Şimdi Ara

Askere KiTAP,CD,defter veya kalem götürebilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
9.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet soru çok açık.Askere okumaya kitap götürebilir miyim?Deftere de ihtiyacım var.1 yıldır üç serilik bir roman üzerinde çalışıyordum ve askerlik engeli yüzünden ertelemek zorunda kalmak istemiyorum,aylarca boş durmak bana zarar verir.Ve birde romanın word dosyasını kaydettiğim cd var tabii ki...Bunları kimseye emanet etmem söz konusu değil,ne kadar telif haklarını şahsım üstlenmiş olsada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shuffy -- 12 Mayıs 2009; 20:42:23 >

• Kitap,defter götürebilirsin tabii sakıncalı kitaplar haricinde,gerçi eskisi gibi değil de hata pek iyi bakılmayan kitaplar vardır.Cd yi saklarsın artık,el koyabilirler.Düştüğün yere göre değişir ama genelde pek boş bırakmazlar
  • Defter kalem serbest, kitap içeriğine bağlı olmakla birlikte serbest; cd veya flash bellek tarzı şeyler yasak. Ama kendine güveniyorsan çok iyi saklarım diyosan götürebilirsin. Şahsi fikrim yok yere başını ağrıtma çünkü yerli yersiz detaylı arama yapılabiliyor.
  • Bence cd götürme çünkü yasak yakalanırsan ceza alabilirsin zaten bi kere götürmek yetmiyor bulunduğun ortamda bilgisayar yoksa çarşı izninde kullanacaksın her giriş çıkışta aramada bi gün yakalanırsın risk alma tabi yine sen bilirsin düştüğün yere göre değişir

Kelime hatası yapabilirm harf harf boşuna uğraşmayın.
  • kitap: goturun, ilk gun boluk astsubayina veya onun yerine bakan personele onaylamasi icin verin. sakincali bir kitap degilse onaylanip hemen size geri verilir.
    defter: hic sorun olmaz.
    kalem: hic sorun olmaz. oradaki kantinde de ucuza siyah tukenmez alabilirsiniz.
    cd: kesinlikle goturmeyin.

goturdugunuz her seyin baskalarinin eline rahatca gecebilecegini de bilin tabii. astegmenlikte ozel hayati saglamak daha rahat ama o da yerine gore degisir. kisa donemde ise neredeyse hic ozel hayatiniz olmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shuffy

Bunları kimseye emanet etmem söz konusu değil,ne kadar telif haklarını şahsım üstlenmiş olsada.

sivil hayatında kimseye emanet edemeyeceğin bir belgenin askeriyede nasıl "güvende" kalabileceğini merak ettim...
  • eğer subay değilsen arkadaşım kesinlikle askere cd ni filan sokma emeğine yazık olur, zaten kitap okumak istersen ya birliğinde kütüphane vardır ordan temin edersin yada dışardan aldığın kitaba komutan görüldü mühürü basar serbest şekilde okursun...ama diğer mevzuya hiç girme zaten seni orda kolay kolay boş oturtmazlar o işlere ne fırsatın kalır ne iştahın :D:D:D

ama elinle bir ajandaya günlük gibi not alabilirsin
    Origin ID : Lyfalco - Steam ID : Lyfalco- Uplay ID : Lyfalco Battle Tag : LyFalco#2148

MSI MAG B650 TOMAHAWK/ AMD Ryzen™ 7 7700/ gainward rtx 4060 ti panther 16gb /Corsair 32GB(2x16) Vengeance RGB 6000mhz CL40 DDR5 Ram / Cooler Master Seidon 120V Soğutucu / EVGA 650 GQ 80+ GOLD PSU / 32GB ReadyCache SATA 3.0 SSD+Kingston 120GB V300 + Toshiba 3.5" 500Gb / AOC 23" i2369v GENIS EKRAN LED IPS MONITÖR / DARK N10 KASA
    Profili kapalı üyelere özel mesajdan cevap vermiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.