Şimdi Ara

,

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-51493FD59 -- 16 Haziran 2023; 16:46:36 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bende yaziciydim acemi birliğinde bana da vermişlerdi çokta önemli değil neden merak ettim ki bunu?

• Bende aldım ama pek bir önemi yok hatıra sadece

• kısa dönem olarak gittiğim sürgün kışlasında 1 ay uzatmalı yaptığım askerlikte:

ana görev atış idare atış plancısı olarak 600 sayfalık talimname ezberletildi, kışladaki topçu+havan birliklerinin en iyi atış idarecisi seçilerek her şeye salça olmayı hak kazandım.

2 denetleme geçirdim, keskin nişancılıkta 1. lik (gece+gündüz), adını hatırlamıyorum bi üst kademe görev verilmişti hareket halinde hareketli hedeflerle ilgili. sonra onu yapmaktan vazgeçtiler.

1 tatbikat geçirdim, dağda 1 ay yaşadım (askerliğimin uzatılma sebebi), tatbikatta havan atışı haricinde kbrn manga komutanı, gzpt komutanı ve uçaksavar nişancısı olarak görev aldım

6 ayı aşan ve günde ortalama 3 saati geçmeyen uykuyla "poşet" olarak bitirdiğim askerliğimde aldığım tek belge terhis belgesi. karşılığında bedenen ve ruhen çok şey verdim.

• Ben de acemide yazıcıydım, orada bir tane almıştım. Ustada da bir tane aldım, komutan bizi ikinci 6 aya kalmaya ikna etmek için yaptı galiba. İkisi de sıradan resmi yazı formatındaki yazılardı. Sadece arka planı beyaz değildi. Bunların bir önemi yok. Ama askerlerin sicilinde takdirler kısmı var. Burayı etkileyecek belgeler de vardır. Öyle bir şey alsan işine yarar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğitimlerin ve ictimalarin coguna katilmayip gunes gormeden oturarak is yapan yazıcı, ilac dagitimci gibi erlere veriyorlar mesela. Ne kadar mantıklı bilemedim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bende de var öyle bir belge. Boş bir şey, galiba herkese vermişlerdi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Usta birliğinde bana verdiler. Bölükten bir çocuk vardı. Hem acemilikte hem de ustada takdir belgesi aldı ve bizden erken terhis olmuştu. Tabi takdir belgesini veren komutanın rütbesi de önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marcus Glory -- 9 Haziran 2023; 12:50:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marcus Glory kullanıcısına yanıt
    ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-51493FD59 -- 16 Haziran 2023; 16:47:5 >
  • Valla E-devlete işlenmediği sürece pek bir resmiyeti yok.

• ben de almıştım. Tek artı tarafı ailene gönderiyorlar. Ben askerdeyken eve göndermişlerdi. Şu şu işte başarılı oldu vs gibi. Başka bir artısı yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.