Şimdi Ara

aşk nedir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba bir kiza duyulan olagan ustu ilginin kisa adidir diyenler olabilir fakat tam olarak nasil birseydir
    ( kiza dedim sanki kizlar asik olamiyor gibi bir durum yok kendimi ele aliyorum )

Bir kiza ilgi duyarsin ama sonra sikilirsin gercek ask bumu sizce veya nedir bi tarif edin 1-2 yil sonra ergenlikte bitecek sap gibi kalirim ondan sonra iyice cunku bu gune kadar butun kiz arkadaslarima boyle ilgi duydum daha farklisi yok bendemi hata var veya dogru arkadasmi karsima cikmadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uykuların kaçar geceleri
    Bir türlü sabah olmayı bilmez
    Dikilir gözlerin tavanda bir noktaya
    Deli eden bir uğultudur başlar kulaklarında
    Ne çarşaf halden anlar, ne yastık
    Girmez pencerelerden beklediğin aydınlık
    Kapanır yatağına çaresizliğine ağlarsın
    Onun unutamadığın hayali
    Sigaradan derin bir nefes çekmişcesine dolar içine
    Sevmek neymiş birgün anlarsın
  • cinsel isteğin hormonsal tepkimesidir.
    sevişince geçer
  • quote:

Orijinalden alıntı: PAN-TURK

cinsel isteğin hormonsal tepkimesidir.
    sevişince geçer

Çok yanlış. Aşık olan adam aşkını düşündüğünde cinsel isteği kaybolur. Yüzünde bir gülümseme belirir, hiçbir şeyin önemi kalmaz. Sadece onu düşünürsün, aranız kötüyse içinde garip bir acı hissedersin tam kalbinin üstünde. Sanki kalbin anlar da yaşamanı sağlayan kalbin bile acı duyar bu durumdan. Onun yanında kendini güvende hissedersin onun uzağında ise bir boşlukta.. O güven duygusunu ve boşluğu hiçbir şey tattıramaz sana onun için 1 gün bile ayrı kalamazsın. Sevişmesek de olur dersin yeter ki yüzünü göreyim. O ağlarken için acır hayatındaki tek dert olur bir anda. Her dakika onu düşünürsün. Her saniye aklına gelir durur. İştahın kaçar yemek yiyemezsin, dalarsın uzaklara da uykuya dalamazsın hep onu düşünürsün. Hep yanında olsun istersin. Ama o bunları bilse bile , bu kadar sevdiğini bilse de o giderse senin mutlu olamayacağını bilse de gider. Sen sana acı çektireni sevdin ya o da gider acı çekeceği birini sever. Sonra ağlayarak sana dönmeyi ister ama geride kalmıştır o günler ne inanırsın onun aşkına ne de sevgisine. Unutmaya çalışırsın. 1-52 yıl aklına gelir elin telefona gider. Fotoğraflarına bakar durursun ama zamanında seni seçmediği için kahrolursun ona kızarsın .Bırakırsın telefonu , silersin resimleri .Artık çıkmıştır hayatından. Kötü olan da artık hayat da senden çıkmıştır..

• Seni seviyorum dediği zaman kalbin sıkışıyor muydu ?
    Herhangi bir erkeği yanında gördüğünde bile sinirleniyor muydun ?
    Her kızı hayal edebiliyorken onu düşünemediğin oluyor muydu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alifrnc

quote:

sevişince geçer

Çok yanlış. Aşık olan adam aşkını düşündüğünde cinsel isteği kaybolur. Yüzünde bir gülümseme belirir, hiçbir şeyin önemi kalmaz. Sadece onu düşünürsün, aranız kötüyse içinde garip bir acı hissedersin tam kalbinin üstünde. Sanki kalbin anlar da yaşamanı sağlayan kalbin bile acı duyar bu durumdan. Onun yanında kendini güvende hissedersin onun uzağında ise bir boşlukta.. O güven duygusunu ve boşluğu hiçbir şey tattıramaz sana onun için 1 gün bile ayrı kalamazsın. Sevişmesek de olur dersin yeter ki yüzünü göreyim. O ağlarken için acır hayatındaki tek dert olur bir anda. Her dakika onu düşünürsün. Her saniye aklına gelir durur. İştahın kaçar yemek yiyemezsin, dalarsın uzaklara da uykuya dalamazsın hep onu düşünürsün. Hep yanında olsun istersin. Ama o bunları bilse bile , bu kadar sevdiğini bilse de o giderse senin mutlu olamayacağını bilse de gider. Sen sana acı çektireni sevdin ya o da gider acı çekeceği birini sever. Sonra ağlayarak sana dönmeyi ister ama geride kalmıştır o günler ne inanırsın onun aşkına ne de sevgisine. Unutmaya çalışırsın. 1-52 yıl aklına gelir elin telefona gider. Fotoğraflarına bakar durursun ama zamanında seni seçmediği için kahrolursun ona kızarsın .Bırakırsın telefonu , silersin resimleri .Artık çıkmıştır hayatından. Kötü olan da artık hayat da senden çıkmıştır..

