Şimdi Ara

Aşk-ı Memnu VEDA (24 Haziran Büyük Final) Bittiii (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
0
Favori
23.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cenazeye herkes Bihter in cenazesi demiş ama Beşir in cenazesiydi o. yamulmuş Firdevs Beşir in cenazesine niye geldi orasını anlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

Cenazeye herkes Bihter in cenazesi demiş ama Beşir in cenazesiydi o. yamulmuş Firdevs Beşir in cenazesine niye geldi orasını anlayamadım.

Yapma ya,herkes yanlış seyretti heralde

İki cenaze vardı,birisi beşirin birisi bihterin
  • quote:

Cenazeye herkes Bihter in cenazesi demiş ama Beşir in cenazesiydi o. yamulmuş Firdevs Beşir in cenazesine niye geldi orasını anlayamadım.

İki cenaze vardı ve Firdevs, Bihter'in cenazesindeydi. Bir daha izle oraları
  • peki bu cenazeler aynı yerde yanyanamıydı yoksa farklı mekanlardamıydı? kamera öyle çekmişki tek cenaze gibi gördüm ben.
  • beşirin cenazesinde ziyagiller bihterinkinde nihat hilmi annesi kardeşi vs kişiler vardı
  • NİHALİ HARCAYACAKLAR MATMAZEL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Djilobodji -- 25 Haziran 2010; 2:22:17 >
  • Arkadaşlar itiraf etmeliyim. Dizi oyunculuklar, mekan ve kostüm kalitesi ile başarılı bir yapım oldu. Helal olsun adamlara diziyi tadında ve yerinde bitirdiler. Diziyi yapan şirketi alkışlıyorum. Ben hep şikayet ederdim. Biz dizi yapmasını bilmiyoruz. Kusana kadar bıktırana kadar devam ediyoruz. Ama artık bu sözümü geri alabilirim. Arada kaliteli yapımlar çıkmaya başladı. Valla diğer dizilerin bu diziyi örnek almasını isterim. Herşeyi her zaman tadında bırakmak başarıdır.

Aşk-ı Memnu bana göre artık Efsane olmuştur. Ayrıca diziye 30. bölümden itibaren izlemeye başlamış biri olarak sırf diziyi Beren'in oyunculuğu için izlemiştim. Beni de şaşırtmadı.

Yalnız dizi bittikten sonra boşluk oluştu. Evdekilerde kötü oldu. Bu da dizinin hayatımızın bir parçası gibi olduğunu gösterir ki! Başarılıdır. Aynen Lost bittikten sonraki olduğu boşluk gibi....

NOT:Bu arada belirtmeyi unutmuşum. Nasıl atladım. Kendime kızıyorum. Gerçi yazdığımı kimse görmeyecek. Ben genede yazacağım. Toygar Işıklı'yı kutlamak lazım. Çok başarılı bir müzisyen. Aşk-ı memnu bu kadar sevdiren ve hayran bırakan müzikleridir. Sırf Aşk-ı memnu cdsi çıkarsa 2-3 tane alırım. Zaten Dudakten kalbe dizsinin müziklerini hatırlayan varmı? Dudakten kalbeyi izlemedim. Ama müzikleri çok özel ve güzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducatine -- 29 Haziran 2010; 3:28:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ducatine

Arkadaşlar itiraf etmeliyim. Dizi oyunculuklar, mekan ve kostüm kalitesi ile başarılı bir yapım oldu. Helal olsun adamlara diziyi tadında ve yerinde bitirdiler. Diziyi yapan şirketi alkışlıyorum. Ben hep şikayet ederdim. Biz dizi yapmasını bilmiyoruz. Kusana kadar bıktırana kadar devam ediyoruz. Ama artık bu sözümü geri alabilirim. Arada kaliteli yapımlar çıkmaya başladı. Valla diğer dizilerin bu diziyi örnek almasını isterim. Herşeyi her zaman tadında bırakmak başarıdır.

Aşk-ı Memnu bana göre artık Efsane olmuştur. Ayrıca diziye 30. bölümden itibaren izlemeye başlamış biri olarak sırf diziyi Beren'in oyunculuğu için izlemiştim. Beni de şaşırtmadı.

Yalnız dizi bittikten sonra boşluk oluştu. Evdekilerde kötü oldu. Bu da dizinin hayatımızın bir parçası gibi olduğunu gösterir ki! Başarılıdır. Aynen Lost bittikten sonraki olduğu boşluk gibi....

