Şimdi Ara

Askerde Saç Konusu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
1
Favori
4.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi bitmediniz harbiden bi bitmediniz.
  • en az 6 senen var bu neyin heyecanı
  • asteğmen olda göriyim seni :) yok öyle ben çok okudum kısa dönem yapıyım :)
  •  Askerde Saç Konusu

Askerde Saç Konusu

Askerde Saç Konusu

Askerde Saç Konusu

• İroni olmasına varda :D Daha çok askerlikten bilgi almak için açmıştım konuyu.
  • Gelde dalga geçme işte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: macpo333

Senin gibi birini bulursun tüm gün Holy Wars çalarsınız merak etme

• uzun saçlılar dikkat çekiyor dostum emin ol kesmeseler 1 ay sonra sen kesmek isteyeceksin
  •  Askerde Saç Konusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: NirvanAa1

Merhaba arkadaşlar, yaşım 16 ve şimdiden saçlarımı uzatmaya başladım. Şimdilik 10-15 cm civarındalar, hazır okulda da serbest oldu saçlar. Saçlarımı birdaha kestirmiyeceğim yapısı küllü kumral ve kıvırcık olduğudundan Dave Mustaine gibi saçlara sahip olmak istiyorum. Neyse ben büyük ihtimalle böyle giderse üniversiteden mezun olucağım ve kısa süreli askerlik yapıcağım ama ne olacağını Allah bilir. Şimdi saçları uzattım diyelim, askerlik geldi çattı. Ne yapıcağım kestirecek miyim ? Askerliğimi yapmak istiyorum çocukluğumdan beri savaş, tank, uçak vs. meraklısı olduğumdan gitmekte istiyorum. Her halikarda kestirirler mi ?

16 yaş
    Dave mustaine
    kısa süreli askerlik
    savas, ucak, tank

• 1. 16 yaşındasın ve liselisin yani o müdür gördümü keser hadi olmadımı lan gittin yer asker ocağı orada bi standart vardır evlat 3 nümera
  • quote:

Orijinalden alıntı: reçel_yapan_arı

asteğmen olda göriyim seni :) yok öyle ben çok okudum kısa dönem yapıyım :)

Asteğmenlik kalkalı uzun süre oldu sanırım.

• arkadaş kendini askerde gidip tank şoförlüğü yapacak sanıyor. çaktırmayın.

• Bir sorum olacak sana. Daha önceden hiç 3 numara yaptın mı saçlarını? Eğer yapmadıysan dene bak. Rahat ve tipine bağlı olarak karizmatiklik katıyor Ne o öyle gevur icatları ulen
  • Askerliğimi Hakkari Şemdinli'de yaptım.. Ve saçlarım omuzlarımdaydı.. Sakalımda aynı şekilde hacı hoca gibiydim.. Bizde saç sakal kesmek yasaktı.. Ancak güney doğuda 1. dereceden riskli bölgede terörle mücadele safında yer alırsan o zaman kesmezler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kemal*

Bi bitmediniz harbiden bi bitmediniz.

bitmeyeceklerrrrrrrr
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..::No Name::..

quote:

bitmeyeceklerrrrrrrr

Hocam, siz bu yaşlardan geçtiniz mi, geçmediniz mi ? Ergenlik kötü bir dönem kabul ediyorum, sağı solu belli olmuyor ama hayallerime saygılı olun. Belki ilerde hayalim olmuyacak bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NirvanAa1

quote:

Orijinalden alıntı: ..::No Name::..

quote:

bitmeyeceklerrrrrrrr

Hocam, siz bu yaşlardan geçtiniz mi, geçmediniz mi ? Ergenlik kötü bir dönem kabul ediyorum, sağı solu belli olmuyor ama hayallerime saygılı olun. Belki ilerde hayalim olmuyacak bunlar.

artık bazı hayallerinin sadece hayal olduğunu öğrenmenin zamanı gelmişte geçmiş bile...
    hadi hayallerin var tamam anladık ergenlik dedin onu da anladık.
    ya arkadaşım sen hiç sokakta yürürken asker görmüyor musun? etrafına bu kadar duyarsız mısın?
    askerlerin saç/sakal/kılık/kıyafet konularında nasıl olduğuna hiç bakmadın mı?
    bit me ye cek si niz....

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.