Şimdi Ara

Askerlik için işten ayırlma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    25 yaşındayım bu sene askere gitmeyi düşünüyorum. Eylül ayında bu iş yerinde 1 yılım dolmuş oluyor ve kıdem tazminatını almak istiyorum. 1 yıl olunca şubeye gideceğim.
    Fakat iş yerine askere gideceğim dersem aynı gün çıkış verirler ve 15 gün ihbar süresi tanırlar bende tazminatımı alamam.
    Haftaiçi işten şubeye gidebilmek için bir bahane bulmam lazım. Nasıl bir yol izleyebilirim bu konu ile ilgili?



  • öncelikle askelik celp kağıdın gelecek, sen bunu isyerine götürüp istifanı vereceksin. öpe öpe tazminatını verirler merak etme, ancak celp kağıdı sart. yoksa ben askere gidecem bu sene deyip kendi isteğinle ayrılırsan tazminat alamazsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kuikkuik

    öncelikle askelik celp kağıdın gelecek, sen bunu isyerine götürüp istifanı vereceksin. öpe öpe tazminatını verirler merak etme, ancak celp kağıdı sart. yoksa ben askere gidecem bu sene deyip kendi isteğinle ayrılırsan tazminat alamazsın.

    e-devletten araştırdığı vakit "Askerlik durumunuz ile ilgili bilgi almak istiyorsanız askerlik şubesine gitmeniz gerekmektedir." diye bir yazı çıkıyor. Seneler önce köye askerlik kağıdım gitmişti. Bence üniversite okuyorum diye tecil etmiştir. Bu sene okulu dondurucam. Kütüğümün olduğu askerlik şubesi 2016 yılında mayıs ayında gönderiyormuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stifflers -- 1 Temmuz 2015; 16:30:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.