Şimdi Ara

Askerden kaçmak? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
1
Favori
6.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Silahla bu iş çözülmeyecek bu belli oldu 30 senede. Gerçek olan şu ki ne TSK pkkyı tamamen bitirir zaten pkknın TSKyı alt etmesi diye bir şey söz konusu dahi olamaz silahlarla bu iş çözülmeyecek yani 30 senedir anlamadınız mı bunu sonu yok 5bin tane terorist var hepsini öldür 5 sene sonra yine yapılanacaklar dağda yine başlayacaklar silahlı eyleme.

askerlik konusuna gelince ben Türk'üm ülkemi de seviyorum ama ölmekten ve dolayısıyla askere gitmeden korkuyorum insanın doğasında vardır zaten ölüm korkusu neden yadırgıyorsunuz ki ? hem benim ölmem neyi değiştirecek ki o da var 30 senede 10bine yakın TSK mensubu şehit oldu 30bine yakın pkklı öldürüldü ne değişti ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalaraz

quote:

Orijinalden alıntı: Jon Snow Targaryen

quote:

Orijinalden alıntı: kartalaraz

Askerden kaçmak?

gerçek mi

işallah fotoşoptur .facede geziyor... sinir bozucu

FAKE :

Kaynağı beğenmeyenler diğer haber sitelerinde de arayabilirler.

• güzel kardeşim baştakiler bu kadar rezil kepaze insanlar olmasa 300-500 çapulcunun bu ülkenin gençlerine bunu söyletecek hali yok ki.

bu bilinçli yapılan bir şey. e bunu göre göre kim evladını askere göndermek ister yada kim canını birilerinin siyasi çıkarları için feda etmek ister.. ben istemem etmemde..
  • Adam gibi hükümet olsa zevkle giderim askere bu hükümet başımızdayken askerlik falan yapmam ben hacı
  • quote:

Orijinalden alıntı: faho

Senin hükümetin irade sahibi olmadıktan sonra,askeri organizasyonun vasat olduktan sonra sen ve sein gibi 10.000 gönüllü gitse neye yarar?

Sen sahada kazanırsın onlar masada verirler.Hem de göstere göstere...

Kısacası bir halta yaramaz.

Tabiki güzel şeyler milliyetçilik,vatana aitlik duygusu vb... ancak,şu an ölen arkadaşlarımızın kaç tanesi aklımızda ya da belleklerimizde,maalesef ölen öldüğü ile kalıyor ve bedeni toprak altında çürümeye yüz tutuyor.

Öyle şehitler ölmez,vatan bölünmez safsatası ile yıllardır bu toplumu uyutmadılar mı?Evet kardeşim şehit ölür,vatan da bölünür hem de bal gibi,şehitlik mertebesi deyip insanları kaderci ve malak bir psikolojiye büründürüyorlar.

Realist olmakta fayda var.

Önce milli bir irade gelmeli bu ülkenin başına.Gerisi maalesef hikaye...

Not:Askerliğimi Van'da yaptım.

+10000000

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • zengin züppeleri gidin olum askere belki operasyona çıkarsınız, yemeginizi, merminizi arkadaşınızla paylaşmayı o zaman ögrenirsiniz belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeYrÜ_SeFeR -- 20 Eylül 2012; 23:07:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Anderson

ben de yaptım 15 ay.. rambo filan da değilim lakin gerekirse bi 15 daha yaparımbu ülke için
    sen dünkü gs maçında manchester ı tutan adam değil misin
  • ne zaman bu bölümde bir Türk gencinin feryadını, içinden gelen o asil kanın verdiği haykırışı dile getirişini konu alan bir başlık görsem hemen konuya üşüşürler,bu zamanda askerlikmi olur,
    boşuna ölüyorsun şehitlikmi kaldı,vay rambo uçmuşun gene buna benzer mesajlar alır başını gider
    tabi anlamaz onlar ,bu Türkün zalimlerin çoşup mazlumların ezildiği zaman süregelen feryadıdır bazıları susar içine atar bazıları bu kardeşimiz gibi dışarı vurur
    sen bakma kardeşim yukardaki boş mesajlara onlar gerçeği rambo filmlerinde arar biz çanakkalede gösterdik
    ,anafartalarda gösterdik,sakaryada,1071 de malazgirtte ,1453 te FETİH te gösterdik onlar dalgasını geçsin bırak,
    ben seni anlıyorum ve benim gibi sessiz milyonlar seni anlıyor ama onlar anlamaz çünkü damarda dolaşan kan farklı,
    konuyu açan kardeşimiz gibi milyonlarca gerçek Türk gibi her zaman hazırız kanımızı karşılıksız vermeye bu vatana yeterki gölge etmeyin siz bu bize yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: Real_DisasteR

quote:

Orijinalden alıntı: ErmanÇİFTÇİ

kımın ıcın hayatını heba edeceksın? sadece gaza gelıyorsunuz baska bırsey değil boşuna kendınızı harcatırsınız.

