Şimdi Ara

Askerde Psikolojiden çürük aldım. sorusu olan? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
111
Cevap
3
Favori
142.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • olur öyle.. askerde bu telefon olayı sıkıntı, insanların mentalitesini hiç anlayamadım, alıyorlar telefonu karı kız arayıp duruyorlar, çarşıya çıkıyorlar, gollumdan bozma kızlarla takılıyorlar...

herkes aynı değil tabi. Ailesini, sözlüsünü vs arayan çok azdı. devrecilerin arasında da çok hain elemanlar vardı, kendi acemide çok ezilmiş bunlar da ezilsin diye uğraşıyorlardı..
    Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660
  • DaYWaLkeR kullanıcısına yanıt
    Sizin hastalık nedir? Geçmiş olsun.

Orijinalden alıntı: RASYONALIST

quote:

Orijinalden alıntı: Dr. eneox

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: X kare

1-Askere gitmeden mi yoksa başladıktan sonra mı aldın?

2-Kendin mi istedin onlar mı verdiler?

başladım 6 ay geçti öyle verdiler. kendileri verdi.

6 ay yapmışsın zaten 6 ay daha yapsan çürük damgası yemezdin

yer hakkari kardeşim. ve bilmediğin çok şey var. bu konuda fazla yorum yapma bence. sorun var ise sor.

hakkari hakkinda bilgi verirmisin hocam ? askerlik ve askeriye hakkinda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam bende de düz tabanlık var bana da çürük verecek gibiler, geçen yürüyememe şikayetiyle ortopediye gittim film falan çekildi kemiklerde sorun yok muhtemelen düz tabanlık var dedi, 21 yaşındayım bu yaştan sonra da düzelmezmiş, bilgisi olan birisi bana dm'den ulaşabilir mi ? gidebilir miyim gidemez miyim ? ayaklarım içeri basıyor böyle ikisini paralel tutamıyorum yürürken

iPhone 11

BMW E38 740i
  • quote:

Orijinalden alıntı: cruel53

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dr. eneox

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: X kare

1-Askere gitmeden mi yoksa başladıktan sonra mı aldın?

2-Kendin mi istedin onlar mı verdiler?

başladım 6 ay geçti öyle verdiler. kendileri verdi.

6 ay yapmışsın zaten 6 ay daha yapsan çürük damgası yemezdin

yer hakkari kardeşim. ve bilmediğin çok şey var. bu konuda fazla yorum yapma bence. sorun var ise sor.

hakkari hakkinda bilgi verirmisin hocam ? askerlik ve askeriye hakkinda.

her şeyin en güzelini doğuda verirler askere. doğudaki tümenlerde yemekler çok güzeldir her hafta balık çıkardı ve etsiz yemek vermezlerdi. kantinde her şey geliş fiyatından 10 kuruş fazlaya satılırdı. ucuzduda yani. ben acemiliği ankara zırhlı birliklerde yaptım bu yüzden farkı açıkça görebildim.yüksek karakollarda askerler aralarında para toplayıp oradaki çobanlardan kuzu alıp mangalda yaparlarmış duyduğuma göre. erlere pek iş düşmüyor bütün işi uzman çavuş ve uzman erbaşlar yapıyor(çatışma anlamında).ben önce tank nişancısıydım,bu oaly olduktan sonra muhabereye aldılar telsizleydi bütün işimiz. bir başkasına tuvalet kitlerlerdi bir başkasına yemekhane.askerlik bitene kadar bir şeyler ters gitmez ise bu rutinde devam edersin. ben en çokta askere rambo gibi gönderilen erleri anlamıyorum. adam diş fırçasıyla pisuvar temizlemeye gidiyo ne yani? neyse değinmem gereken bir konuda saça sakala pek karışılmaz ama abartıya kaçmamak şartıyla subaylar hariç tüm komutanlar arkadaş gibidir zaten. tek sorunu kendin gibi er olan ...çocuklarıyla yaşarsın. her milletten insan var hepsi kültürsüz arabesk dinleyip tesbih sallayan tipler. o kafada değilsen bir tane arkadaşın olmaz askerliği yalnız bitirirsin,ya da benim gibi gece adam boğar gündüz soda şişesini kırar kovalarsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlancpaiN

hocam bende de düz tabanlık var bana da çürük verecek gibiler, geçen yürüyememe şikayetiyle ortopediye gittim film falan çekildi kemiklerde sorun yok muhtemelen düz tabanlık var dedi, 21 yaşındayım bu yaştan sonra da düzelmezmiş, bilgisi olan birisi bana dm'den ulaşabilir mi ? gidebilir miyim gidemez miyim ? ayaklarım içeri basıyor böyle ikisini paralel tutamıyorum yürürken

düz tabanlığın dereceleri var. askere alırlar muhtemelen ama iş yaptırmazlar nöbet tutturmazlar. masa başı takılırsın. herkese her iş var askerde. oturduğun yerden patates bile soydururlar. düz tabanlı bahane değil. eğitim yaptırmazlar o kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enver328

Memurluk açısından sıkıntı oluyor muydu?

