Şimdi Ara

Askerde Psikolojiden çürük aldım. sorusu olan? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
3
Favori
141.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ailenin haberi yoksa verme boşuna onlarında canı sıkılmasın.
    Ryzen 2600X | MSI x470 Gaming Pro Carbon | Asus Rog Strix Rx 580 | Corsair VENGEANCE LPX 16GB(2x8GB) DDR4 3000MHz C15 | ADATA XPG SX8200 NVMe M.2 SSD | EVGA Supernova 750 PQ, 80 Platinum 750W | Phanteks Eclipse P300
  • RASYONALIST kullanıcısına yanıt
    Hocam yine ucuz yırtmışsınız yıllarfır benzer olaylarda nöbet dönüşü silahıyla koğuş basan mı dersiniz silah odasından silah çalan mı dersiniz, geçmiş olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

3- Hangi psikolojik hastalığına sahipsin?

Ayrıca imzan durumu özetliyor gibi :)

Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aktas3455

15 askerlik yaptım 15 ayda psikolojiden çürük alan 2 kişi gördüm onlarda eşçinselim demişti .çürük almaya yetmişti .

yanlış anlamayın aklıma geldi sadece geçmiş olsun psikoloji büyük sıkıntı zamanında bende sıkıntısını çekmiştim.

Konuda rambocuklar var askerliği görmeden askerliğe yorum yapanlar .

• Askerliği yaşamayan laf yapıyor hocam iyi yapmışsın hayırlısı olsun bizim mezarcı vardı birlikte o çürük almıştı, çocuk duş alamıyordu bir tanesi çocuğu RDM bölüğüne gönderdiler en son eline süpürge verdiğimizde kolu morarmıştı zor yürüyordu.

Orijinalden alıntı: MrQuinlan

Askerliği yaşamayan laf yapıyor hocam iyi yapmışsın hayırlısı olsun bizim mezarcı vardı birlikte o çürük almıştı, çocuk duş alamıyordu bir tanesi çocuğu RDM bölüğüne gönderdiler en son eline süpürge verdiğimizde kolu morarmıştı zor yürüyordu.

Bir daha kurumsal firmalarda is bulamicak yalniz.

Hic bir kurumsal firma almaz curuk olan kisiyi.

• lütfen Hocam yanlış bilgi vermeyelim, o konuya açıklık getirmek gerekirse, devletin kurumlarında anlaşma olarak bir 5 kod var sayıyla yazılır asli merciler tarafından bilinir çürük alınan kişiye bir nüsha kıtâ dosyasına bir nüsha bir taneside MSB bakanlığına gönderilir 1. kod işe giremez maddi yardım yapılması zorunluluğu 2. madde işe girebilir iş veren detay öğrenmek isterse kurum olarak başvurduğunda gerekenleri öğrenebilir, 3. ise ailevi tramva gibi olaylarda doğuştan sakatlık kendisinin elinden gelen bir şey olmadığı kanaatına varılır ise devlet kurumlarında dahi çalışabilir,
    4. Askerliği yapacak durumda değil ama normal yaşantısında hiç bir sıkıntısı olmayıp sicil dosyası saklı kalınıp askerliği yapmış gösterilebilir.
    Son maddemiz ise Askerlikte yaşanmış bir olay yüzünden devlet tarafından muaf bırakılıp karşı tarafın dava açma sonucunda yaptığı gün iaşe edilip devlet tarafından ödenmesi bir örnek vardı adam 30 gün kala çürük alıp devlete dava açıp 90 bin TL gibi büyük bir miktar almıştı eğer ki hastane'de siz hasta olduğunuzu söyleyip hala askerlik yapmaya çalışıyor iseniz ve bunu askerliliğiniz bitmeden önce kanıtlar iseniz heba parasını alırsınız ama yok ben askerden çıktım sağlık problemim yoktur diye ibare imzalarsanız mahkemeye başvurursanız suçlu bulunup gerekli cezaları ödemek durumunda kalırsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrQuinlan -- 27 Nisan 2017; 10:29:44 >

• X kare kullanıcısına yanıt
    Gitmeden çürük almak için bir hastalığın veya rahatsızlığın olması lazım. Askerlik şubesi ilk önce aile hekiminine sevk eder. Doktorunda gataya sevkini vermesi lazım. Orda muayene olup heyet raporuyla ya askere gidersin yada askerliğe el verişli değildir raporu alman gerekiyor.

