Doğuda askerlik yapanlar daha çok para alıyorlar.abim 184 ytl alıyordu şırnak'ta
50 paket winston eder, allah bereket versin
5800 ytl alırlar
bence hiçbirşey almamaları lazım. sadece ailesinin durumu vs.'si olmayanlara yaşayacakları kadar verilmeli. şimdi verilen temsili parada olmamalı diye düşünüyorum.
devlet pkklı kürtlere yağdırır ama ere gelince düşman kesilir...... 10-15 ytlyi alsın devlet bir tarafına........................... dilenciye versen söver sana....
hocam batıdaki askerlere 11 milyon civarında doğudaki askerlere 85 milyon civarında doğuda komando askerlere 150 milyon civarınd.11 milyonluk maaşı almazsan dayak yersin haberin olsun devletten zenginmisin diye
Doğuda yaptım 126 alıyodum. Şehit olan 13 askerimiz gibi timdik ama biz jandarma komando timiydik 18 kişilik iki unsur şeklinde. Bazı görevlerde tim unsurlara bölünürdü ama artık uzman erbanşlar eğitiliyor bu timler için
askerden geleli 5 gün oldu.siirt 3.komando tugayındaydım. bizim orda. er maaşı+ohal =145 YTL ye geliyordu. er maaşı : 24.5YTL çavuş maaşı:28.5YTL diye hatırlıyorum
14.500 Bunu bana sorun.
EN SON 125 YTL CİVARI ALIYORDUM ÇVŞ
12,5 ytl alıyordum bundan 2 yıl önce
Ben asteğmen olarak yaptım Elazığ K.t.mdeydim aldığım para 1550 ytl dii son ay teğmen 1980 aldım tabi jandarma olduğum için bu kadar fazla para aldım.. Ayriyetten Elazığ il J. kiler 145 akıyordu.. çavuşlar 155 çivarındaydı..
Not : Bizim K.t.mden geçeniniz mutlaka olmuştur
quote:
Orjinalden alıntı: Heroisboceq
Ben asteğmen olarak yaptım Elazığ K.t.mdeydim aldığım para 1550 ytl dii son ay teğmen 1980 aldım tabi jandarma olduğum için bu kadar fazla para aldım.. Ayriyetten Elazığ il J. kiler 145 akıyordu.. çavuşlar 155 çivarındaydı..
SİZLERİ BİLMEZMİYİZ.AH O KTM VARYA ...
quote:
Orjinalden alıntı: KIZILÖTESİİ
quote:
Orjinalden alıntı: Heroisboceq
SİZLERİ BİLMEZMİYİZ.AH O KTM VARYA ...
Tamam kötü olduğunu kabul ediyorum ama iyileştirmek ve adaleti sağlamak için elimizden geleni yapıyoduk.