< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dopamine. -- 13 Ocak 2018; 11:31:38 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dopamine. -- 13 Ocak 2018; 11:31:38 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2013 Şubat ayında bedelli yaptım. Askerlik şubesinde 10dk geçirdim bitti askerliğim.
Anı olarak aklımda kalan arkada çalışan bi hatun vardı o baya kesmişti beni :) |
Tunceli'de yaptım.
Tek cümle ile askerliği anlatmam sanırım ama en sevdiğim şey gece çöktüğünde dağlarda hiç bir ışık olmaması çok güzeldi. Şehir ışıklarının kirliliği olmadan yanında bir tabur olmasına rağmen yalnız kalmanın gerçek anlamını yaşayabiliyorsun. |
İstanbul/ hasdal sene 1977 1 nci ordu 1 nci topçu taburu
2 nci batarya erbaşlarından ateş idare kısım komutanı hesapçı Çvş Ali Erkan Acemi birliği izmir bornava topçu çavş talimgahı 1957 / 1. Tertip. 610 gün 20 ay Güzel yıllardı daha cep telefonu icat edilmemişti |
Ankara Etimesgut
Siyah bere düşmez yeree |
antalya da yaptım jandarma cezaevi.
tek kelime ile : stresli mahkum hastaneye gider duruşmaya gider . adamlar suç makinası duruşma başlayamıyor çünkü lanet olası herife suçlarını okuması bile 6 saat sürüyor ciddiyim ayakların lanet ediyor oracıkta kafasına sıkıp çöpe atasın geliyor. o yüzden kelepçeleri gavur gibi canları yansın diye çok sıkı takardım hiç acımazdım hatta bir kere duruşma da annesi bağırdı bir kere sarılayım diye öyle bir çektim ki pisliği hakim dayanamadı bırak sarılsınlar dedi hakimin gözüne öyle bir nefretle baktım ki kadın şok oldu böyle bir tepki beklemiyordu.adamın yemediği nane kalmamış anasına sarılacak ulan 4 5 saat sadece dosya okuması sürüyor birde kabul etmiyor beyfendi telekom konuşmalarını bile ret ediyor dalga geçiyor herkesle.. antalya zeytin köy diye aratın dediğim tipler çıkar |
ÇUKURCA 2006 Gazisi Saygılarımla...
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|