Şimdi Ara

Askerde botlara kadın pedi koyuyorduk....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
2
Favori
3.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Televizyonda orkid reklamını görünce aklıma geldi...
    Askere gidecek arkadaşlarada tavsiyem olsun aynı zamanda.

Hakkaride tim çavuşu olarak yaptım askerliği. Pusu, arama - tarama, göreve gideceğimiz zaman ped koyardık botlara

Yumuşacık oluyor, kanat varmış gibi sanki Malumunuz, askeri botlar ayağı çok vurur

Askere gidecek kardeşlerimin aklında olsun . . .

Not: Alternatif olarak bot sert olduğundan dolayı üzerinde tepinin, taş ile ezin, mümkünse üzerinden araç geçirtin ki yumuşasın...

• o degilde birisi görüp yanlış anlamasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt__gl -- 18 Ekim 2013; 3:27:40 >
  • Ne çektim bu lanet olası botlardan birgün topuğum soyulur birgün ayak serçe parmağım, rezillikti resmen, usta'da da tabanım nasır tutmuştu neyseki bitti o günler
  • mrt__gl kullanıcısına yanıt
    Arazi - Arama tarama - Görevlerde takardık diye bahsettim.

Kısacası yürümeli bir iş olmayınca takmaya gerek kalmıyor

10Km + yürüdükten sonra ped eriyor zaten ister istemez... Ayak iflas ediyor. Tekrar kullanılmaz.

Kullan - At... Bayanların yaptığı ile aynı mantık

Not: Kanatsız olanlardan kullanın.

Mesajı editlemişsiniz. Fazla pedi olan varmı diye bağırıyorduk yeri geliyordu. Kimse, kimseden utanmıyor hocam merak etmeyin. Tim işi, kardeşliktir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baba Naber -- 18 Ekim 2013; 3:30:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Baba Naber

Arazi - Arama tarama - Görevlerde takardık diye bahsettim.

Kısacası yürümeli bir iş olmayınca takmaya gerek kalmıyor

10Km + yürüdükten sonra ped eriyor zaten ister istemez... Ayak iflas ediyor. Tekrar kullanılmaz.

Kullan - At... Bayanların yaptığı ile aynı mantık

Not: Kanatsız olanlardan kullanın.

Adam ısı çözmüş beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cocuk bezi koysak olurmu? hem cabuk erimez

• quote:

Televizyonda orkid reklamını görünce aklıma geldi...

Hakkaride tim çavuşu olarak yaptım askerliği. Pusu, arama - tarama, göreve gideceğimiz zaman ped koyardık botlara

Yumuşacık oluyor, kanat varmış gibi sanki Malumunuz, askeri botlar ayağı çok vurur

Not: Alternatif olarak bot sert olduğundan dolayı üzerinde tepinin, taş ile ezin, mümkünse üzerinden araç geçirtin ki yumuşasın...

Hocam iyi guzelde insan onu alirken utanir yaw

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu pantolon mu pijama mı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sericatil18

quote:

Arazide 25 km gezdiğinde veya her sabah rutin 2.5km koşunun ardından...

Kendin imal edersin hocam

Gidip marketten hemen alayim diye bakarsın Adamlar izin dönüşü kadın pediyle geliyordu düşünün

• Yorgan koy bari, çocuk bezi sığar mı lan o bota

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sericatil18

quote:

Arazide 25 km gezdiğinde veya her sabah rutin 2.5km koşunun ardından...

Kendin imal edersin hocam

Gidip marketten hemen alayim diye bakarsın Adamlar izin dönüşü kadın pediyle geliyordu düşünün

Bence sade pamukdan yapilirsa daha iyi olur ped isi bana iyi bir fikir gibi gelmio tum askeriye pedlemi geziyodu

• quote:

Orijinalden alıntı: HitlerinAbisi

cocuk bezi koysak olurmu? hem cabuk erimez

Gece gece iyi güldüm saolasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: HitlerinAbisi

cocuk bezi koysak olurmu? hem cabuk erimez

• Ahaha sizinki ezik modeliymis.hicmi akil edemediniz icine yumusacik silikon ayakkabi kecesi gibi icine konulan seyler var.ben gitmistim polaristen silikonlu yumusacik tabanlik almistim.14 tl bisey.ayakkabima koydum spor ayakkabisindan rahat olmustu.ped ney la

• Çok komikmişsin kardeş, güle güle kullan beynini.