Diablo 3 alican35#2228
  • Bunlarda illaki süründürecekler. Şeker hastası adamı bile 1 hafta hastanede yatırıyorlar sanki hasta değil numara yapıyor.

lütfen Hocam yanlış bilgi vermeyelim, o konuya açıklık getirmek gerekirse, devletin kurumlarında anlaşma olarak bir 5 kod var sayıyla yazılır asli merciler tarafından bilinir çürük alınan kişiye bir nüsha kıtâ dosyasına bir nüsha bir taneside MSB bakanlığına gönderilir 1. kod işe giremez maddi yardım yapılması zorunluluğu 2. madde işe girebilir iş veren detay öğrenmek isterse kurum olarak başvurduğunda gerekenleri öğrenebilir, 3. ise ailevi tramva gibi olaylarda doğuştan sakatlık kendisinin elinden gelen bir şey olmadığı kanaatına varılır ise devlet kurumlarında dahi çalışabilir,
    4. Askerliği yapacak durumda değil ama normal yaşantısında hiç bir sıkıntısı olmayıp sicil dosyası saklı kalınıp askerliği yapmış gösterilebilir.
    Son maddemiz ise Askerlikte yaşanmış bir olay yüzünden devlet tarafından muaf bırakılıp karşı tarafın dava açma sonucunda yaptığı gün iaşe edilip devlet tarafından ödenmesi bir örnek vardı adam 30 gün kala çürük alıp devlete dava açıp 90 bin TL gibi büyük bir miktar almıştı eğer ki hastane'de siz hasta olduğunuzu söyleyip hala askerlik yapmaya çalışıyor iseniz ve bunu askerliliğiniz bitmeden önce kanıtlar iseniz heba parasını alırsınız ama yok ben askerden çıktım sağlık problemim yoktur diye ibare imzalarsanız mahkemeye başvurursanız suçlu bulunup gerekli cezaları ödemek durumunda kalırsınız

Ne olursa olsun. Kurumsal ozel bir is yeri almaz. Isveren personel alimi icin bin turlu teste sokuyor. Sinav vs yapiyor. Sorunlu adami hic almaz. Sakat degil birsey degil

• Askeri hastane diye bir şey kalmadı.

Askeri hastane olmak zorunda demiş.

Beni de kilodan almıyorlar askere. Bir yıl erteleme verdiler ve bütün işlemlerimi sivil hastanede yaptım.

Uydur totodan herkes dinlesin.
    "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar." Ali Kemal Denizci / Trabzonspor
  • 6 ay askerlik yaptım yetti. Daha da savaş çıkıp memleketi top yekun savunmak gerekmediği sürece çağırsalar gitmem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Bence anlatmadigin seyler var gibi ya cok agir tahrik ettin diger askerleri yada gercekten dengesiz birisiydin ki boyle oldugunu basta soyleseydin ya ozaman kontrollu askerlik yapardin

• geçmiş olsun. biriyle kavga etmen tek basına yeterli sebep değil. Senin gerçekten anxiyete bozuklığu problemin varsa bu gerçekten ciddi bir problemdir. bu durumda olan kişiler bence kesinlike askerlik yapmamalı, çünkü askerde yaşanan her olumsuz durum hastalığı tetikler, bunu kullananlar olabilir ve kötü olaylar birbirini kovalar. Allah korusun sonu cinnete bile varabilir.

Orijinalden alıntı: Onurmsq

quote:

Askerliği yaşamayan laf yapıyor hocam iyi yapmışsın hayırlısı olsun bizim mezarcı vardı birlikte o çürük almıştı, çocuk duş alamıyordu bir tanesi çocuğu RDM bölüğüne gönderdiler en son eline süpürge verdiğimizde kolu morarmıştı zor yürüyordu.

Bir daha kurumsal firmalarda is bulamicak yalniz.

Hic bir kurumsal firma almaz curuk olan kisiyi.

Ben de muafım. İstanbulun en büyük hastanelerinden birinde çalışıyorum.

• Bizim ordada alan oldu 4 5 kişi incirlik gibi bi yerde yatarak askerlik yapmaktan bile acizlerdi. Yazıcıydım içeride kıta anket formu doldurur komutanlar cok önemli çünkü içine yazılanları dikkate alıyorlar özellikle olumsuz yazarlarsa zaten hemen hemen çürük veriyolar bazen olumlu yazıncada hava değişimine gönderirler. Çürük alanların emin olun hepsi askerliği bitirebilecek kapatisede insarlardı sadece rahatlarına düşkün oldukları için zor geliyordu onlara
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.