Şimdi Ara

Aşk nedir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Halkın kendi kendisini yönetmesidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevişme isteği değil mi?
  • Kisinin uzerine yakisani giymesidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eninde sonunda acı ile son bulacak geçici bir olgudur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

Sevişme isteği değil mi?

Mesela burda bi fotoğraf paylaşılsa, çoğu insan -başka birine aşık olduğunu söyleyenler bile- içindeki o isteği belli eden sözler söylüyor. İçlerinde o kadına karşı duygusal bir şey hissediyorlar mıdır gerçekten? Ciddi söylemiş miydiniz bilmiyorum ama ciddi soruyorum ben..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aşk = seks

eğer bir erkeğin penisi olmazsa aşıkta olamaz

kız aşık olur ama erkek ben senin bildiğin erkeklerden değilim der

sekssiz aşk olmaz seks için penis şart ama eşcinselse farklı olur o zamanda aşk olmaz

yani durum karışık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayat kadını ile evlenilir mi
    10 ay önce açıldı
    aşk acısı nasıl geçer
    2 yıl önce açıldı
    Bir aşk hikayesi.
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Sevişme isteği değil mi?

Bilmem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşkı hala 1 dakikalık bi zevk sananlar var ya acıyorum onlara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eneox

aşk = seks

sekssiz aşk olmaz seks için penis şart ama eşcinselse farklı olur o zamanda aşk olmaz

yani durum karışık

Bie heteroseksüel kıza penis neyse bir lezbiyen kıza da karşı tarafın başka organları penis vasfını taşır. Yani değişken var ortada, sadece verilen değerler farklı. Ama neticede her durumda bir x var.

• quote:

Orijinalden alıntı: L'enfer

quote:

aşk = seks

yani durum karışık

Bie heteroseksüel kıza penis neyse bir lezbiyen kıza da karşı tarafın başka organları penis vasfını taşır. Yani değişken var ortada, sadece verilen değerler farklı. Ama neticede her durumda bir x var.

çok iyi anlattınız tamda ben bunu söylemek istemiyordum çünkü anlamadım
  • Bence aşk facede olmayan kızı Google da aramaktır :)

Şaka şaka aşk diye bir şey yoktur sadece sex var.
  • Adam Aşk nedir diye sormuş cevap anca 7 sene sonra gelmiş.
  • quote:

quote:

quote:

aşk = seks

yani durum karışık

"sekssiz aşk olmaz seks için penis şart ama eşcinselse farklı olur o zamanda aşk olmaz"

Heteroseksüel bir kız için erkek cinsel organı ne ifade ediyorsa, lezbiyen bir kız için bayan cinsel organı aynı şeyi ifade eder. Aynı durum erkekler için de geçerli. Heteroseksüel bir erkek için bayan cinsel organı ne ifade ediyorsa, eşcinsel bir erkek için erkek cinsel organı aynı şeyi ifade eder.

Bu arada aşka dair bir yorum yapmıyorum. Sadece eksik bir noktayı tamamlıyorum söylediğin içerikte.

• aşk, insanın kendi kendisini becermesidir
  • Selçuklu ve Beylikler Dönemi Tarihi
  • quote:

Orijinalden alıntı: enyuar

quote:

Sevişme isteği değil mi?

Mesela burda bi fotoğraf paylaşılsa, çoğu insan -başka birine aşık olduğunu söyleyenler bile- içindeki o isteği belli eden sözler söylüyor. İçlerinde o kadına karşı duygusal bir şey hissediyorlar mıdır gerçekten? Ciddi söylemiş miydiniz bilmiyorum ama ciddi soruyorum ben..

"Tamamdır buldum sonunda, ben bununla bir ömür boyu sevişebilirim" demek başta olmak üzere, ortak zevkleri, inanç ve düşünce yapıları, gelecekten beklentilerin benzerliğine aşk denir.

Aşık olmak demek, o duygu patlaması, aslında fizikseldir. Hiç bi erkek sevişmek istemediği bi kadına aşık olamaz, isterse dünyanın en güzel huylu kadını olsun o erotizm yoksa olmaz, olamaz. İşte bu yüzden burda bi foto paylaşınca erkelerin aklı başından gitmesinin de nedeni budur. Gerçek aşk, o hissiyattır.

Hem içi hem de dışı güzel olan kadın sayısı çok nadir olduğu için ,hep bi tanesini tercih etmek zorunda kalırız. Eğer içi güzel olanı seçersek işte böyle seksi bi kadın görünce hayatımızdaki o boşluk dolmuş olur ve aklımızı başından alır, büyüler, onunla yapabileceklerimizin hayalini kurarız... Diğerini tercih edersek yani, dışı güzel olanı, o zaman da cinsel hayatmız mükemmel ama geri kalan hayatımız bi zulm olacaktır. Ne yalan söyleyim ,ikisini bir arada denk getiren erkeklerin şansını kıskanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: La Haine

aşk, insanın kendi kendisini becermesidir

Tam bir manyaksınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valiantlion71

Selçuklu ve Beylikler Dönemi Tarihi

İhsan bey ne alaka ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

aşk = seks

yani durum karışık

"sekssiz aşk olmaz seks için penis şart ama eşcinselse farklı olur o zamanda aşk olmaz"

Heteroseksüel bir kız için erkek cinsel organı ne ifade ediyorsa, lezbiyen bir kız için bayan cinsel organı aynı şeyi ifade eder. Aynı durum erkekler için de geçerli. Heteroseksüel bir erkek için bayan cinsel organı ne ifade ediyorsa, eşcinsel bir erkek için erkek cinsel organı aynı şeyi ifade eder.

Bu arada aşka dair bir yorum yapmıyorum. Sadece eksik bir noktayı tamamlıyorum söylediğin içerikte.

Kardeş kafayımı yediniz konu AŞK'tan bahsediyor SEX'ten değil !
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.