Egede, akdenizde askerlik yapmadık heralde.

Sümbül dağı eteklerinde 16 kilometre yürüde 40 KG yükle beraber, görürüz yumuşak tabanı...

• quote:

Çok komikmişsin kardeş, güle güle kullan beynini.

Sümbül dağı eteklerinde 16 kilometre yürüde 40 KG yükle beraber, görürüz yumuşak tabanı...

O dag viz gelirdi bize.adanada gul bahcesinde yaptik.45 derece sicakda bot giymek ne demek bilirmisin? Botun altindaki tabanlar eriyordu .elini yere degemiyorsun.senin gibi sep serin havada geze toza dolasa dolasa askerlik yapmak vardi.

• quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

quote:

Çok komikmişsin kardeş, güle güle kullan beynini.

O dag viz gelirdi bize.adanada gul bahcesinde yaptik.45 derece sicakda bot giymek ne demek bilirmisin? Botun altindaki tabanlar eriyordu .elini yere degemiyorsun.senin gibi sep serin havada geze toza dolasa dolasa askerlik yapmak vardi.

Adana'da dağları yamaçları keşife mi çıktın naptın ? Adam 16 Km yürüdüm diyor Sümbül Dağında sen Adana'da hava sıcaktı diyorsun.

• Ya böyle askerlik muhabbetlerini büyüte büyüte anlatırlar ya hani... Ben bir tavsiyede bulundum askere gidecek genç kardeşlerime. Sen bana az yürüdün - çok yürüdün muhabbeti yapıyorsun.

Dua etde benim gördüklerimi bir başkası görmesin. Dua etde sabah gördüğün komutanın, öğlen mayına basmasın. Dua edinde... Ellerinizde vücudu paramparça olmuş gencecik çocukları kimseler taşımasın...

Keşke sıcaklarda yürüseydik, nöbet tutsaydık... Keşke havalar hep sıcak olsaydıda onlarca pusu yemeseydik

şine köprüsü. Asker iş bankası kayası der. Genelde mayınlama burada yapılır.
    https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/s720x720/541886_457040214344469_334774694_n.jpg

Nihal tepe. Derecik... Şu meşhur derecik baskınla bu tepeden olur.
    https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/557447_457042001010957_1730767323_n.jpg

Kendi albümümün url adresleridir. İsteyen baksın, nicesi var daha...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baba Naber -- 18 Ekim 2013; 8:39:00 >

• quote:

Ya böyle askerlik muhabbetlerini büyüte büyüte anlatırlar ya hani... Ben bir tavsiyede bulundum askere gidecek genç kardeşlerime. Sen bana az yürüdün - çok yürüdün muhabbeti yapıyorsun.

Dua etde benim gördüklerimi bir başkası görmesin. Dua etde sabah gördüğün komutanın, öğlen mayına basmasın. Dua edinde... Ellerinizde vücudu paramparça olmuş gencecik çocukları kimseler taşımasın...

Keşke sıcaklarda yürüseydik, nöbet tutsaydık... Keşke havalar hep sıcak olsaydıda onlarca pusu yemeseydik

şine köprüsü. Asker iş bankası kayası der. Genelde mayınlama burada yapılır.
    https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/s720x720/541886_457040214344469_334774694_n.jpg

Nihal tepe. Derecik... Şu meşhur derecik baskınla bu tepeden olur.
    https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/557447_457042001010957_1730767323_n.jpg

Kendi albümümün url adresleridir. İsteyen baksın, nicesi var daha...

abi pm atarmın bana adresleri merak ettim

• Bende ayağımızdaki kanı emsindiye koyardık yazdın sandım :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.