Şimdi Ara

Asker Maaşları Ne Kadar ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
5.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • astsubaylar 1800 civarı ile başlıyorlar.
  • her şey vatan için değilde her şey para için gideceksen hiç gitme daha iyi.
  • Bir astsubay 2400 ile başlar.Maaşta kıdem ve derece önemlidir.1. derece Kd. Bçvş yaklaşık 3300 alır.
    Kd Bçvş maaşı Kd. Üsteğmen maaşına eşittir.Yani bir Yüzbaşı ortalama 3500 alır.Maaşını görev yaptığın yer etkiler(komando tazminatı vb.)

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanitas -- 19 Ağustos 2013; 16:15:01 >
  • Albay 5500 lira olması lazım yarbay ondan 700 falan eksik binbası da ondan 700 falan eksik onun dışındakileri tam olarak bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla bir astsubay ve subay hemen hemen aynı para ile başlıyor ama en yüksek bir basçavuş yani astsubay ile bir albay arasında 2000 tl arası bir fark var ve bu çok can sıkan bi durumdur hep bir adaletsizlik ve yarış vardır herkes arasında askeriyede
  • Parası sana yeter orasını geç.Sen istiyor musun istemiyor musun ona karar ver.İçerisi eskisi gibi değil, anladın sen onu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

Parası için yapılacak iş değil bu.Sakat kalabilirsin, ölebilirsin herşey olabilir.Eğitim sırasında bir sürü olay oluyor.Parası için gelip istifa edenler çok fazla.
    Ayrıca özel sektörde de 2 katı maaş falan vermezler askeriye 3 veriyorsa kim sana 6 versin ve niye versin?

Doğru diyorsun hocam zaten parasıda öyle ahım şahım değil ceremesine göre yazılanlara bakılırsa+Abim Kaynak mühendisi olarak 2.750 den başladı 24 yaşında 35li yaşlarında 4-5 alabileceği ortada birde kendi şirketini kurup tutturursa 40 yaşında 3xBinbaşı maaşı geliri olur yani illaki kazanılır özelde.

quote:

Orijinalden alıntı: _alpoza_

Parası sana yeter orasını geç.Sen istiyor musun istemiyor musun ona karar ver.İçerisi eskisi gibi değil, anladın sen onu.

Babamda öyle diyor istemiyor 2 senem var daha kim öle kim kala bea.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cheerub -- 19 Ağustos 2013; 16:54:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yürüyenmerdiven

quote:

Orijinalden alıntı: Escherichia.Coli

quote:

Eskiden hükümetleri darbeyle tehdit edip istedikleri kadar zam alıyorlardı devir değişti

Şimdi de aynısını polise yapıyorlar.

Mesajın da provokatif bu arada.

Yok hayır ben olanı söyledim böyle olmadı mı oldu darbe yapmadılar mı yaptılar en güzel yerlere en lüks orduevlerini darbe zamanlarında inşa etmediler mi ettiler eee neresi provakatif bunun

Büyük bir cehalet örneği arkadaş. Ortaya işkembeden bir şey atılır, ispat yok, gerçekçilik yok. Mesaj sonunada doğru değilmi yazılır ? Fazla makarnanın zararları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jason Kenny

Benim amcamda asker aylık 18.000 tl alıyo

Selam söyle özel paşama

• quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

quote:

quote:

quote:

Eskiden hükümetleri darbeyle tehdit edip istedikleri kadar zam alıyorlardı devir değişti

Yok hayır ben olanı söyledim böyle olmadı mı oldu darbe yapmadılar mı yaptılar en güzel yerlere en lüks orduevlerini darbe zamanlarında inşa etmediler mi ettiler eee neresi provakatif bunun

Büyük bir cehalet örneği arkadaş. Ortaya işkembeden bir şey atılır, ispat yok, gerçekçilik yok. Mesaj sonunada doğru değilmi yazılır ? Fazla makarnanın zararları.

