Şimdi Ara

Lise mezunu ABD'de ne yapabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
2
Favori
2.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Burada okunan üniversite zaten oranın seviyesinde değil, geçerliliği yok. Lise mezunu olarak ne yapıyorlar Green card ile gidenler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• homeless

• quote:

Orijinalden alıntı: HarveyBullock

homeless

Zor iş hocam

• Kapitalist bir ülkede vasıfısz elemanların hiç şansı yoktur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakkını Arayan Serçe

Kapitalist bir ülkede vasıfısz elemanların hiç şansı yoktur.

+sonsuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakkını Arayan Serçe

Kapitalist bir ülkede vasıfısz elemanların hiç şansı yoktur.

Hocam bende onu diyorum. Lise mezunu olarak gidiyorlar, rahatça yaşıyorlar, 20.000 dolara Camaro alıyorlar. Tamam ucuz ama anlayamıyorum. Üni. denkliği bir değil zaten.

• Yok haklısınız ona birşey demiyorum ama buradan gidişte orda evsiz kalanı görmedim daha.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dil sıkıntısı çekme sakın yoksa meksikalı muamelesi görürsün,ingilizcen iyi olsun basit işlerden başlayıp yükselirsin kapitalist bir yer tamam o zaman girişimcilik yap,nasıl camaro alıyo bu adam dediğin kişiye sor öğren abi sen nasıl yaptın bunu nasıl oldu diye sor böyle insanların hayatlarını öğren bir fikir sahibi olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burzum.

Dil sıkıntısı çekme sakın yoksa meksikalı muamelesi görürsün,ingilizcen iyi olsun basit işlerden başlayıp yükselirsin kapitalist bir yer tamam o zaman girişimcilik yap,nasıl camaro alıyo bu adam dediğin kişiye sor öğren abi sen nasıl yaptın bunu nasıl oldu diye sor böyle insanların hayatlarını öğren bir fikir sahibi olursun

Sordum hocam. Çalışana karşılığı veriliyor diyorlar. Temizlikçi olarak girdiği spor salonunda müdürlüğe yükselen bile var Türklerde. Camaro ise garson bile alabilir, 20 bin dolar. Yani alım gücü yüksek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BA761BEEF -- 2 Temmuz 2017; 0:21:32 >
  • sen daha şimdiden american dream dedikleri olaya kapılmışsın. amerikanın leş kapital sisteminin dayanağı bu zaten. 0 sermayesi olan adam bile amerika süper yaa camaro alırım diyerek baslıyor yola. nasıl olsa yükselirim diyerek. senelerce çalısıyor amerikada. ucuz iş gücü böyle sağlanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Benjamin Greeg

sen daha şimdiden american dream dedikleri olaya kapılmışsın. amerikanın leş kapital sisteminin dayanağı bu zaten. 0 sermayesi olan adam bile amerika süper yaa camaro alırım diyerek baslıyor yola. nasıl olsa yükselirim diyerek. senelerce çalısıyor amerikada. ucuz iş gücü böyle sağlanıyor

Yok hocam kapılmadım. YouTube'da izliyordum, merak ettim. Yaşam koşulları, alım gücü, çalışma süreleri herşeyi bizden iyi. Şimdi kapitalist falan demeyelim boşa. Ama ülkemi bırakıpta gitmek istemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BA761BEEF -- 2 Temmuz 2017; 0:27:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sheitani

quote:

sen daha şimdiden american dream dedikleri olaya kapılmışsın. amerikanın leş kapital sisteminin dayanağı bu zaten. 0 sermayesi olan adam bile amerika süper yaa camaro alırım diyerek baslıyor yola. nasıl olsa yükselirim diyerek. senelerce çalısıyor amerikada. ucuz iş gücü böyle sağlanıyor

Yok hocam kapılmadım. YouTube'da izliyordum, merak ettim. Yaşam koşulları, alım gücü, çalışma süreleri herşeyi bizden iyi. Şimdi kapitalist falan demeyelim boşa. Ama ülkemi bırakıpta gitmek istemem.

bizim ülke de kapitalist. o baska zaten
  • quote:

quote:

quote:

Sanırım bir tek Avrupa'da yok? Hollandalı arkadaşım vardı devlet sürekli yardım ediyormuş. Öğrenciyse öğrenci maaşı gibi. Herkese eşitlik gibi birşey

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sanırım bir tek Avrupa'da yok? Hollandalı arkadaşım vardı devlet sürekli yardım ediyormuş. Öğrenciyse öğrenci maaşı gibi. Herkese eşitlik gibi birşey

aslında var hocam. neredeyse hepsi devletçi liberal sistemi kullanıyor.

• Asgari ucretle calisiyorlar yada donerci falan aciyolar genelde
  • quote:

Ucuz iş gücü dediğin yerde en dandik adam saatte 10 dolar kazanıyor.
  • Her hangi bir konuda bilgili, yetenekli, tecrübeli vs. isen bence rahat yaşarsın. Tabii okulunu kuru kuru bitirdiksen o mesleğin amelesi olarak iş bulursan op başına koy.

• Amerikadayım öğrenciyim Türkiye'de . Dondurma satıyorum şimdilik. Güzel iş açıkçası başta ağlıyordum sızlanıyordum yalan yok. Sattığın kadar dondurmanın %20 sini alıyorum ben. Seneler geçtikçe 22/25 falan artıyor . İlk gün 300 dolar satmıştım sonra adam bana kamyon verdi şu an 700-1000 dolar satıyorum . Tabi bunun %20 si benim oluyor ama ek olarak tip falan da alıyorum. Patron dünya iyisi bir insan daha bu sabah kahve ısmarladı bana her akşam yediriyor mc donalds , ya da buranın nusreti tarzı elit yerlerde . J1 vizem vardı iptal oldu işe girerken adam sormadı bile. Ben açıkçası dönmeyi düşünmüyorum Türkiye'ye dönersem de seneye gene gelir bu işi yaparım çünkü aşırı kazançlı bir iş. Kışın ise adamın başka yerleri var oralarda çalışıyorsun gitme kal sponsorun olacağım çalışma izni sonra vatandaşlık falan alırsın dedi aklıma yattı baya açıkçası. Onun dışında meyve satma işi var o biraz daha karlı ve %25 alıyorsun o işte. Hiçbiri bir vasıf aramıyor ve eleman sıkıntısı var açıkçası bu dondurma hala eleman arıyor meyve de arıyordu en son ben kaza yaptığım için çıkarıldım meyveden

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.