Şimdi Ara

askerde kotuluk yaptınızmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beni cok ezdiler.kendi tertiplerim kacar isler bana kalırdı.ustume iftira atan olmustu.ust tertipler itip kakıp doverdi.esyalarımı paramı alırlardı
    cok asırı kotu insan vardı ve ezmeyi severlerdi hatta dediklerini yapmadım diye kimligimide kırdılar
    cok ruh hastası vardı.zaten surgun yeri psikiyatri..
    bende aralarda kimseye kotuluk yapmadım ama o kadar zarardan sonra
    benden para istediklerinde vermedim diye vuran
    sonra sikayet ettigimde.yok oyle birsey diyen
    ve sahit olanlarında sessiz kaldıgı zaman...

o kisinin kimligini kirip cope attim.sonra birinin baglamasini boydan boya cizdim
    sonra komutanliga herkesteki cepi sikayetbettim

cok az ama hic yoktan iyidir.aslinda daha cok kotulugu hakediyorlardi

sizdede boyle seyler varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• koğuşa rpg ataydın
  • Çok iğrenç davranmışlar hocam .Geçmiş olsun .Hak ettiklerini bulurlar inşallah .
  • Paraf attırıp 12 saat nöbet tutsaydın. Bunlar başına gelmezdi. Çelik yeleği yere serer kompozit başlıgada yastık diye başının altına koyardın oh mis gibi yatardın. Eğitimden ayak işlerinden yırtardın. İki ay dişini sıkarsın alt devren gelir rahat ederdin. Tabi aynı zülmü sende onlara yapmaya başlarsın o da ayrı bir mesele

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tensegrity

Paraf attırıp 12 saat nöbet tutsaydın. Bunlar başına gelmezdi. Çelik yeleği yere serer kompozit başlıgada yastık diye başının altına koyardın oh mis gibi yatardın. Eğitimden ayak işlerinden yırtardın. İki ay dişini sıkarsın alt devren gelir rahat ederdin. Tabi aynı zülmü sende onlara yapmaya başlarsın o da ayrı bir mesele
    Öyle nöbet her yerde olmaz. Birçok yerde 8 saat nöbete kadar yazılır. Ayrıca büyük yerlerde nasıl o dediklerini yapacaksın komutanlar gelip gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vanished Man

Öyle nöbet her yerde olmaz. Birçok yerde 8 saat nöbete kadar yazılır. Ayrıca büyük yerlerde nasıl o dediklerini yapacaksın komutanlar gelip gidiyor.

Alıntıları Göster
    aynen öyle. nöbetci subay-astsubayın devriye gezdiği yerde bu hareketi yapamazsın.

askerde kötülük diye bir şey kalmadı gibi. bir sıkıntın varsa bimere kadar şikayet edebiliyorsun hiyerarşiye uymak kaydıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: torkema61

aynen öyle. nöbetci subay-astsubayın devriye gezdiği yerde bu hareketi yapamazsın.

askerde kötülük diye bir şey kalmadı gibi. bir sıkıntın varsa bimere kadar şikayet edebiliyorsun hiyerarşiye uymak kaydıyla.

Alıntıları Göster
    Askerde üst devrenin alt devreye eziyeti devam ediyor. İşin ilginci bu suç olmasına rağmen komutan takımı tarafından görmezden geliniyor.
    Şikayetçi olma konusunda ise ben askerdeyken kısa dönem olarak her türlü hakkımı kullanmaya çalıştım başarılı da oldum ama bu millet hakkını hukukunu bilmiyor. Herşey kara düzen işliyor. Hakkını arayan adama uzaylı muamelesi yapıyorlar başarınca da vay nereden biliyordun falan filan. Okumuşları da böyle.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerde Kesinlikle Salak Olun
    7 yıl önce açıldı
    Arkadaslar "hat mesgul" ne demek
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt
    benim askerlik yaptığım yerde öyle değildi. demek yerinden yerine değişiyormuş. bir er yüzünden subayın subaya bağırdığını gördüm. gerçi bizim karargah komutanı erleri ailesinden çok seviyordu orası ayrı bir konu.

en son bitirmeden önce bi astsubayın subaya açtığı dava vardı ne oldu bilgim yok ama izlenimlerim sonucu bu kanıya vardım
  • (Üst devreleri) zorla iştimaya çıkarmak, Dünya kupası zamanında zorla erkenden yatırmak, zabıt tutmak, soğuk gecelerde dışarıda iştima almak alt askerleri ezen bir üstü ezmek bu kişileri dövmek vb. Şimdi dikkat ettim de ne psikopat mışım.
  • Çok sevecen güler yüzlü insanları kıramayan biriyim normal hayatta. Ama orda tek kısa dönem olmam yüzünden bir role bürünmem gerektiğini düşündüm. Bi tartışma sonucunda sabıkam var cezam ertelendi birdaha herhangi bir ceza alırsam hapise gireceğim gibi birşey uydurmuştum. Ne diye sorduklarında da adam yaralama gibi birşey dedim diye hatırlıyorum.

Herkes bana o saatten sonra temkinli ama içten davranmaya başladı ondan sonra 1 ay içinde zaten hangilerinin iyi hangilerinin kötü insanlar olduğunu görüyorsunuz. En önemlisi komutanlara kendinizi sevdirmek. Bunu askerde komutanın köpeği olmakla karıştırmayın. Sadece ordaki uzun dönemlerden zeki olduğunu farkettirin.
  • Birde askerde dayak yok der bazı mallar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.