Çok güzel yazmışsın adaşım duygulandırdın beni

• quote:

Orijinalden alıntı: alifrnc

quote:

sevişince geçer

Bu senin yanlışın dostum, tarif ettiğin şey hayatta yalnız, kimsesiz kalma korkusudur.
    bu duyguları köpeğine, kedisine yada normal arkadaşına hissedebilen çok insan biliyorum.
    aşkını düşündüğünde cinsel isteğin kayboluyorsa eğer, demekki bu zamana kadar dünyaya gelen hiç bir insan evladı aşk meyvesi değil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aşk Konusu !!
    12 yıl önce açıldı
    Bir aşk hikayesi.
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kızlardaki mantık ilişkisi düşüncesini gördükçe aşktan nefret eder oldum inancımı yitirdim hiçbir kıza güvenmiyorum artık. çünkü kızlar bu konuda çok rahat yalan söyleyebiliyorlar
  • Bence aşk: onu her gördüğünde mal gibi kalmak, kalbin sanki dışarı çıkmak istercesine atması, sürekli onu düşünüp onunla ilgili hayaller kurup onun yanına gidince konuşmaktan bile çekinmektir(hiç aşık olduğum biriyle çıkmadım belki ilerde bu durum değişir) onun yanında kız/erkek gördüğün an o yanındakini öldürmek istemektir, aşk onu bir türlü kafandan atamamaktir, aşık olduğun kişi en büyük zaafındir, en çok laf ettiğin ama yine de kıyamadigindir, aşk ona olasamayıp genede delicesine ona bağlanmaktır.

• Libido + Sevgi... Budur.
  • Aşk; bir insanın, dünyanın geri kalanından daha önemli olmasıdır.
    "...Ben sana mecburum, sen yoksun..."
  • Yok öyle bir şey.
  • AŞK hayatına yeni bir yön vermek ve anlamsız yere iki kişilik hayaller kurmaya başlamaktır.

• Aşk; sandığın kadar değil, yandığın kadardır.
  • Yala(r)ndır.
  • Anlatılmaz yaşanır..
  • Bunu dinlerken hissettiklerindir

• Bazen yazmak istersin geceler boyu YÜREĞİNDEKİ
    içindeki her şeyi,
    Tüm hıncını avazın çıktığı kadar, yazıya dökmek istersin,
    Kalemi alır kağıdı karalarsın... Ama oda ne istediğini
    yazmıyor...
    Kalem içindeki yangını dile getirmiyor... kelimeler
    kifayetsiz kalıyor...
    Buruşturup atarsın kağıdı...

Aşk . . .
    İşte . . . .

• İnsan 1 kere aşık olur.Günümüzde bakıyorsun yozlaşan toplum her ay başkasına aşık oluyor , bunun adına da aşk diyor.Aşk eskidenmiş bu devirde aşk meşk anca hikaye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Bazen yazmak istersin geceler boyu YÜREĞİNDEKİ
    içindeki her şeyi,
    Tüm hıncını avazın çıktığı kadar, yazıya dökmek istersin,
    Kalemi alır kağıdı karalarsın... Ama oda ne istediğini
    yazmıyor...
    Kalem içindeki yangını dile getirmiyor... kelimeler
    kifayetsiz kalıyor...
    Buruşturup atarsın kağıdı...

Aşk . . .
    İşte . . . .

Adamsınız hocam, ''Çok haklısınız'' bazı yorumlarınıza da denk geliyorum her yazdıgınız mantıklı.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.