"Devlet memurluğuna alınacaklarda aşağıdaki genel ve özel şartlar aranır.
    A) Genel şartlar:

1. Askerlik durumu itibariyle;
    a) Askerlikle ilgisi bulunmamak,
    b) Askerlik çağına gelmemiş bulunmak,
    c) Askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,
    2. 53 üncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek (...) akıl hastalığı (...) bulunmamak.
    B) Özel şartlar:
    1. Hizmet göreceği sınıf için 36 ve 41 nci maddelerde belirtilen öğretim ve eğitim kurumlarının birinden diploma almış olmak,
    2. Kurumların özel kanun veya diğer mevzuatında aranan şartları taşımak." hükmü yer almaktadır.

Yukarıda yer verilen mevzuat çerçevesinde;
    1-Askerlik bakımından askerliğe elverişsiz olmak devlet memuru olmaya engel teşkil etmemektedir.
    2-Devlet memur olmak için mesleğinizi icra etmenize engelinizin bulunmadığını gösterir rapor ile devlet memur olmak mümkün bulunmaktadır.
    3-Askerlikten çürük raporu verilmesi engelli raporu değildir.
    4- Engelli raporu Özürlülük Ölçütü, Sınıflandırması Ve Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu Raporları Hakkında Yönetmelik hükümlerine uygun olmak suretiyle yetkili kılınan hastanelerden en az % 40 engelli olduğunu gösteren belge almak ile mümkün bulunmaktadır.
    5-Bu çerçevede KPSS sınav sonucuna göre veya engelli raporu almanız halinde EKPSS sonucuna göre devlet memur olmanız mümkün bulunmaktadır.

kaynak; http://sorucevap.memurlar.net/soru/3054/curuk-raporu-ile-engelli-kadrolarina-atanabilir-mi.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RASYONALIST -- 27 Nisan 2017; 22:28:50 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: enver328

Memurluk açısından sıkıntı oluyor muydu?

"Devlet memurluğuna alınacaklarda aşağıdaki genel ve özel şartlar aranır.
    A) Genel şartlar:

1. Askerlik durumu itibariyle;
    a) Askerlikle ilgisi bulunmamak,
    b) Askerlik çağına gelmemiş bulunmak,
    c) Askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,
    2. 53 üncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek (...) akıl hastalığı (...) bulunmamak.
    B) Özel şartlar:
    1. Hizmet göreceği sınıf için 36 ve 41 nci maddelerde belirtilen öğretim ve eğitim kurumlarının birinden diploma almış olmak,
    2. Kurumların özel kanun veya diğer mevzuatında aranan şartları taşımak." hükmü yer almaktadır.

Yukarıda yer verilen mevzuat çerçevesinde;
    1-Askerlik bakımından askerliğe elverişsiz olmak devlet memuru olmaya engel teşkil etmemektedir.
    2-Devlet memur olmak için mesleğinizi icra etmenize engelinizin bulunmadığını gösterir rapor ile devlet memur olmak mümkün bulunmaktadır.
    3-Askerlikten çürük raporu verilmesi engelli raporu değildir.
    4- Engelli raporu Özürlülük Ölçütü, Sınıflandırması Ve Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu Raporları Hakkında Yönetmelik hükümlerine uygun olmak suretiyle yetkili kılınan hastanelerden en az % 40 engelli olduğunu gösteren belge almak ile mümkün bulunmaktadır.
    5-Bu çerçevede KPSS sınav sonucuna göre veya engelli raporu almanız halinde EKPSS sonucuna göre devlet memur olmanız mümkün bulunmaktadır.

kaynak; http://sorucevap.memurlar.net/soru/3054/curuk-raporu-ile-engelli-kadrolarina-atanabilir-mi.html

Bazı arkadaşların muaf tutulacak bazı durumları olduğu halde, kimisi ileride sıkıntı olabilir diye bunu bildirmemişti. Bilgilendirme için teşekkürler. Geçmiş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Celal Şengör

1- Çürük raporu verdiklerinde bir daha askerlik yapmayacaksın anlamına mı geliyor? Yoksa hastalığın geçince askerliğe devam edebilecek anlamına mı geliyor?
    2- Çürük raporunu psikoloji olarak aldın, psikolojik bozukluğunu nasıl test ettiler? Sözlü mü yoksa test mi?
    3- Hangi psikolojik hastalığına sahipsin?

