Şimdi Ara

Askerdeyken YDS'ye girmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben 353. dönem asker olacaklardanım. 25 Temmuz da nereye düşeceğimiz belli olacak. Ayrıca da YDS-Sonbahar dönemine girmek için başvuruda bulunmak istiyordum. Sınav ücretimi ödeyip formu doldururken bir durum kafama dank etti. Sınava nerede gireceğim kısmını neresi seçeceğimi haliyle bilemedim. Sınava başvuru için son tarih 24 Temmuz ve ben sınavın gerçekleşeceği tarihte asker olacağım ama yerimi henüz bilemediğim için kalakaldım. Acaba şu anki ikamet adresimi seçsem sınavın olacağı tarihte askeriyeden izin alabilir miyim? Veya sınava gireceğim yeri daha sonradan güncelleyebilir miyim?
    Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim.

Teşekkürler

• kimsenin fikri yok herhalde?
  • ykk07 'ye pm at hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 17 Temmuz 2013; 17:23:23 >
  • yds başvuruları bitmemiş mi ya oh oh çok iyi. ben de arkadaşın düğüne bu bahane ile kaçarım artık:)
    sınava izin verirler heralde ya sıkıntı olmaz. ama kaç gün izin verecekler sınava bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: **cyborg**

yds başvuruları bitmemiş mi ya oh oh çok iyi. ben de arkadaşın düğüne bu bahane ile kaçarım artık:)
    sınava izin verirler heralde ya sıkıntı olmaz. ama kaç gün izin verecekler sınava bilmiyorum

3 gün verirler 1 gün gidiş 1 gün sınav 1 günde dönüş . YDS başvurusu 2 gün önce başladı . 3 günden fazla bekleme derim .

31 ağustosta çıkarsın 2 eylülde birliğine dönersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

yds başvuruları bitmemiş mi ya oh oh çok iyi. ben de arkadaşın düğüne bu bahane ile kaçarım artık:)

3 gün verirler 1 gün gidiş 1 gün sınav 1 günde dönüş . YDS başvurusu 2 gün önce başladı . 3 günden fazla bekleme derim .

çok iyiymiş hocam sağolasın. sınav yerine de düğünün olacağı ili yazdık mı sınava da gireriz:)

yalnız 31 ağustosta sabahın köründe mi çıkarız malum akşamına düğüne yetişmek lazım konyaya:)

bir de fazladan askerlik gibi bir şey olacakmı bu sınav durumlarında???

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

çok iyiymiş hocam sağolasın. sınav yerine de düğünün olacağı ili yazdık mı sınava da gireriz:)

yalnız 31 ağustosta sabahın köründe mi çıkarız malum akşamına düğüne yetişmek lazım konyaya:)

bir de fazladan askerlik gibi bir şey olacakmı bu sınav durumlarında???

tabii ki 3 gün eklenecek askerliğine . Konya'ya ulaşmak için ters bir yerde olmazsın umarım . gerçi artık uçakla her yer yakın
    sabahtan çıkarsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kesinlikle kanuni izin dışında garnizon dışına çıkamazsın askerdeyken,istisnası,mazeret izni ile olabilir bu,,sınav yeri değişimi ise son dönemde nasıl bilmiyorum ama eskiden ösym dilekçe ile sınav yerini değiştiriyordu,,son durumdan haberim yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.