Şimdi Ara

Askerligi nerede yaptiniz ? Tek cumle ile askerligi anlatsaniz? SS EKLEMEK SERBETS (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
0
Favori
8.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    usta birliğim: Ankara TSK rehabilitasyon
  • Şırnak Gabar Dağı bir üs bölgesinde (karakol tarzı)

-bugün inşallah elektrik gitmez. 270 gün kaldığım üs bölgesinde 150 gün hep elektrik kesintisi oldu. Kannas kullanmak görevimdi, bl. Çvş. İle herşekil işi yaptım.
    Askerligi nerede yaptiniz ? Tek cumle ile askerligi anlatsaniz? SS EKLEMEK SERBETS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arath0rn -- 13 Ocak 2018; 17:47:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KraL_15

Yapmadım

Çok istedim ama almadılar (+3 kg )

Bende daha fazla zorlamayacağım

Gitmeyeceğim

(kilo fazlalığı)

Darısı başımıza

• Adana/İncirlik Air Base
    15 Temmuz 2016 Darbede elektiriğimizi kestiler incirlik resmen cehennem oldu bize adanada o yaz sıcağında sabahlara kadar uyuyadık 4 5 gün klimasız yataklar sırılsıklam olurdu terden..
    Darbe günü ekmek bulamadık yemeye giriş çıkışlar durdu ekmek girmiyordu içeri aşçılarda yoktu.
  • Adana Kozan

Mantaş'a selam olsun. Az portakalini yemedik, Helal etsinler. Insanlari askeri seviyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barlas

quote:

Orijinalden alıntı: G3gg

Şanlıurfa - Bozova Jandarma Karakolu

"CEHENNEM sıcağı"

317 KSD olarak ben de orada acemiliği yaptım. Öyle bir sıcak yok :D

hocam nasıl yok temmuzda 48 dereceydi 42 43 olunca hava serinledi diyorduk gerçi ilçeye bağlı bir köydeydim dağ tepesi olduğu için iyice arttırmıştır etkiyi

• Kırkağaç - Salıpazarı

Kırkağaç bir liman ben ise bir gemi, bir daha gelirsem ............
  • Afganistan/Kabil

Dogan kampı

😊

• quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Tunceli'de yaptım.

Tek cümle ile askerliği anlatmam sanırım ama en sevdiğim şey gece çöktüğünde dağlarda hiç bir ışık olmaması çok güzeldi.

Şehir ışıklarının kirliliği olmadan yanında bir tabur olmasına rağmen yalnız kalmanın gerçek anlamını yaşayabiliyorsun.

Hangi ilçesi? Bende Tunceli Hozat'ta yaptım da.

Ayrıca aklı olan askere gitmesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 13 Ocak 2018; 17:57:2 >
  • Kanarya Adaları /Sahil güvenlik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mendieta58

Acemilik memleketim olan Sivas'da

Usta birligim evime 3km uzakta Ankara/Balgat'ta koruma taburunda yaptım

Akşama kadar Ankara sokaklarında gezerdik otobuste,aksam birlige döner yatardık.Muhafızdım askeri araçta.Evin önunden geçerdik elimde mp5 uzerimde kamuflaj,konu komşuyla muhabbet eder her sabah ailemi görürdüm

Ne guzel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • antalya da yaptım jandarma cezaevi.

tek kelime ile : stresli

mahkum hastaneye gider duruşmaya gider . adamlar suç makinası duruşma başlayamıyor çünkü lanet olası herife suçlarını okuması bile 6 saat sürüyor ciddiyim ayakların lanet ediyor oracıkta kafasına sıkıp çöpe atasın geliyor. o yüzden kelepçeleri gavur gibi canları yansın diye çok sıkı takardım hiç acımazdım hatta bir kere duruşma da annesi bağırdı bir kere sarılayım diye öyle bir çektim ki pisliği hakim dayanamadı bırak sarılsınlar dedi hakimin gözüne öyle bir nefretle baktım ki kadın şok oldu böyle bir tepki beklemiyordu.adamın yemediği nane kalmamış anasına sarılacak ulan 4 5 saat sadece dosya okuması sürüyor birde kabul etmiyor beyfendi telekom konuşmalarını bile ret ediyor dalga geçiyor herkesle.. antalya zeytin köy diye aratın dediğim tipler çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrelll -- 13 Ocak 2018; 18:33:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Tunceli'de yaptım.

Tek cümle ile askerliği anlatmam sanırım ama en sevdiğim şey gece çöktüğünde dağlarda hiç bir ışık olmaması çok güzeldi.

Şehir ışıklarının kirliliği olmadan yanında bir tabur olmasına rağmen yalnız kalmanın gerçek anlamını yaşayabiliyorsun.

Hangi ilçesi? Bende Tunceli Hozat'ta yaptım da.

Ayrıca aklı olan askere gitmesin.

Merkezde 4.komd. Tugayında yaptım. Ama oradan bir çok yere göreve gittik. Özellikle Bingöl civarına.
  • cehester kullanıcısına yanıt
    Aha benim memleketimdesin hayırlı tezkereler tertip

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar resim atin biraz , guzel seyler cikiyor ortaya. Anilar , maceralar, tanisliklar..

• Şırnak 23. Sınır tümen komutanlığı mayın arama timi-istihkam

Yıl 2009

Yılmaz özdilin hakkında yazı yazdığı yücel uzman komutanımızdı. 2010 yılında bir operasyon sırasında yaklaşık 200kg eyp patlaması sonucu

Allah kimseye göstermesin

• K A M B O C Y A

• Acemi Kastamonu,usta Gaziantep.3 defa mıntıka kurası çektik 1,5 ay şeklinde 3 defasındada tuvalet çıktı 5 ay tuvalet temizleyip nöbet tuttum😃

• Muaf oldum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Acemi birligi manisa t tipi cezaevi

Usta birliği manisa sarigol ilce jandarma karakol komutanligi

369.kd

Safak 91

Herkese selam olsun

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.