Şimdi Ara

Askerde Kickbox ve Ehliyet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Askerde kickbox lisansımın ne gibi faydası olur komando veya jandarma olmak istiyorum muayenede askeriyede özel avantajı olurmu ehliyetimde var onlar olmazsa ulaştırma olma ihtimalim nedir ?

• Ortalama boyda olan bi kickboxer abim komando olarak yapmıştı.Boyun 170-175 den kısa değilse olursun bence
  • 1.78 boy
  • zaten yoklamada soruyolar komando olmak istiyor musun diye
  • Onu biliyorum ama yapmama ihtimalleri varmış garanti olsun istiyorum.
  • Vallahi kuzenim 190 yapılı biriydi, fena kavga ederdi komando olarak yaptı diyarbakırda
  • olmak istiyorum dersen olursun zaten. engel teşkil eden bir durum yoksa.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ilk ehliyet kursu günüm
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İşde bende istiyorum öyle bişey askerlik öyle olur zaten.Kickbox lisansımın avantajı olursa süper olur
  • Sana soruyorlar istiyormusun diye sonra bir kaç mülakata giriyorsun başarılı olursan komando oluyorsun kicxboxa bakmıyor bu işler boyda önemli değil bizde benim badim 1.65ti ben 1.78 ikimizde komandoyduk burda fiziki güç önemli fizik olarak güçlüysen dayanıklılık varsa ve cesaretliysen komando olursun.
  • 1 ayda alınabilen bi lisansın ne faydası olcakBoks lisansı olsa neyse de kickboks lisansını yoldan geçene bile veriyolar.
  • 1 ayda alınıyor ama buda bir sertifika resmi belge sonuçda göz önünde bulundurlar diye düşünüyorum yanlışmıyım.
  • Günceldir
  • bizim arkadaşın arkadaşı profesyonel dağcı, lisansı gösterip beni komando yapın demiş gazino da bulaşıkçı yapmışlar
  • sertifika alsan bile, bunu sana soran olmayacak. Belgerin arasına sertifikayı koymazlar, o yüzden boşver
  • Kickbox lisansının hiç bir avantajı olmaz
  • Komando olmak istiyormusun diye sorduklarında hayır de, direk komandosun
  • Subayın kıllığı tutar felan işi garanti yapalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

Komando olmak istiyormusun diye sorduklarında hayır de, direk komandosun

+1

evet dersen komanda yapmayabilirler seni, hayır dersen kesin komandosun.. Biraz torpilin olursa şöför olabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senged -- 25 Ekim 2011; 15:32:51 >
  • O soruya hayır cevabını verirsek banko komando olmuyoruz dimi ? Ben 1.83 boy var 3 yıl karete ile uğraştım 1 danım var. Komandoluk istemiyorum. Olma durumu nedir nasıl olur o işler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iLker_34

O soruya hayır cevabını verirsek banko komando olmuyoruz dimi ? Ben 1.83 boy var 3 yıl karete ile uğraştım 1 danım var. Komandoluk istemiyorum. Olma durumu nedir nasıl olur o işler ?

Kayıt yapan subaya bağlı bişey. Belli bi komando alım sayısı var. O sayıyı doldurabilmek için sen istemesende fiziğin yeterliyse komando diye yazıyo seni. Abim kansızlığı yüzünden komando olmak istemedi fakat yinede komando yaptılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senged -- 25 Ekim 2011; 15:49:49 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.