Tamam kardeşim haklısın

• yeni başlayan bir astsubay çavuş 2200 alır,yeni başlayan bir teğmen 2600 civarı bir albay 4500 civarı alırken bir kıdemli başçavuş 3500 alır kuvvetlere görede değişir tabi ayrıca jandarmalar her daim karacılardan fazla alır uzman çavuş maaşı ise 1800 den başlar tabi işin güzel kısmı emekli olduğunda oyakdan aldığın tazminattır
  • "Askerlik bir meslek değil yaşam tarzıdır." derler kendileri... parayı düşünüyosan yanılırsın..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tamam kardeşim haklısın

ama öyle bir saçmalamışsın ki lazın deneyine benzemiş.

Laz bir sinek koparır "uç" der sinek uçar. Sonra bir kanadını koparır "uç" der sinek çırpına çırpına uçar konar uçar konar. Sonra ikincisini de koparır tekrar "uç" der. Bu sefer sinek hiç uçamaz. Laz bu deneye bakarak der ki "kanadı koparılan sinek sağır olur" Sen tam da böylesin işte

• quote:

Orijinalden alıntı: Mæster

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tamam kardeşim haklısın

ama öyle bir saçmalamışsın ki lazın deneyine benzemiş.

Laz bir sinek koparır "uç" der sinek uçar. Sonra bir kanadını koparır "uç" der sinek çırpına çırpına uçar konar uçar konar. Sonra ikincisini de koparır tekrar "uç" der. Bu sefer sinek hiç uçamaz. Laz bu deneye bakarak der ki "kanadı koparılan sinek sağır olur" Sen tam da böylesin işte

Arkadaşın anlamak istemediğinden emin oldum uzatmak istemedim bunun saçmalamakla ne alakası var hükümetleri darbeyle tehdit edip istifa ettirmediler mi? darbe zamanlarında devletin gelirlerine el koymadılar mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: AşıkGenç

her şey vatan için değilde her şey para için gideceksen hiç gitme daha iyi.

Aynen katiliyorum bakmayin siz komutanlarin vatan millet sakarya edebiyati yapmalarina askerligi tercih edenlerin % 99 u parasi icin maaslari iyi oldugu icin tercih ediyor...
    Ben askerdeyken yeni bir uzman cavus gelmisti hee zaman ben bu isi parasi icin yapmiyorum en yakin arkadasim Tunceli de sehit oldu onun intikamini almak icin uzman cavus oldum derdi ama askerde operasyon ucretlerini ben ayarlardim kendisine 1 gun eksik operasyon ucreti yazdigim zaman gelip elim cok dar aman bana operasyonlari tam gun yaz diye beni tavlamaya calisirdi...

• 4-5bin maaşa az diyor hey gibi genç. Bayiliyorum şöyle hayal kuranlara. Özele gecip degismeyen kat olan 2 kat maas alacaginin hayalini kuran, kaldı mesleğini para için seçenleri gördükçe gerçekten üzülüyorum. Şahsi fikrim sevdiğin mesleği yaptıktan sonra istediğin parayı kazanırsın.
    Not: Babam asker, ALSde bütün bölümleri tutturmuştum ortamı biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimone

quote:

Orijinalden alıntı: AşıkGenç

her şey vatan için değilde her şey para için gideceksen hiç gitme daha iyi.

Aynen katiliyorum bakmayin siz komutanlarin vatan millet sakarya edebiyati yapmalarina askerligi tercih edenlerin % 99 u parasi icin maaslari iyi oldugu icin tercih ediyor...
    Ben askerdeyken yeni bir uzman cavus gelmisti hee zaman ben bu isi parasi icin yapmiyorum en yakin arkadasim Tunceli de sehit oldu onun intikamini almak icin uzman cavus oldum derdi ama askerde operasyon ucretlerini ben ayarlardim kendisine 1 gun eksik operasyon ucreti yazdigim zaman gelip elim cok dar aman bana operasyonlari tam gun yaz diye beni tavlamaya calisirdi...

alayı yalan ya. bizim mahallede asker yolladık cenazesi geldi. Avcılardan. Eyüp Çolakoğlu. Hiç unutmadım onu. Okula gidiyordum dedim ne oldu. Meğersem şehit haberi gelmiş. 2011 yılında hakkari çukurca karakol baskınında düştü şehit. Annesini gördüm. Ben o günden sonra askerlik istedim. Bu sene ygsde başrılı olamadım ama seneye YGS girerken o askeri okullar kutucuğunu tekrar işaretliyeceğim bilgisayar mühendisliği okuma şansım varken..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.