Şimdi Ara

ASKERE ELEKTRİKLİ TRAŞ MAKİNESİ GÖTÜRÜLÜR MÜ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
31.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1) askere elektrikli traş makinesi götürülür mü? kullanmaya izin veriliyor mu?
    2) izin veriliyorsa çalınma ihtimali var mıdır? güvenli olarak nasıl saklayabiliriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karenin -- 19 Nisan 2009; 21:32:12 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Askere Elektrikli Traş Makinesi Götürülebilir mi?

Askerlik görevine başlamadan önce, yanına alabileceğin eşyalar konusunda merakların olması doğaldır. Elektrikli traş makinesi de merak edilen eşyalar arasında yer alır.

Askeriyede Traş Makinesi Kullanımı

Türk Silahlı Kuvvetleri'nde askerlerin düzenli olarak tıraş olması gerekmektedir. Ancak traş olma yöntemi konusunda net bir düzenleme bulunmamaktadır. Elektrikli traş makinesi, tıraş bıçağı veya jilet gibi farklı yöntemler kullanılabilir.

Elektrikli Traş Makinesinin Yanına Alınması

Askeri birliğine elektrikli traş makinesini yanına alıp alamayacağın, birlik komutanının kararına bağlıdır. Genel olarak, elektrikli traş makineleri serbesttir ve askerler tarafından kullanılabilir. Ancak bazı durumlarda, birlik komutanı güvenlik veya hijyen nedenleriyle elektrikli traş makinelerinin kullanımını yasaklayabilir.

Öneriler

Askeri birliğine elektrikli traş makinesi götürmeyi düşünüyorsan, aşağıdaki önerileri dikkate alabilirsin:

• Birlik komutanına sorarak, elektrikli traş makinesinin kullanımına izin verilip verilmediğini öğren.
    • Elektrikli traş makinesini temiz ve hijyenik tut.
    • Traş makinesi için yedek pil veya şarj cihazı götürmeyi unutma.
    • Elektrikli traş makinesi büyükse veya çok fazla yer kaplıyorsa, alternatif olarak tıraş bıçağı veya jilet getirmeyi düşünebilirsin.

Askeri birliğine elektrikli traş makinesi götürme konusunda herhangi bir sorunuz varsa, birlik komutanına veya ilgili personele danışmanızı öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Acemi birliğine götürme, usta birliğine götürebilirsin, tabi çalınma riski var ama işletme tarzı biryerde görev alırsano bölümde saklayabilirsin, veya koğuşta güvendiğin kişilere bırakabilirsin.
  • Usta birliğine götürebilirsin ancak askerlerin elektrikli makina bulundurmaları normalde yasak, kıl bir komutana rast gelirsen makinayı elinden alabilirler.
  • çalıştıracak piriz bulabilirsen ve çaldırmak istiyorsan götürebilirsin
  • bence hiç götürme kesin yer deiştirir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maruf111 -- 25 Nisan 2009; 0:34:35 >
  • kullandırmazlar..
    çoğu yerde traş için priz bile bulamazsın...
  • Aklından bile geçirme anında uçururlar
  • Götürülür ama geri getirilemezzzz
  • loptopda götür istersen wireles bulursan msne girersin....:)))
    arkadaşım askerde sende herkesden fazla bir şey varsa anında eşitlenirsin o kadar narin olmayın...jilete alıştır yüzünü koğuş tuvaletinde eğe ki kalabalık bir bölükte isen değil elektrikli traş makinesini takacak prizi aynayı zor kaparsın yada sona kalırsın nasıl traş olduğunu anlamassın...boş ver öyle şeyleri askerde Gillette MACH3 tıraş bıçağını bile çalıyorlar senin elektrikli sağ kalacak
  • götürülür niye götürülmesin ama büyük ihtimalle alırlar..Çünkü çoğu yerde (şu anda benim askerlik yaptığım yer dahil) dolaplarin kapısı kilitlenmez dolapların kapaklari açık olur.Diyelim ki valizliğe koydun ama valizliğede rahat rahat girerler çantanı karıştırırlar..Benden tavsiye sen kaliteli bir jilet al ve ona gözün gibi bak..
  • traş makinesindeki traş yüzünden gözüne bi yumruk yiyebilirsin
  • ben götürdüm hiç de bir şey demediler aramalarda felan ama tuvaletlerde priz bulma ihtimalin pek olmadığı için tavsiye etmiyorum(erler telefon şarj etmesinler diye).
  • Jilete alış hatta mümkünse tek bıçaklısına..

Mac3ler bile çalınır askerde.. Elektrikli cihazları girişte sokturmuyorlar zaten. Sonrada içeri sokarsanda biri mutlaka çalar. Kimse görmeden traş olman gerek oda imkansız.. Permatik tek bıçak askerin jiletidir alışmaya çalış..
  • quote:

Orjinalden alıntı: oktayd

traş makinesindeki traş yüzünden gözüne bi yumruk yiyebilirsin

yok valla yanlışın var makina jiletten daha ince alıyor kesinlikle Cruzer4 ile kendim test ettim uzun sürebilri ama daha iyi aldığı yani daha derinden aldığı kesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: oktayd

traş makinesindeki traş yüzünden gözüne bi yumruk yiyebilirsin

ya kardeş traş makinesindeki traş nedemek bir anlatsana :)

• arkadasim burda fis bvulsak telefon sarj edicez sen tras makinasi diyosun tabi dustugun yere bagli burda tras makinasi kullanmayyoruz oel bisansimiz yok ama telefon mp3 player flas bellek vb elektronik aletleri kulanan arkadaslar mevcut
  • Yerine göre değişir,benim yaptığım yerde bilimum elekronik alet vardı askerlerde.Ara sıra yer değiştiriyorlardı o kadar
  • hocam o nası soru naptın sen ya:)))
    millet jileti donu sayıyla götürüyo calınır diye pardon yer değiştirir diye:))) sen elektrikli tras makinesinden bahsediyosun:)
    akülü arabasını getirmek isteyen varmı garajda durur carsı izninde gezmek için:)))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.