Şimdi Ara

Aşk-ı Memnu VEDA (24 Haziran Büyük Final) Bittiii (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
519
Cevap
0
Favori
23.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

Arkadaşlar Bihter'in cenazesi sırasında çalan müziğin adı nedir ?

Albinoni-Adagio

dinlemek isterseniz buyrun.

http://www.dailymotion.com/video/x3320u_albinoni-adagio-in-g-minor_music
  • Bir sitede şöyle yazılmış.

"Final bölümünün sonunda Ziyagil ailesinin jipi köşkten son defa ayrılırken neden hiçliğe karıştı? Zamanda oluşan kırılmalar sayesinde başka bir boyuta mı gittiler? Daha önemlisi, gittilerse, o boyutta da bu kadar zengin miydiler? "
  • Çekimleri , oyuncular , oyuncuların kalitesi , oyuncuların performansları gerçekten mükemmeldi.
    Bitmemesi gerekirdi.. diyemeyeceğim... çünkü her hikayenin bir sonu vardır , olmalıdır. Hikayenin sonuna da sadık kalınmıştır.
    2 sezon böyle bir kaliteli yapım izledik. Bir daha da böyle kaliteli bir yapım izlenemez...

quote:

Orijinalden alıntı: Nymphadora

2 sezondur yayında, madem bu kadar seviliyordu, neden bi konusu olmadı?

Bu foruma takılanları bir düşünün , ALAYI KV si fanı... alayı silahlı çatışma , gövde gösterisini seven ; PC meraklısı adrenalin dolu gençler..
    Sizce konusu olabilir mi..

Geçen sezon , Aşk-ı Memnu ; KV ni ezdi geçti ... Bazı haftalar üst üste ( 5 hafta) 1.incilik aldı.
    Kısacası Bihter'in topukları , her zaman Polatın boğazına bastı. Bu bile yetti.

Gelecek sezon KV rahat , istediği gibi at koşturur.. koşturmasına da o at zaten TOPAL !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bodyguard_26 -- 25 Haziran 2010; 10:10:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kyran

Bir sitede şöyle yazılmış.

"Final bölümünün sonunda Ziyagil ailesinin jipi köşkten son defa ayrılırken neden hiçliğe karıştı? Zamanda oluşan kırılmalar sayesinde başka bir boyuta mı gittiler? Daha önemlisi, gittilerse, o boyutta da bu kadar zengin miydiler? "

Köşk paralel evrenler arasındaki geçiş noktasıydı. Matmazel köşkün koruyucusuydu.. Firdevs hanımsa aslında köşkte kendisine şifa bulmuştu
  • en sonu cok komikti

''bihter BEHLÜL KAÇAR..''
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodgé

Sakallar çok yapmacık olmuş Robinson Cruose gibi diyecem ama amatörce olmuş gerçekten.

Aşk-ı Memnu VEDA (24 Haziran Büyük Final) Bittiii

Ya nedense YABAN geldi aklıma hemen.

BİHTEER, NAPTIN ULEEEN!!!

Diziyi sürekli takip eden biri olarak finali çok beğendim. Tebrikler.

Ulen Ednan, başında Matmazelle evlenseydin , bu dizi buralara gelmeyeydi de memleket meselesine dönüşmeseydi.

Sonunda herkez kaybetti tek Matmazel kazandı.

• quote:

Orijinalden alıntı: @NTARES

quote:

Sakallar çok yapmacık olmuş Robinson Cruose gibi diyecem ama amatörce olmuş gerçekten.

Ya nedense YABAN geldi aklıma hemen.

BİHTEER, NAPTIN ULEEEN!!!

Diziyi sürekli takip eden biri olarak finali çok beğendim. Tebrikler.

Ulen Ednan, başında Matmazelle evlenseydin , bu dizi buralara gelmeyeydi de memleket meselesine dönüşmeseydi.

Sonunda herkez kaybetti tek Matmazel kazandı.

jack shepherd nan bu

• Dizi bitti,
    bilanço: 2 ölü, 1 felçli, 1 kayıp.

• ne diziydi yav
  • Super diziydi ama bitmesine baya üzüldüm.

Dizinin bitimi ile insan kendisini boşlukta hissediyor demekki baya bi alışmışız bu diziye.
  • bende ağlamak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

Selçuk Yöntem'i inşallah en kısa zamanda yeni bir rolde izleriz ama bu sefer boynuzlanmasın.

İnşallah Ezel'de göreceğiz

quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

Cenazeye herkes Bihter in cenazesi demiş ama Beşir in cenazesiydi o. yamulmuş Firdevs Beşir in cenazesine niye geldi orasını anlayamadım.

Hocam oha Beşir'in resmini gösterdiler onu da mı farketmedin?

Bihter'in cenazesinde yoktu resim falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -burak -- 25 Haziran 2010; 11:19:49 >

• gözlerim bile doldu ya
  • quote:

Dizi bitti,

Kayıp olan kim çıkaramadım ben.
  • quote:

quote:

Dizi bitti,

Kayıp olan kim çıkaramadım ben.

behlül kaçar. ama nereye ?

• quote:

Orijinalden alıntı: erosmarcos

Behlül merdivenlerden çıkarken hizmetçiye rastladı. Hizmetçi ona Adnan beyin Beşirin yanında olduğunu söyledi...O sırada Behlül geri döner gibi yaptı ama vazgeçti...Acaba kaçmayı mı düşündü yoksa Beşirin yanına gitmeyi mi ?

bence kaçmayı düşündü orada durdu ve dediki ulan şimdi kaçıyimmi yoksa bihteremi bakıyim gitti bihtere bihter dedi ne oldu olmmmmmmmm geri geldin sonra adnan girdi ve dediki oğlumdun lan sen sonra bihter kalbine sıktı ama o sahnede inanın bende güldüm kadın kalbinin tam ortasına sıkıyor o kanların böyle fırlaması oluk oluk akması gerekirken kesik gibi akması hoşuma gitmedi sanırsam evi boşaltıcaklarından dolayı birde yerleri temizlemeyelim olayına girdiler işte oyuncuların en zorlandıgı sahneler tek kişilik sahnelerdir çünkü bütün oyunculuklarını orada konuşturmaları lazım behlülün sahnesi en güzel final sahnelerinden biriydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaSsErDoDo -- 25 Haziran 2010; 11:55:51 >

• dün bir konuda senaryoyu okudum dizi başlamadan önce.ve doğruydu.site neydi unuttum bilen varsa paylaşabilir mi?
  • Az önce yayınlandı.

kayıbımız çok büyük.

• quote:

Orijinalden alıntı: *nameless*

quote:

Az önce yayınlandı.

kayıbımız çok büyük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladyo38 -- 25 Haziran 2010; 11:59:07 >

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.