Bende dıyordum bu vıcdanı retcıler ı*ne mı ne askerlık ıstemıyor ne bıcım vatandaş dıye ama mantıklı dusun ; Atatürk 1sehıt ıcın ortalığı kırıp gecırmıs su anda boş yere kan akıyo. vatanı ılk basta usttekı koruyacak kı sonra sen ona askerlık yapıcaksın. valla cağırmazlar benı unutursalar sıtttın sene gıtmem ama zamanı gelınce mecbur gıdecem bı hıç uğruna heba olmamak ıcın elımden gelırse gıtmem. yurt dısına gıderım elın gavuruna calısır hızmet ederım kendımı bu ulkenın padısahları ıcın harcatmam.

Askerliği nerede yaptınız? Aynı isimde bi asker vardı da askerlik yaptığım karakolda?

abi benım okul bıtmedı, ben gıtmedım daha isim benzerliğidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: memeti

Forumda konular acılıyor askere gıtmek ıstemıyorum dıye, nasıl askerlıkten kacarım dıye

farkında degıller hainleri ve sempatizanların bu konulardan nasıl mutlu oldugunun.

keske yasalarla mumkun olsada su dönemde vatan savunması için tekrar gidebilsem askere

bunu enayilik olarak görenleriniz var belkide ama bu hainlerin kökü kazınmadıkça sıra şehirlere gelecek

evde karınızı annenizi bırakıp işe gidemeyeceğiniz günler gelebilir

bir canım var gerekirse oda feda olsun vatana, ömür dediğin neki zaten

sen mi kazıcan kökünü? terör askeri operasyonlarla bitmez kardeş diplomasi gerektirir

• quote:

Orijinalden alıntı: tyildiz07

quote:

Forumda konular acılıyor askere gıtmek ıstemıyorum dıye, nasıl askerlıkten kacarım dıye

farkında degıller hainleri ve sempatizanların bu konulardan nasıl mutlu oldugunun.

keske yasalarla mumkun olsada su dönemde vatan savunması için tekrar gidebilsem askere

bunu enayilik olarak görenleriniz var belkide ama bu hainlerin kökü kazınmadıkça sıra şehirlere gelecek

sen mi kazıcan kökünü? terör askeri operasyonlarla bitmez kardeş diplomasi gerektirir

biz diplomaside yapılmasın demiyoruzki

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tyildiz07

quote:

biz diplomaside yapılmasın demiyoruzki

toplumda genel olarak öyle bir algı var ama vuralım,kıralım,gebertelim gibi.Oy kullanıp seçtiğimiz adamlar ihaleleri bırakıp bu tür konulara yoğunlassa senin gibi cesur vatandaşlar ölmez

• quote:

Orijinalden alıntı: K[A]PLaN

ne zaman bu bölümde bir Türk gencinin feryadını, içinden gelen o asil kanın verdiği haykırışı dile getirişini konu alan bir başlık görsem hemen konuya üşüşürler,bu zamanda askerlikmi olur,
    boşuna ölüyorsun şehitlikmi kaldı,vay rambo uçmuşun gene buna benzer mesajlar alır başını gider
    tabi anlamaz onlar ,bu Türkün zalimlerin çoşup mazlumların ezildiği zaman süregelen feryadıdır bazıları susar içine atar bazıları bu kardeşimiz gibi dışarı vurur
    sen bakma kardeşim yukardaki boş mesajlara onlar gerçeği rambo filmlerinde arar biz çanakkalede gösterdik
    ,anafartalarda gösterdik,sakaryada,1071 de malazgirtte ,1453 te FETİH te gösterdik onlar dalgasını geçsin bırak,
    ben seni anlıyorum ve benim gibi sessiz milyonlar seni anlıyor ama onlar anlamaz çünkü damarda dolaşan kan farklı,
    konuyu açan kardeşimiz gibi milyonlarca gerçek Türk gibi her zaman hazırız kanımızı karşılıksız vermeye bu vatana yeterki gölge etmeyin siz bu bize yeter

Kimsenin gölge ettiği yok, askerlik yapmak isteyene engel yok.

Bir sürü insan "harp okuluna giremedim" diye ağlıyor, hevesli olan askerlik yapabilir.