Ayrıca imzan durumu özetliyor gibi :)

Geçmiş olsun.

1-savaşta askerlik yapar şartıyla verdiler bana çürüğü. hastalığı geçince devam edebilir diye bir olay yok.
    2-asker hastanesindeki psikoloğa gittim. o zaten gözünden anlıyor adamın karşısına ne insanlar gelmiş geçmiş.
    3.obsesif kompulsif,panik atak,kolostrofobi,anksiyet bozukluğu,manik depresif. raporda yazanlar bunlardı

• quote:

quote:

1- Çürük raporu verdiklerinde bir daha askerlik yapmayacaksın anlamına mı geliyor? Yoksa hastalığın geçince askerliğe devam edebilecek anlamına mı geliyor?
    2- Çürük raporunu psikoloji olarak aldın, psikolojik bozukluğunu nasıl test ettiler? Sözlü mü yoksa test mi?

Geçmiş olsun.

1-savaşta askerlik yapar şartıyla verdiler bana çürüğü. hastalığı geçince devam edebilir diye bir olay yok.
    2-asker hastanesindeki psikoloğa gittim. o zaten gözünden anlıyor adamın karşısına ne insanlar gelmiş geçmiş.
    3.obsesif kompulsif,panik atak,kolostrofobi,anksiyet bozukluğu,manik depresif. raporda yazanlar bunlardı

Hangi ilaç kullandınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

quote:

quote:

Geçmiş olsun.

Hangi ilaç kullandınız?

tedavi falan olmuyorum. psikiyatri ilaç yazdı kullanmadım. psikolog seans belirledi gitmedim. dolanıyom öyle serseri mayın gibi

• RASYONALIST kullanıcısına yanıt
    Tazminat falan aldınmı sonuçta sağlam gitmişsin oraya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Ebu Süfyan

Tazminat falan aldınmı sonuçta sağlam gitmişsin oraya

bedensel anlamda sakatlanırsan 12 milyar kadar tazminat veriyorlar. psikolojide öyle bir şey yok.
  • Bilgili arkadaşlar cevap verebilirler mı. 1 ay önce bu teşhis konuldu bana. 3 senedir bipolar bozukluk ve depresyon tedavisi görüyorum. 1 ay önce de şizoid şizotipal kişilik bozukluğu teşhisi konuldu bana. Askerlikten muaf olur muyum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    AMD Ryzen 5 3500X 3.60GHz - Asus Prime B550M-K AMD B550 Soket AM4 DDR4 4600(OC)Mhz - 2 x Adata XPG Gammix D30 8GB 3200MHz CL16 Ram -Asus Dual-RTX2060-O6G-EVO - Adata SWORDFISH 500GB 1800/1200MB/ Cooler Master MasterBox MB511 ARGB - MSI Optix G27CQ4 27" 165Hz 1ms 2k monitör -Logitech G332 kulaklık - LOGITECH G602 WIRELESS GAMING MOUSE
  • quote:

Orijinalden alıntı: StevenBayLouise

Bilgili arkadaşlar cevap verebilirler mı. 1 ay önce bu teşhis konuldu bana. 3 senedir bipolar bozukluk ve depresyon tedavisi görüyorum. 1 ay önce de şizoid şizotipal kişilik bozukluğu teşhisi konuldu bana. Askerlikten muaf olur muyum?

Önce erteleme oluyo 3. yılda kurul karar veriyor. Ben öyle aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    AMD Ryzen 5 3500X 3.60GHz - Asus Prime B550M-K AMD B550 Soket AM4 DDR4 4600(OC)Mhz - 2 x Adata XPG Gammix D30 8GB 3200MHz CL16 Ram -Asus Dual-RTX2060-O6G-EVO - Adata SWORDFISH 500GB 1800/1200MB/ Cooler Master MasterBox MB511 ARGB - MSI Optix G27CQ4 27" 165Hz 1ms 2k monitör -Logitech G332 kulaklık - LOGITECH G602 WIRELESS GAMING MOUSE
  • quote:

Orijinalden alıntı: StevenBayLouise

Sende de mı bendeki rahatsızlıktan vardı hocam

Bipolar var.
    buraya protein getir
    .
  • Şimdi ben bipolar hastasıyım.Ben de çürüğe ayrılır mıyım?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.