Şimdi Ara

Aşk ve ilişkiler üzerine ufak bir hatırlatma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Açılan bir konuya yorum yazayım dedim sonra kıyamadım belli belirsiz bir konuda ufak bir mesaj olarak kalmasına ayrıca, bir konu açayım dedim mesajıma:
    http://forum.donanimhaber.com/m_91312668/f_//tm.htm

Aşk bile bir süre sonra bitiyor geriye sevgi,saygı kalıyor alışılmışlık kalıyor.

Forumda 24 yaşına gelip hiç sevgilisi olmayan adamlar var sen böyle bir konuyu açarak yanlış yapmışsın bir kere Daha genç olan bu arkadaşların da dediğin olayı anlamasını beklemek hata olur. Ha senin yaşın kaç onu da bilmiyoruz

Ama biraz kartlaşmış arkadaşlar bilirler ki kızlar yatsın kalksın şu kanımızda hunharca dolaşan dht hormonuna şükretsinler. Bu hormon biraz düşük olsa yolda çırıl çıplak kız görsen bacım gözüyle bakarsın

Aşk da deli divane olmak da "ulaşamamak" "zor görünme"'den geliyor. Yıllar önce Freud yeterince yazmış zaten. Bu dünyada bir erkek Adriana lima'yı, Rihanna'yı bile aldatıyorsa orada bir duracaksın

Hayatımın kadını, onun için ölürüm dediğin kadınla evlendikten bir süre sonra yanında gaz çıkaran arkadaşımıza ne oldu ?

Buluşmaya giderken 10 saat hazırlık yapıp onu karşısında gördüğünde eli ayağına karışan gencimizin evlendikten bir süre sonra seksi zaruri bir ihtiyaç olarak görmeye başlaması ve işini bitir poponu dön uyu moduna geçmesine mütevellit iş yerine yeni gelen esmer güzeli görmek için işe her sabah daha bi şevkle gitmesine ne diyeceğiz ?

Onu geçtim evlilikten 2-3 yıl sonra gözünüzün dışarıya açılması ve ufak kaçamaklar yapmak için kendinizi frenlemenize ne diyeceğiz ?

5 yıl evlilik sonrası zaten evliyiz diye kendisine bakmamaya yavaş yavaş başlayan Türk kızıyla evlenmiş Birol abimizi şirket Estonyalı çevirmen bir yardımcı ile yurt dışına 3 günlüğüne gönderdiğinde bu iş nasıl sonuçlanıyor sizce ? Büyük oranda işin nasıl bittiğini tahmin edebilirsiniz. Evlenmek için 3 yıl peşinde koştuğunuz 5 yıllık evli olduğunuz hatuna ne oldu şimdi ?

Temsili Estonyalı Yardımcının Resmi:
    3 aşağı 5 yukarı böyleler zaten.

Aşk ve ilişkiler üzerine ufak bir hatırlatma

• bilocan yapmaktan uçuk çıkartmış herhalde
  • Estonyalı Bilal abiye niye vermiş ki şimdi ben onu anlamadım?
  • İstediğin gibi yaşa hacı en iyisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşkda b.k sevgide.

• nanny-agency demek bulunsun
  • bilemem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu yuzden İslam şart. Edep, ahlak şart.

• İnsanoğlu doyumsuzdur,ne zenginlik vardır ne mutluluk hep daha fazlasını isteriz her zaman için.
  • Kim olursa olsun erkek doğası gereği tek eşli değildir yaradılışımızda yok aksini iddia eden ya kız yada kadınlaşmıştır

• Bilal kim?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.