Şimdi Ara

Askerde Psikolojiden çürük aldım. sorusu olan? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
111
Cevap
3
Favori
140.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • meclıstekılerın saglam cocukları askere gıtmıyor sen nıye gıttınkı
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydınayhan

meclıstekılerın saglam cocukları askere gıtmıyor sen nıye gıttınkı

bizim babamız milletvekili değildi kardeş. gariban kitle hep böyle.
  • Niye saldırdılar?
  • RASYONALIST kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun hocam , herşeyin hayırlısı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neden kavga cikti?

• RASYONALIST kullanıcısına yanıt
    Diğerlerine işlem uygulandı mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: RASYONALIST

quote:

1.5yil anksiyete panik atak tedavisi gordum ara ara tekrarliyor suan yine kullaniyorum. Unideyim daha askerligime var fakat merak ettim elverissiz mi olucak simdi benim askerlik olayi

• koğuşta arkadaşımın telefonuyla gizlice ailemizle konuşuyorduk. konuşma sırası bana geldiğinde bizi gördüler. sonra olay komutana iştirak etti. bütün koğuşu arayıp telefonları toplattı. telefonların toplanmasının sebebi biz olduk,daha doğrusu telefon benim elimdeyken yakalandığı için ben oldum. koğuşta sıkıştırıp saldırdılar. sonra bunlardan birini ben uyurken boğmaya kalktım...koğuşumu değiştirdiler.tabi yediremiyorsun gözüne bir şey görünmüyor. soda şişesini kırıp 6sını birden kovaladım. bular hep grup geziyorlardı zaten. komutan sen bunları öldürmeden seni göndermem lazım dedi. gönderdi. ciddiyetimi anlamıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gktupc

Diğerlerine işlem uygulandı mı?

komutan hepsini bir adama 6 kişi saldırmak neymiş diye gözümün önünde dövdü. ama benim hırsım dinmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuhibbiX

quote:

quote:

1.5yil anksiyete panik atak tedavisi gordum ara ara tekrarliyor suan yine kullaniyorum. Unideyim daha askerligime var fakat merak ettim elverissiz mi olucak simdi benim askerlik olayi

sıkıntı çıkarmazsan bir şey olmaz. zaten batıda hayatta vermezler sana çürüğü. doğuda yaptım ben askerliği ve doğuda birilerine zarar vermen daha kolay silahının şarjörü dolu olduğu için. hiç bir komutan bu riski alamaz. sıkıntılı askeri gönderir kurtulur.

• At yalanı...

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. eneox

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: X kare

1-Askere gitmeden mi yoksa başladıktan sonra mı aldın?

2-Kendin mi istedin onlar mı verdiler?

başladım 6 ay geçti öyle verdiler. kendileri verdi.

6 ay yapmışsın zaten 6 ay daha yapsan çürük damgası yemezdin

Curuk damgasi yemiyor zaten. Muaf yaziyor yani yapti. Kimse senin sizin demenizle curuk oldugunu anlamiyor. Arkadasimda ayni sekilde muaf oldu guzel isi var hayati devam ediyor.

• quote:

koğuşta arkadaşımın telefonuyla gizlice ailemizle konuşuyorduk. konuşma sırası bana geldiğinde bizi gördüler. sonra olay komutana iştirak etti. bütün koğuşu arayıp telefonları toplattı. telefonların toplanmasının sebebi biz olduk,daha doğrusu telefon benim elimdeyken yakalandığı için ben oldum. koğuşta sıkıştırıp saldırdılar. sonra bunlardan birini ben uyurken boğmaya kalktım...koğuşumu değiştirdiler.tabi yediremiyorsun gözüne bir şey görünmüyor. soda şişesini kırıp 6sını birden kovaladım. bular hep grup geziyorlardı zaten. komutan sen bunları öldürmeden seni göndermem lazım dedi. gönderdi. ciddiyetimi anlamıştı.

Oraya vatanı korumaya gidiyonuz.Düşmanı öldüreceğinize birbirinizi öldürüyorsunuz ne tuhaf insanlar var.Burada eleştirim kesinlikle sana değil, askeriyedeki çoğu kişi böyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: SiyahPapyon

quote:

koğuşta arkadaşımın telefonuyla gizlice ailemizle konuşuyorduk. konuşma sırası bana geldiğinde bizi gördüler. sonra olay komutana iştirak etti. bütün koğuşu arayıp telefonları toplattı. telefonların toplanmasının sebebi biz olduk,daha doğrusu telefon benim elimdeyken yakalandığı için ben oldum. koğuşta sıkıştırıp saldırdılar. sonra bunlardan birini ben uyurken boğmaya kalktım...koğuşumu değiştirdiler.tabi yediremiyorsun gözüne bir şey görünmüyor. soda şişesini kırıp 6sını birden kovaladım. bular hep grup geziyorlardı zaten. komutan sen bunları öldürmeden seni göndermem lazım dedi. gönderdi. ciddiyetimi anlamıştı.

Oraya vatanı korumaya gidiyonuz.Düşmanı öldüreceğinize birbirinizi öldürüyorsunuz ne tuhaf insanlar var.Burada eleştirim kesinlikle sana değil, askeriyedeki çoğu kişi böyle.

İlk olayı başlatanlarda sorun var. Gelip beni 6 kişi dövücek bende 12 ay boyunca onlarla yüz yüze kol kola askerlik yapıcam he?

• quote:

Orijinalden alıntı: knight0fheaven

quote:

Orijinalden alıntı: SiyahPapyon

quote:

İlk olayı başlatanlarda sorun var. Gelip beni 6 kişi dövücek bende 12 ay boyunca onlarla yüz yüze kol kola askerlik yapıcam he?

Zaten arkadaşa eliştiride bulunmadım, asıl eleştiri o 6 kişiyeydi.İnsan kardeşini 6 kişi birden döver mi ? Askerlik demek kardeşlik ruhudur

• CSB

• Dr. eneox kullanıcısına yanıt
    Curuk damgasi ne demek?

Millet bilerek hastalaniyor sanki.

• Birligini niye degiştirmedilerki

• İsabet olmuş, herhangi bir sorun varsa uzatmamak gerek. Sende rahatlamışsın onlarda rahatlamıştır.

• Geçmiş olsun hocam bazıları boş beleş konuşmaya başlanış sallama

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.