Şimdi Ara

Askerde Burun Ameliyatı Olan Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
8.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Askerde burun ameliyatı olan var mı arkadaşlar? Öncelikle durumumu anlatayım. 3 sene önce burun etinden dolayı bir ameliyat oldum. Şimdi bir tarafta yine çıktı ve sıcak havalarda gerçekten dayanamıyorum. Burundan nefes filan alamıyorum. Mayıs celbinde askerde olucam ve İskenderun, Adana, Kıbrıs gibi sıcak bir yer çıkarsa dayanabileceğimi düşünmüyorum. Şu anda 26 yaşında olduğum için sigortam yok. Yoksa şu an bile ameliyat olmak istiyorum. Askerde olursam bir sorun olur mu? Askerliğin uzaması filan umrumda değil. Gitmediğim her günün yerine gidebilirim. Yani amacım hava değişimi filan almak değil. Tek korkum iyi olmayan bir doktorun yapması veya özenmemesi sonucu burnumda kalıcı bir hasar oluşturması. Daha önce ameliyat olan veya tanıdığı ameliyat olan var mı acaba?



  • Benim kuzeninde burnunda sorun vardı. Ya et ya darlık gibi birşeyden dolayı tam nefes alamıyordu. Askerdeyken ameliyat oldu. İlk 1 hafta falan kafasını bile nerdeyse kımıldatmadan durması gerekiyormuş, zor olmuş sonra hava değişimi alıp gelmişti yaklaşık bir ay.Tabi ameliyat sonrası zor geçmiş. Ama burnunda bir sıkıntı yok.3 yıl falan oldu.
  • Bende tekirdağda askerlik yapıyorum bir arkadaşım burundan ameliyat olacak hastaneye sevk aldı istanbul kasımpaşa asker hastanesine gidecekmiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplar için çok teşekkürler arkadaşlar. Artık sıcak bir yer çıkarsa mecbur ameliyat olucam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.