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
7.775
Cevap
134
Favori
1.096.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 230231232233234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • boyum 1.80 kilom 50 acaba askerlikten direk muaf olur muyum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zar zor ve belalı bir şekildede olsa Şişli Etfal'de işlemleri halledip 2 Temmuz'a heyet randevusu aldım. Bekleyen arkadaşlar varsa bilgilendirmek istedim. Yalnız, eğer aile hekiminizden sevkiniz üstüne korona yüzünden uzunca bir süre geçtiyse, tekrardan imza, kaşe ve tarih atmasını istiyorlar, haberiniz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi indieGenie -- 16 Haziran 2020; 15:50:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yunusalixc

boyum 1.80 kilom 50 acaba askerlikten direk muaf olur muyum
    Endokrine gönderirler sebep yeme alışkanlığından mı diye.Olaki genetik ise erteleme alırsın 50 kilo ne yahu.Çok zayıf tığ gibisin galiba.Sanıyorum en aşağı 65 kilo olman lazım.

Erteleme verirle yeme alışkanlığı problemi ile alakalı ise yok.Genetikse muaf olursun.Ama benim görüşüm erteleme olur kilo fazlalığı durumunda izlenen adımların aynısı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yunusalixc Y kullanıcısına yanıt
    Olmazsın. Benim boyum 1.87 kilom 155 çıktı mevzuatı hatırlattım ona rağmen 3. seferde verildiğini söylediler. Hatta psikiyatriden tek seferde alabileceğimi sanıyordum, psikiyatrist çok anlayışlıydı ve yapmamın kesinlikle sakıncalı olduğunu söyledi ancak o da üç seferde verildiğini o yüzden dahiliye ile işlemi halletmemin en iyisi olacağını söyledi. Eskiden askeri hastahanelerde tek seferde veriyorlarmış ancak şuan durum böyleymiş.
  • Arkadaşlar 2. Erteleme zamanım geldi ilk sefer ki gibi e devlet üzerinden asal yoklama başvurusu mu yapmam lazım yoksa direk askerlik şubesine gitmem mi gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cikitfilit -- 22 Haziran 2020; 2:36:21 >
  • Arkadaşlar bu süreçte hastane işlemlerini bitirip tecilini ya da muafiyetini gerçekleştirebilen oldu mu acaba? Yoksa haziranın sonunu mu bekliyoruz

• Yunus dere Y kullanıcısına yanıt
    Antalyada islemler basladi. Askerlik subenle ve sevkedilecegin hastanenin kuruluyla konusup kesinlestirebilirsin islemlere baslayip baslamadiklarini.

• 3. Ve son işlemim için müracaat ettim, hastanedeki işlemler çok uzadı bu sefer. Tahliller, röntgen, ultrason vs bir sürü işlem istiyorlar. Eskiden yarım saatte her şey biterdi şimdi işin yoksa sonuçları bekle.

Sasirdim acikcasi. Kilo fazlasindan baska bi saglik sorunu belirttin mi bir yerlerde?

• Hayır sadece kilo fazlalığını belirttim, önceki muayenelerde böyle bir işlem yapılmadığını da ifade ettim. Artık bunlar da isteniyor dedi doktor.

• Me08 kullanıcısına yanıt
    Hocam Senin boy kilo oranın nedir ?
    senin boy kilo nedir ?
  • Benim 173 boy 108 kilo

• Meraba arkadaşlar benim nisanda tecilim bitiyor ama bir yıl uzatmak istiyorum boyum: 175 kilom:105 1 yıl erteleme verirler mi yoksa eksik yazıp askere mi gönderirler konuyla alakalı bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şanssız Adam

Meraba arkadaşlar benim nisanda tecilim bitiyor ama bir yıl uzatmak istiyorum boyum: 175 kilom:105 1 yıl erteleme verirler mi yoksa eksik yazıp askere mi gönderirler konuyla alakalı bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
    normalde erteleme alman gerek ama,doktor boyunu 1-2 santim uzun kilonuda eksik yazabilir bu durumda itiraz etme hakkın var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yunus dere

Hayır sadece kilo fazlalığını belirttim, önceki muayenelerde böyle bir işlem yapılmadığını da ifade ettim. Artık bunlar da isteniyor dedi doktor.
    Keşke başka doktora gitseydin. Koca hastanede tek bi tane dahiliyeci yoktur herhalde. Ben geçen hafta rapor aldım tek bir tane muayenede olmadım tek bir tane tahlilde olmadım direk kurula sevk ettiler.
  • oKsyqeN kullanıcısına yanıt
    Maalesef bu işlere bakan tek bir doktor vardı, ısrarla böyle olduğunu savundu. Uzmanlık için yapılan başvurulardaki işlemlerle aynı şeyleri yaptırdı. Boşuna uğraşıp duruyoruz salağın teki yüzünden.

• Merhaba Arkadaslar

27 yaşındayım askerliğim tecilli. Boyum 1.75 kilom 145 tecili bozup askerlıge basvursam direk olarak askerden muaf olur muyum yoksa erteleme mi verilir. Net bilgisi olan var mı belirli bir kilonun üstü kesin askere alınmaz vb gibi
    Siz şubeden mi gönderildiniz yoksa e-devlet üzerinden mi işlemleri yürüttünüz?
  • onur5741 O kullanıcısına yanıt
    Çok nadir direk muafiyet veriliyor.Bunun dışında üç yıl üst üstte kilo sınırının üstünde olursanız muafiyet veriliyor.Yani üç yıl gidip gelmeniz lazım.
  • 
Sayfa: önceki 230231232233234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.