Şimdi Ara

Askerde Psikolojiden çürük aldım. sorusu olan? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
3
Favori
141.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    bu adama hak veriyorum..
    şimdi aranızda askerliği kral gibi yapmış arkadaşlarda olacaktır..
    Mal mal konusan askerlıkle alakaları olmayan arkadaslar önce sussun sesi kessin şafak atanları dinlesin..
    Bende Erzurumda yaptım askerliği rdm lılerın içindeydim koğusta uyusturucu esrar gibi seyler de içiyorlardı..
    gectim artık sıgarayı..
    Senin üstüne gelirlerse senin moralini demiyorum psikolojini bozmak ıcın elınden gelenı yaparlarsa sende susabıldıgın kadar sus..
    sonra ne olacak ?
    burdaki husus hakkarıde yapmıssın çürük alacak ne vardı psikolojinde değil
    İstersen istanbulda ol istersen izmirde ..
    oraya gelen kendını bı halt zannetmıs elemanlar..
    sana her turlu yokus yaparlar bırıyle dalaşırsan hepsi toplanır herseyı de gene geçtım sana psıkolojık baskı yaparlar cunku algısı düşük insanların içine girersen sana kendılerıne uygulanan davranısların daha beterını yaparlar..
    Çürük damgası demiş biri şuan burdan bakıldıgında sen bu adamdan daha curuksun neden?
    Çünkü malsın... sende onlar gıbısın yanı. Askeri ceza evleri neden doluyor sanıyorsun acaba ?
    Askerde kendını adam sanan lakın adamlıkdan 1 gr anlamayan gerı zekalılar yuzunden oldugu ıcın olabılır mı ?
    bilmiyosun konusma ...
    SÖZÜM ASKERLİKTEN ANLAMAYAN MALLAR İÇİN ..

• Mayıs'da askerim. Askerde de zorlanacağımı biliyorum ve ben zorlandığım zamanlarda varoluşsal kriz yaşıyorum, aynı zamanda nihilistik düşüncelere boğuluyorum. Dolayısıyla büyük ihtimal askerde psikoloğa gideceğim.
    Askerde iken, psikoloğa nasıl gidiyorsun? Psikoloğa gitmek istediğini komutanına mı söylüyorsun?
    Ücret alıyorlar mı?
    Bilgin varsa lütfen paylaşır mısın?

@RASYONALIST

Orijinalden alıntı: Prof.Celal Şengör

Mayıs'da askerim. Askerde de zorlanacağımı biliyorum ve ben zorlandığım zamanlarda varoluşsal kriz yaşıyorum, aynı zamanda nihilistik düşüncelere boğuluyorum. Dolayısıyla büyük ihtimal askerde psikoloğa gideceğim.
    Askerde iken, psikoloğa nasıl gidiyorsun? Psikoloğa gitmek istediğini komutanına mı söylüyorsun?
    Ücret alıyorlar mı?
    Bilgin varsa lütfen paylaşır mısın?

@RASYONALIST

doğuda olmadığın sürece çürük alman zor. psikolog için bölüm komutanına talepte bulunabilirsin. eğer gönderdiği psikologda uygun görürse kafa izni yaparsın. askerde aldığın her sağlık hizmeti ücretsiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: higuain75

Şimdi ne olacak o raporla iş bulamazsın.

• Benim yaptığım yerde çok sorunlu tipler çıkıyordu. Hiçbirine muaftır diyip göndermediler. Komutana saldıranmı dersin, emre itaatsizlikmi koğuşta bıçaklı kavgamı dersin, hatta kendine bulaşık cezası kitleyen karakol komutanına kızıp kendi gırtlağını kesen bile oldu ciddiyim. Hiçbirine muaftır diyip göndermediler. Şimdi düşününce ben nerde yaşamışım la 12 ay diyorum hey gidi hey.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.