• öncelikle tekrar askerlik heves işi değil gönül işidir, yeniden askerlik yapmak istiyorum diyor arkadaşımız git bakalım kapıdan girebiliyormusun askerlik yaptıysan giremezsin,bazıları kaçmak için onbinleri yatırıyor bu arkadaşımız tekrar gitmek istiyor neden bu adamın aklı yokmu ,bunun akılla mantıkla bir ilgisi yok bu tamamen içten gelen bişi ara ara bende kızıyorum ulan bu ülkeye canımı verecek kadar seviyorum ama bakıyorum bu ülkeyi zor bir anda terkedecek adamlar bu ülkenin en zenginleri,askerden kaçanlarda genelde onların çocukları vermem ama genede olmuyor işte bu şehit haberlerini gördükçe ne varsa geride bırakıp insanın o hainlerin karşısına çıkası geliyor hemen atlarlar , git seni tutanmı var çık dağlara kimse enayi değil her şeyin bir yolu var desinler gönüllü özel birlikler kurulacak pkk ile dağlarda mücadele etmek için boğaz tokluğuna bile oralarda savaşacak onbinlerce genç gider bu milletin bir damarı var o damarı çürütmeye kimsenin gücü yetmez bu zamanda bile ,ama amaç zaten hemen değil yavaş yavaş bunu yapmak yapıyorlarda insanımızın milli duygularını azar azar törpülüyorlar yıllardan beri

• quote:

Helal olsun kardeşim sana.

• Şu anda Büyük Taarruz yapmıyoruz, bunun milli duyguyla hiç ilgisi yok.

Yılmaz Özdil'in Hürriyet'teki bugünkü yazısını okumanı öneririm.

Zaten ben de öyle diyorum: Değiştirsinler kanunu, gönüllü olan isterse 10 kez askerlik yapsın, istemeyen de yapmasın kardeşim millet mecbur mu bedavadan asker olmaya?

Zaten gönülsüz yapılan işten hayır gelmez, o adam seni madara eder orada, çünkü bunu istemeden yapıyor, zorla yapıyor. Gönüllüleri toplasınlar götürsünler sınıra, istemeyeni de rahat bıraksınlar. Vicdani ret bir insanlık hakkı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Immortal Technique

quote:

Orijinalden alıntı: Teufel

Vatanı korumak için askere gidiyosun;iki üç tane ciğeri beş para etmez için ayakçılık yapıyosun.Bu şekildemi vatan korunucak ?

Askerliğin özeti budur. Tebrik ederim.

Bu yorumun altına imzamı atarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mobile Prof.

Kim mutlu oluyorsa olsun, beni ilgilendirmez. Ben gitmedim, zaten almazlar da..
    Boşu boşuna askerlik yapacak değilim. Kimsenin de gitmesine gerek yok.
    Şahsen boş iş ve zaman kaybı olarak düşünüyorum.
    Gelsinler, gelsinler, ben evimi savunmayı çok iyi bilirim, sen rahat ol.
    Burada klavye delikanlılığı yapmayın. Bakın insanlar boşuna ölüyor.
    Prof. asker dışında, kimseye silah bile verilmesin, askerlik kısa dönem olsun.
    Bırak düşmanı, doldur boşalt istasyonunda kendi arkadaşını vuran oluyor.
    Bildiğiniz o askerlik yok artık. Eskiden olsa ben de giderdim.
    2 tane FPS oyunu oynayıp buraya gelmeyin.
    Vergi ödeyen, sahtecilik yapmayan, düzgün bir vatandaş olarak yazacaklarımı yazdım.
    Başka da yazı yazmam, cevap vermem.

Bir söz vardır,

Savaş var diyorlar, ne savaşı? Savaş eğer benim evimin bahçesinden içeri girerse, çocuklarıma zarar vermeye teşebbüs ederseler, o zaman savaşın ne olduğunu size gösteririm.

• bu ülkenin en büyük sorunu 1938den sonra gelenlerin carpıklaştırması cahilliği cehaleti her tarafın temeli bozuk eğitim ekonomi polisi askeri futbolu artık din devri bitti teknoloji bilim ağır sanayi enerji üretim devri 30 yıldır pkkyı bitiremediler 3-5 capulcu diye diye hep gençlere olan oldu bu saatten sonrada profesyönel ordu falan kurulmaz cogu kişi gitmez zaten bedelli cıktıgında bunu gördü herkes asker kacağı 1 milyon genç var bu iş ne siyasetle alakalı ne orduyla halkımızla alakalı
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.