Şimdi Ara

Askeri Lise Veya Kara Harp Okulu mülakatlarından anlayan bakabilir mi beyler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler ben harp okulunun mülakatına giricem 1 hafta sonra.Ama üst dişlerimin arası hafif açık.Anlayan birisi yada deneyimi olan birisi kesin bir şey söyleyebilr mi ?2 Tane dolgu var hiç çürük yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HARUNTEGIN -- 10 Temmuz 2016; 0:33:54 >

• Sorun olacağını sanmıyorum genelde daha önce kırık falan var mıydı diye soruyorlar. Yüzde kalıcı iz ve de eklemlerde hareket kısıtlılığı yapacak bir şey yoksa ve de beden mülakatını iyi tamamlarsan geçersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeKNoYDN

Sorun olacağını sanmıyorum genelde daha önce kırık falan var mıydı diye soruyorlar. Yüzde kalıcı iz ve de eklemlerde hareket kısıtlılığı yapacak bir şey yoksa ve de beden mülakatını iyi tamamlarsan geçersin

Hocam sporcuyum zaten yara izi vs hiçbir şeyim yok tek sıkıntı dişlerim.Açıkçası elenmek problem değilde böyle basit bir şeyden elenirsem çok üzülürüm
  • Cevabınız için teşekkür ederim bu arada
  • Eleyebilirler. Bu tamamen onlara kalmış. Kesin bir şey söylemek zor. Başarılar.
  • HARUNTEGIN H kullanıcısına yanıt
    Elemezler bence. Çok oldu ama benim dişlerime baktıklarını bile hatırlamıyorum. Ön sağlık muayenesinde doktor şöyle bir baktı sadece. Kapsamlı sağlık muayesinde de dişlere hiç bakmadılar. Kolay gelsin hocam sporcu isen ilk günün çok kolay geçer.
  • Dolgu sikinti cikartmiyor ama çene probleminiz doktora emanet eğer telle felan düzeliyorsa tel taktirin tedavide deyip geciriyorla %99
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarihçi

Eleyebilirler. Bu tamamen onlara kalmış. Kesin bir şey söylemek zor. Başarılar.

Teşekkürler
  • Doktor çok aciliyeti olmadığı için gerek yok dedi o yüzden sırada sonlara düştüm bu yüzden takmadılar
  • Elerler kardes umutla gitme ciddi soyluyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

Elerler kardes umutla gitme ciddi soyluyorum.
    konuşurken falan fazla dişlerini gösterecek şekilde ağzını açma. Zaten dişlere falan ilk de bakmıyorlar askeriye ye girdikten sonra bakıyorlar sanırım
  • ressi1 kullanıcısına yanıt
    Bugün gidip tel taktırmak için doktorla konuştum doktor asker kökenliymiş zaten.23'üne kadar yetiştiririz dedi P.tesi başlıyoruz bakalım
  • Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    Tel taktırmaya başlıyorum.Telde bir sorun olmuyor demi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HARUNTEGIN

Malesef oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

quote:

Malesef oluyor.

Alıntıları Göster
    TAMAMEN doktorun insiyatifi bu durumlar bazılarını ufak tefek diye geçiriyorlar bazılarınını da sıkıntısı olmasa bile tipini beğemeyip eliyor

not:ben de jamyo mülakatına gideeğim
  • quote:

Bugün gidip tel taktırmak için doktorla konuştum doktor asker kökenliymiş zaten.23'üne kadar yetiştiririz dedi P.tesi başlıyoruz bakalım

Yolunuz açık olsun hocam inşallah girersiniz
  • Sen disleri bosver gozler bide duz tabanlik onemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gereksizzz111

Sen disleri bosver gozler bide duz tabanlik onemli.
    14ünde gata mülakatım var sağ diz pert insallah bedeni yeterlilikten kalmam
  • Gözleri çizdirince kontrolden geçebiliyormusun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redible

Gözleri çizdirince kontrolden geçebiliyormusun?
    benimde ön üst dişlerimin arası açıktı dişten geçmiştim.
    daha çok dişlerin çürüklüğüne ya da çok bariz çene problemi varsa ona bakıyolar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.