R

Onbaşı
18 Şubat 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 21 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Şu sıralar fiyat olarak hangisi alınabilir?
Beyler 500 tl altında tabletlerden önerdiğiniz var mı? Anneme almak istiyorum. Oyun filan oynamıyor zaten. Sadece facebook ve youtube'a girecek.
Beyler 500 TL altında tabletlerden önerdiğiniz var mı? Anneme almak istiyorum. Oyun filan oynamıyor zaten. Sadece facebook ve youtube'a girecek.
Beyler iki telefon arasında kaldım. Kullanan arkadaşlar deneyimlerini, artılarını, eksilerini yazabilir mi? LG G3'ü babam kullanıyor ve memnun ama Sony C4 de hoşuma gitti açıkçası.
Karşımdakinin telefonu iphone ve 3g ile Whatsapp'tan konuşamıyoruz. Bunun bir çözümü var mı?
Arkadaşlar ben mühendislik mezunuyum fakat ikinci bir mühendislik okursam daha önce aldığım mat1, mat2, fiz1, fiz2 ve diferansiyel denklemler gibi derslerden muaf olabilir miyim?
GTX 550 Ti ekran kartım var. Optimizasyon yapılmayan oyunlarda sorun çıkıyor. Optimizasyon da yapamıyorum. Düşük çözünürlükte bile oyunlar çalışmıyor. Format atmadan düzeltmenin yolu var mı? Ekran kartı sürücüsünü de güncelledim ama düzelmedi.

http://i.hizliresim.com/Ag44zp.jpg
Askerde burun ameliyatı olan var mı arkadaşlar? Öncelikle durumumu anlatayım. 3 sene önce burun etinden dolayı bir ameliyat oldum. Şimdi bir tarafta yine çıktı ve sıcak havalarda gerçekten dayanamıyorum. Burundan nefes filan alamıyorum. Mayıs celbinde askerde olucam ve İskenderun, Adana, Kıbrıs gibi sıcak bir yer çıkarsa dayanabileceğimi düşünmüyorum. Şu anda 26 yaşında olduğum için sigortam yok. Yoksa şu an bile ameliyat olmak istiyorum. Askerde olursam bir sorun olur mu? Askerliğin uzaması filan umrumda değil. Gitmediğim her günün yerine gidebilirim. Yani amacım hava değişimi filan almak değil. Tek korkum iyi olmayan bir doktorun yapması veya özenmemesi sonucu burnumda kalıcı bir hasar oluşturması. Daha önce ameliyat olan veya tanıdığı ameliyat olan var mı acaba?
Gss borcum duruyor ama sağlık ocağına gidebilir miyim acaba? Geçenlerde askerlik için muayeneye sağlık ocağına gittim ve oradaki doktor hiçbir şey demedi. Şimdi normalde de gitsem olur mu acaba? Giden arkadaşlar var mı?
Arkadaşlar ben mühendislik mezunuyum. Başka bir mühendislik bölümü okumak istesem. Bütün mühendislere verilen mat1, mat2, fiz1, fiz2 ve dif gibi dersleri tekrar almam mı gerekiyor yoksa saydırabiliyor muyum?
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 7 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 7 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 45
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.002 (Bu ay: 69)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Kısa, uzun dönem, bedelli ve Yedek Subay adayları
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.