Şimdi Ara

Askerde Saç Konusu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
4.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, yaşım 16 ve şimdiden saçlarımı uzatmaya başladım. Şimdilik 10-15 cm civarındalar, hazır okulda da serbest oldu saçlar. Saçlarımı birdaha kestirmiyeceğim yapısı küllü kumral ve kıvırcık olduğudundan Dave Mustaine gibi saçlara sahip olmak istiyorum. Neyse ben büyük ihtimalle böyle giderse üniversiteden mezun olucağım ve kısa süreli askerlik yapıcağım ama ne olacağını Allah bilir. Şimdi saçları uzattım diyelim, askerlik geldi çattı. Ne yapıcağım kestirecek miyim ? Askerliğimi yapmak istiyorum çocukluğumdan beri savaş, tank, uçak vs. meraklısı olduğumdan gitmekte istiyorum. Her halikarda kestirirler mi ?

• Sana torpil yaparlar
  • Askere gittiğin zaman bu konuyu okuyacaksın ve güleceksin. Daha yaşın 16, dur bakalım önce liseyi bitir.
  • Bak ben bu forumda 2-3 yıldır varım. Hepi topu 4-5 kişinin ergenliğiyle dalga geçtim. Ama sen dalga geçilmeyecek gibi değilsin.

• Askerlik , savaş-tank-uçak ? Askerde bu üçünüde hiç görmeyeceksin.Tankçı olmadığın sürece tankı anca uzaktan belki görürsün.Saçları o zamana kadar çokca kesersin sıkıntı edilecek bir şey yok.
  • savaş tank uçak
  • merak etme askere gidince emrine bi tank verirler 5 liralık gaz atıp doya doya gezersin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerde ilaç mevzusu
    8 yıl önce açıldı
    sakal konusu....
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben askerde büyük olasılıkla Tercümanlık yapacağım beyler. Yine de kestirirler mi?
  • Senin gibi birini bulursun tüm gün Holy Wars çalarsınız merak etme
  • Askere uzun sacla gidersin sorun olmaz

Ama kapidan iceri girdiginde essek trasi yaparlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhilleintheMist

savaş tank uçak

arkadaş çok cod bf oynamış 25 killstreakte nuke açılıyor kullanmayı unutma
  • Albaylar generaller bile saçlarını kestiriyorsa tahmin edebilirsin sanırım.
  • girişte uzun saçlılara jöle veya saç spreyi dağıtıyorlar tercihe bağlı sorun olmaz
  • Ne tercümanlığı? Askerde sana tercümanlık mı yaptıracaklarını sanıyorsun?Senin yapacağın iş ancak temizlik, hamallık falan olur.Sıradan bir askere öyle işler vermezler.
  • askere gidince saçların kesilecek kesinlikle.asker senin sandığın gibi bi yer değil özellikle kısa dönem gidersen kasiyer depocu gibi pozisyonlara koyuyolar doğru düzgün silah bile göremiyosun.
  • biri şuna 1 numarayı göstersin
  • Sorun degil kanki komutanına dersin dave mustain gibi yapcam diye yardımcı olurlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolfear

askere gidince saçların kesilecek kesinlikle.asker senin sandığın gibi bi yer değil özellikle kısa dönem gidersen kasiyer depocu gibi pozisyonlara koyuyolar doğru düzgün silah bile göremiyosun.

ben günde 8 saat nöbet tuttum :) pek şansım yoktu o açıdan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kobrakai

quote:

Orijinalden alıntı: coolfear

askere gidince saçların kesilecek kesinlikle.asker senin sandığın gibi bi yer değil özellikle kısa dönem gidersen kasiyer depocu gibi pozisyonlara koyuyolar doğru düzgün silah bile göremiyosun.

ben günde 8 saat nöbet tuttum :) pek şansım yoktu o açıdan :)

kaderine küs bende bay-bayan kuaför ve güzellik salonunda kasiyerdim:)
  • bu soruyu ciddi olarak sormuyorsundur ironi var dimi
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.