Şimdi Ara

Asker Maaşları Ne Kadar ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
5.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaşım 17 Askeriye hayalim .Lisede hava deniz tutmayınca gitmedim, Harp okulundan girmeyi düşünüyorum 2 senem var daha bakalım , Maaşlarını merak ediyorum ama doğru düzgün bi' bilgi internette yok forma yazayım belki asker yada tanıdığı var olan çıkar dedim.İki amcamda asker bayramda görüşme fırsatı bulunca konuştuk liseden girmiş onlar.Sevmen lazım içinde olması lazım zor vs. konuştu bi' dolu maaşı sorunca 4bin civarı dedi geçiştirdi kendisi kıdemli yüzbaşı askeriyede inşaat mühendisliği yapıyor , asker çok almıyor anca yarbay olunca elle tutulur maaşı var dedi.Kendide istifa etmeyi planlıyormuş

Yani bu zamana kadar pek para tarafını düşünmemiştim ama pek iç açıcı durmuyor , zaten yüzbaşı olana kadar 10 yılın geçiyor 30lu yaşlarına gelip 3-4Bin TL ile çalışıyor olacaksın yarbay olup eline para geçene kadar 20 senen geçecekte 6bin TL para alacaksın(tahmini).Özelde bunun 2 katını alabilmek varken ? Heralde amcamda öyle düşünüyor artık ki istifa edecek

Bilen varsa bilgilendirsin nedir bu askeri maaşlar ?

İnternetten bakayım dedim genelkurmay başkanına 6bin TL yazan yer var kimi yerlerde de doğru yazıyor gibi ama hem ayrıntılı değil hem eski.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cheerub -- 18 Ağustos 2013; 21:51:34 >

• kıdemli astsubay yaklaşık 3 bin
  • Hangi özel veriyormuş iki katını tamam özel şirket ler maaş konusunda daha iyi olabilir fakat onlarda da askeriye kadar tecrübe isterler devir değişti artık
  • Babam yarbay ve maaşı 4000-5000 civari

edit: karaci

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kamovka -- 18 Ağustos 2013; 22:04:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maaş hakkında bir fikrim yok emekli olunca oyaktan nerden baksan 200-300 bin tl tazminat alır
  • Astsubaylar 2500 tl gibi heralde yani okulu bitirip ilk başladıgın ücret
  • quote:

Orijinalden alıntı: yürüyenmerdiven

Eskiden hükümetleri darbeyle tehdit edip istedikleri kadar zam alıyorlardı devir değişti

Şimdi de aynısını polise yapıyorlar.

Mesajın da provokatif bu arada.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hastaneler ne kadar kazanır??
    9 yıl önce açıldı
    Er Maaşları Ne Kadar?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Er 20 lira
  • Askerliği maaş için seçmemelisin bence. Pişman olursun zaman çekilmez hale gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escherichia.Coli

quote:

Eskiden hükümetleri darbeyle tehdit edip istedikleri kadar zam alıyorlardı devir değişti

Yok hayır ben olanı söyledim böyle olmadı mı oldu darbe yapmadılar mı yaptılar en güzel yerlere en lüks orduevlerini darbe zamanlarında inşa etmediler mi ettiler eee neresi provakatif bunun

• Hocam dayım Ankara'da albay. Gel seni de asker yapalım dedi ama hiç sınavlarına bile yanaşmadım.

Bu arada dayım 5000 küsür maaş alıyor. Yani öyle söylemişti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Escherichia.Coli

quote:

Yok hayır ben olanı söyledim böyle olmadı mı oldu darbe yapmadılar mı yaptılar en güzel yerlere en lüks orduevlerini darbe zamanlarında inşa etmediler mi ettiler eee neresi provakatif bunun

Orduevleri en guzel yere yapilmadi orduevleri henuz gelismemis bir alanda gecmis zamanda yapildi ve askeri disiplinle birlikte cok iyi bakilarak gayet alimli bir goruntu olusturuldu simdiki zamanda da sehir merkezinde kaldi sehirlerin buyumesi ile.

• asker cok almiyor 4 bin aliyor ha?

• 2009 yılında babam emekli olduğunda 2.5 alıyordu. Şuan bi arkadaşı emekli olmasına 2-3 sene kaldı 4 bin + 2 bin doğu hizmet parası alıyor. Kıdemli astsubay.
  • ulan 4-5 bin lira kazanıyolar hala darbe peşindeler.

• Sanıldığı kadar fazla almıyorlar aslında , teğmenler 3 bin liranın altında olması lazım.
  • Parası için yapılacak iş değil bu.Sakat kalabilirsin, ölebilirsin herşey olabilir.Eğitim sırasında bir sürü olay oluyor.Parası için gelip istifa edenler çok fazla.
    Ayrıca özel sektörde de 2 katı maaş falan vermezler askeriye 3 veriyorsa kim sana 6 versin ve niye versin?
  • Deniz Piyade Uzm Çvş. Maaşı 2.200TL iken
    Deniz Astsubay Maaşı 1.850TL olabilir.
    Burda etken görev alınan bölge, hangi kuvvet vb. Şeylerle değişebiliyor.
    Ama bir kaç arkadaşında bahsettiği gibi para için seçilecek bir meslek değil, gönülden istemek vatana, BAYRAĞA hizmet etmek için seçilmeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

Er 20 lira

Benim oğlum Hakkari Çukurca'da asker maaşı 260 TL
    Bu arada daha 1 ay önce yeni göreve başlayan bir Piyade Komando Uzman Çavuş ile görüştüm Eğirdir'de eğitim süresince 2200 TL maaş almışlar ilk görev yeri Kars Sarıkamış'mış maaşı 3300 TL olacakmış.
  • Hocam zaten bitirdiginde tegmen olarak basliyorsun ama ne bileyim cefasina gore o bile az bence

Dogru oyagi hic hesaba katmamistim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cheerub -- 19 Ağustos 2013; 10:41:56 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.