Şimdi Ara

Aşk-ı Memnu VEDA (24 Haziran Büyük Final) Bittiii (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
519
Cevap
0
Favori
23.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

quote:

Orijinalden alıntı: Witch_King_

quote:

Şu Bihter'in cenazesinde çalan konçertoyu bilen biri yok mu

Adagio in G Minor

Hocam Allah Razı olsun. Chi Mai ve Le vent Le Cri dinledikten sonra en arkaya bu müziği koymayı hep istiyordum ama ismini bulamadığım için olmuyordu artık bu duygu yüklü kombinasyonu yapabileceğim. İşte Aşk-ı Memnu sanatıda destekliyor

Rica ederim.Gerçekten olağanüstü bir yapıt.İçim parçalandı ya hem dizi hem bu saheser bırlesmıs yedı beni valla

• bu diziye laf edende olursa artık birşey demiyorum gayet güzel bir diziydi kurgusu çekimleri türk dizileri arasında 1 aşkı memnu 2 ise ezeldir benim gözümde ilk defa izlerken bu kadar zevk aldım ama ben finalde şu lafı bekledim bihterle behlül mü? ay yapıma helal olsun ayakta alkışlıyorum onları zaten ezelide onlar yapmıyormuydu
  • Twitter'da en çok kullanılan kelimeler arasında Aşk-ı Memnu var.Herkes bizim gibi dedikoduya dalmış ordada.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Adagio in G Minor

Hocam Allah Razı olsun. Chi Mai ve Le vent Le Cri dinledikten sonra en arkaya bu müziği koymayı hep istiyordum ama ismini bulamadığım için olmuyordu artık bu duygu yüklü kombinasyonu yapabileceğim. İşte Aşk-ı Memnu sanatıda destekliyor

Rica ederim.Gerçekten olağanüstü bir yapıt.İçim parçalandı ya hem dizi hem bu saheser bırlesmıs yedı beni valla

Bencede olağanüstü bir yapım. Cenaze sahnesi ile birleşince dediğin gibi mükemmel olmuştu ve hiç böyle bir hamle beklemiyordum, çok iyi düşünmüşler.

• lostun finalini geçer yorum sayısı

ayrıca her şeyi batıran matmazel değildi zaten bihter behlül evleneceği için her şeyi itiraf etcekti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladyo38 -- 25 Haziran 2010; 0:48:57 >
  • İzlemeyenler, izleyenlerin çoğunlukta olduğunu düşünüp ortadan ikiye ayrılacak şekilde haset dolsa ne güzel olur :) En azından dünyadaki hiç bir ordunun sıkmadığı kadar kurşunu döken kurtlar vadisi ile arka sokakları izlemenizi tavsiye ederim Türk Malı olmak için bire bir beyin yıkar :) Yada 298743 sezonda bitecek yaprak dökümüne 441. Kalp spazmında dizinin sonunu getirmediklerine dua edeceklerine. Halid Ziya Uşaklıgil'e dönüp bu hikaye bu kadar acıklı olmalımıydı diye sorulması gerekirken bizim halkımız aile yapısı uygunluğu enstitüsüne dönüşmeyi seviyor. Kendi ailesine baksan kim bilir durumu nedir? Öğrenci yurtlarında kalanlara falım sevgi aşılıyormuş sonucun kötü olacağını sanmıyorum :)
  • Geçen bir yerde okumuştum Beren Saat'in işi hazır diye.Yeni sezonda yine kanal d'de başka diziyle ekranlarımıza gelecek.Bu sefer farklı bir yapım olacakmış.Kadro tam belli değilmiş.Yakında kesin haberler gelir.Beren Saat çok iyi bir oyuncu olduğunu bu bölümdede gösterdi gerçekten rolünün hakkını veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karn-ı bahar

http://www.youtube.com/watch?v=XMbvcp480Y4
    yorumlara bakın

Aşk-ı Memnu VEDA (24 Haziran Büyük Final) Bittiii

• quote:

Orijinalden alıntı: dodgé

Twitter'da en çok kullanılan kelimeler arasında Aşk-ı Memnu var.Herkes bizim gibi dedikoduya dalmış ordada.

kimleri takip ediyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodgé

Geçen bir yerde okumuştum Beren Saat'in işi hazır diye.Yeni sezonda yine kanal d'de başka diziyle ekranlarımıza gelecek.Bu sefer farklı bir yapım olacakmış.Kadro tam belli değilmiş.Yakında kesin haberler gelir.Beren Saat çok iyi bir oyuncu olduğunu bu bölümdede gösterdi gerçekten rolünün hakkını veriyor.
    Bu kadına nasıl bir rol verilebilir ki.Bihterin melankolik hali yapışmış üzerine kadın harbiden o ruh halinde oynuyordu rolünü.Sanki gerçekten acı çekiyormuş hele finalde tam anlamıyla oyunculuğunu konuşturdu.Bu saatten sonra herhalde fingirdek bir hatun rolü verilmez verilse de pek tutmaz
  • Bütün kadro oynamaktan öte resmen her yönüyle yaşamışlar, diyecek birşey yok müthişti. Bence geride sağlam dizi olarak birtek Ezel kaldı inşallah yeni kaliteli yapımlar gelirde boş beleş yapımlara kalmayız.
  • yazık oldu..grup bekledik ama yaprak dökümü'ne kısmetmiş
  • quote:

• Selçuk Yöntem'i inşallah en kısa zamanda yeni bir rolde izleriz ama bu sefer boynuzlanmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Matmazel batırdı bütün aileyi ve Adnan'ı kaptı

Bülenti de unutmamak gerek.

quote:

Aynı müziğin 1975'teki versiyonda da kullanılmış sanırım.. Tabii o zamanlar daha çocuk olduğumuz için pek hatırlayamıyorum ilk diziyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyran -- 25 Haziran 2010; 1:06:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kyran

quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Matmazel batırdı bütün aileyi ve Adnan'ı kaptı

Bülenti de unutmamak gerek.

quote:

Aynı müziğin 1975'teki versiyonda da kullanılmış sanırım.. Tabii o zamanlar daha çocuk olduğumuz için pek hatırlayamıyorum ilk diziyi.

Buyrun

http://www.youtube.com/watch?v=XMbvcp480Y4

• Witch_King arkadaşımız söyledi sağolsun. Sizlerede yardımlarınız çok teşekkür ederim
  • şu aşkı memnu ya çıkıp da sapkındı şöyleydi böyleydi diyenin aklından şüphe etmek lazım, kavak yellerindeki herkes birbiriyle beraber oldu hatta 2. tura geçecekler yeni sezonda, yaprak dökümünde kardeşler birbirlerinin sevgililerini çalıp duruyor, aşkı memnu bunların yanında çok temiz kalır

kim ne derse desin kaliteli dizi yaptılar, tadında bitirdiler, bazı diziler gibi özellikle kurtlar vadisi gibi işin bişeyini çıkarmadılar, necati şaşmaz da oyunculuk sıfır başka rolde oynayamaz para kazansın diye artık bi 10 sene daha devam ederler diziye
  • Son bölümde patlamayı bülent yaptı. Zekasız nasılda çaktı köfteyi tek mesajla hayret ettim
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.