Sana katılıyorum... Oyuncular hepsi iyiydi ve en önemli üç karakterin performansı çok iyiydi bence (adnan,behlül,bihter)... Bu kadar başarılı olmasının sebeplerinden biri de seneryoydu tabiki... o senaryoyu uygulayan yönetmenleri de tebrik etmeli, müzikler cuk diye oturdu ve kamera sahneleri de güzeldi...en güzeli de tadında bıraktılar... eğer uzatsaydılar herkes oyunculardan nefret edebildirdi...benim şuanda yaprak dökümü ve kavak yelleri oyuncularından nefret ettiğim gibi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erosmarcos -- 25 Haziran 2010; 7:58:57 >

• quote:

peki bu cenazeler aynı yerde yanyanamıydı yoksa farklı mekanlardamıydı? kamera öyle çekmişki tek cenaze gibi gördüm ben.

Farklı yerlerde. Ziyagil ailesi ve emektarları Beşir'in cenazesinde bulundu. Hilmi Önal, Firdevs, Peyker ve diğerleri ise Bihter'in cezanesinde. Adnan Bey 2 cenazede de bulunmadı. Çelenk göndermekle yetindi. Bihter öldüğüyle kaldı. Ziyagil soyadıyla değil kızlık soyadı ile gömüldü. Bunlar da güzel düşünülmüş ince detaylar doğrusu... Ziyagiller Bihter'i ve Behlül'ü bir kalemde siliverdiler...
  • Süper finaldi doğrusu... Ednan Bey yine iyimserliğini korudu. Tekrar "yeşerdi"

Beşire de yazık oldu. Bu olay olmasa yaşardı o çocuk. Baştan söyleyip olayı bitirecekti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uygurca

İlk sezonu hiç izlemedim. İkinci sezonu ise son sezon olduğunu öğrendiğim zaman izlemeye başladım. Reytingi zorlayan bir yapımı iki sezonda bitirmek her yapımcının harcı değildir valla. Tebrik ettim. Kaliteli olduğunu kabul ettim. Ve diziyi izledim. Kısaca son dört bölüm. Bence süperdi. Keşke bütün diziler böyle olsa. Özellikle mekan ve kostüm açısından harikaydılar.

Yayıncıya kalsa altın yumurtlayan tavuğu tabi ki kesmezdi. Fakat devlet büyüklerimizden "Bu nasıl dizidir. Milletimizin ahlaki değerlerine (!) aykırı, çabuk bitirin" talimatı gelince hızla finale ulaştı.
  • Yalnız dizi boyunca yaptığı mükemmel müzikleriyle Toygar Işıklı yıda unutmamak lazım. Adam işi iyi biliyor.Dünkü finalde de tam yerinde girilen müzikler çok iyi uyum sağlamıştı.
  • O bu değilde bihterin ölme sahnesine güldüm amatörce çekilmişti.Kanlar çizgi çizgi akıyorduSanki hafif bir kesik varmış gibi.
  • Bihter'in ölüm tarihi 24.06.10, 24+6+10 =40.Mhp'nin 40. kuruluş yıldönümü kutlu
    olsun !
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodgé

O bu değilde bihterin ölme sahnesine güldüm amatörce çekilmişti.Kanlar çizgi çizgi akıyorduSanki hafif bir kesik varmış gibi.

+1

Çekim açıları,görüntünün akışı vs. normal bölümlerden kötüydü sanki.
  • O sahne etkileyici idi yine de... hatta bir ara Behlül'ü katil olarak mı gösterecek diye ailece düşünmeye başlamıştık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ngageugur

Bihter'in ölüm tarihi 24.06.10, 24+6+10 =40.Mhp'nin 40. kuruluş yıldönümü kutlu
    olsun !

Nerden aklına geldi ya

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uchihaitachi

quote:

Finale göre son durum

sen mi yaptın netten mi buldun

Yok benim eserim değil.Ama güzel bir tablo yapmış kim yapmışsa.

her yol behlüle cıkar

• Behlül merdivenlerden çıkarken hizmetçiye rastladı. Hizmetçi ona Adnan beyin Beşirin yanında olduğunu söyledi...O sırada Behlül geri döner gibi yaptı ama vazgeçti...Acaba kaçmayı mı düşündü yoksa Beşirin yanına gitmeyi mi ?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.