Şimdi Ara

Askerler aç mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    + türlü ve pilav
    - ben yemiyorum.

- Komutanım bugün ne yiyeceğiz?
    + zeytin ekmek
    - ooo beyler ziyafet var

böyle bir yazı dolaşıyor facebookta. merak ettim.

•  Askerler aç mı?
  • Yıl 2011 halen facebook denen site de takılanlar var.
  • Ya bırak liseli bebeler klavye başında vatan kurtarır. 10+ şehit haberi gelmediği zaman vatan şehit millet umurlarında değil birden şehit haberleri düşünce vatan millet sevdalısı zannedip artizlik yaparlar klavyede.
  • manyakmısın aç google a yaz. soguk suyu koyuyosun torbaya yemek ısınıyor böyle yemeği senin annen yapabilirmi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: moondalina

Yıl 2011 halen facebook denen site de takılanlar var.

evet panpa okuldan geliyorum açıyorum feysi bütün kız arkadaşların yeni fotoğraflarını beğeniyorum bütün arkadaşların paylaşımlarına xDê yazıyorum sonra gece üçe kadar farmville kasıyorum sabah okula gidiyorum okulu kırıp internet cafeye girip gene facebook'a giriyorum.

@kovadogs

sen nediyon?
  • birliğe göre değişir ama bi çok yerde çok kaliteli yemek yediriliyo askerlere.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asker olmak mantıklı mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Askerliğimi Diyarbakırda yeni yapmış birisi olarak söyleyeyim,
    Askerler aç değil. Yemekler kötüdür, bazı günler kokmuş et de çıkar, pilav bile bazen kokar, ama aç kaldığımız günler nadir olmuştur.
    Kokmasının nedeni de yemek malzemelerinin teminatından sorumlu olan subayların cebine para indirme hevesi nedeniyle fazla fazla malzeme alıp, kağıt üzerinde daha da fazla göstermesindendir.
  • Askeriyenin yemekleri iyidir.
  • asker aç diyen ayıp eder heryerde aynı mı bilmiyorum ama çoğu yemek bile boşa gidiyor , artıyor çoğu zaman yemekler.birçok askeri yerden gördüm bunu
  • Şöyle söyleyeyim, askerliğimi Buca Cezaevinde yaptım biz asker olarak mahkûmların yedikleri kalitenin çok aşağısında yemek yiyorduk hala aklıma geldikçe zoruma gidiyor bu durum, adamlar hırsız, tecavüzcü, psikopat, ne adilik ararsan var hapiste bir askerden kat ve kat üstün kalitede yemek yiyor, hergün kamyonla taze meyve sebze ve et geliyordu.
    Ama tabi bizde aç değildik o kadar da değil.
  • askeriyede ki

EN GÜZEL YEMEK

Ankara / Mamak / MEBS'te çıkar

Her öğün 3 farklı yemek ve en az haftada bir kendini tekrar eder yemekler

Yani sivil o kadar çeşit yemek yiyemezsiniz.

Kivi, elma, portakal kasalarlaydı.

Ama usta birliği KHO yemekler (-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: moondalina

Yıl 2011 halen facebook denen site de takılanlar var.

Ooooooo çok kulsun adamım.
  • Bilmiyenler için söylüyorum, ASKERDE EN ÇOK ÖNEM VERİLEN ŞEY ASKERİN BESLENMESİDİR. İnanın 15 ay boyunca özellikle rütbelilerin buna çok dikkat ettiğini öğrendim. Rütbeli bir kişi sana ne görev verirse versin yemek vakti geldiği zaman yemeğini ye gel ondan sonra devam et der her zaman

(gördüğüm ve kaldığım birliklerin hepsi böyleydi)

Erzincan 59. Topçu Eğitim Tugayı
    Mersin'deki lojistik birliği
    Kıbrıs Magosa'daki lojistik birliği
    Kıbrıs Güvenlik Kuvvetleri Alayı
    KTBK topçu alayı

vs vs çok birlik gezdim görevim boyunca hiç aç asker görmedim aksine usta askerlerin her türlü yemek imkanı olan yerlerdi hepsi

Kahvaltı haricinde her öğünde balık yada et kesinlikle mevcut bu arada

(Muz, Kiwi, Çilek, Kiraz, bisküvi, gofret bunlarda haftanın 5 günü verilirdi nerdeyse, konservelerde çok lezzetlidir bol bol dolabımda stok yapar acıktıkca çakmakla ısıtır yerdim mis gibi )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reobig -- 21 Ekim 2011; 17:33:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ScramJet

Askerliğimi Diyarbakırda yeni yapmış birisi olarak söyleyeyim,
    Askerler aç değil. Yemekler kötüdür, bazı günler kokmuş et de çıkar, pilav bile bazen kokar, ama aç kaldığımız günler nadir olmuştur.
    Kokmasının nedeni de yemek malzemelerinin teminatından sorumlu olan subayların cebine para indirme hevesi nedeniyle fazla fazla malzeme alıp, kağıt üzerinde daha da fazla göstermesindendir.

Silahlı kuvvetlerde hiç bir birlikte et 3 günden fazla beklemez (ulaşımın sıkıntı olduğu iç güvenlik görevi icra eden kışlaları dahil etmiyorum)

Yemeklerin lezzetsiz olmasının nedeni aynı anda binlerce kişiye yemek çıkmasıdır.Gidin mevcudu 100 bile olmayan bir jandarma karakolunda yemek yiyin bakalım bir daha tadını unutacak mısınız!

Ayrıca yemek komisyon başkanlığı tek bir subaydan oluşmaz bir heyettir.şu hassas günlerde böyle aslı olmayan saçma sapan iddiaları ortaya atarken elinizi vicdanınıza koyun.

Kafanızda böyle şeyler oluşmasının nedenini merak ediyorum Diyarbakır'ın neresinde askerlik yaptınız?

• dağ karakoluna düşerseniz hergün konserve ..türlü-bamya 2 günde bir çıkardı..en sevmediğim yemekler..ama nasıl yiyiyorsunuz ..istersen yeme.evdeki gibi ben yemem bunudiyemezsin aç kalırsın..

edit:kışın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ben Aslında Yokum -- 21 Ekim 2011; 17:37:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.