Şimdi Ara

Aşk herşeyi Affeder mi :( (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
2.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: evo9

benim tuttuğum eli bi başkası tutacak bana yalan söylerek benim kıyamayıp dokunamadığım insan beni beğenmeyip belkide benle hiç kıyaslanmıyacak biriyle birlikte olacak senin görmek için belkide onlarca km geldiğin insan senin sevigine layık olmayıp başka bi insanla olmak için yalan söylicek senin onun için ağlarken göremediğin sesini duyamadığın için o başka bi insanlar gülüp eğlenecek ben şahsen bunları kaldıramam

helal yediğin ekmek!

• kendi açımdan düşününce(allah göstermesin tabi) evlilik ve birlikte bi gelecek düşünülen ilişkide böyle bişeyin affı olamaz.(laf olsun diye takılanları saymıyorum bile) yanında olmadığı her an acaba şuan nerde diye aklına takılmayacak mı? arkadaşlarla çıkıyorum dediğinde aklında hiç soru işareti kalmayacak mı? bu düşüncelerle yaşanmaz be arkadaşım. ölürüm ama yolda veririm gider.
  • quote:

Orjinalden alıntı: metehan@

quote:

Orjinalden alıntı: gøød chãrlotté

quote:

tüm durumları düşündüğümde bi şansı daha hakettiğimizi gördüm.

dogru karar sewindim

saol iyi niyetli arkadaşım. hemen kes at diyen arkadşlar da belki haklı ama tüm olaylar düşünüldüğünde olması gereken buydu

dostum ya bi daha aldatilirsa ne olcak... tmm sen şahsi düşüncen olarak kararini vermişsin ki zaten ben önceki yorumumda bunu dile getirmiştim.. seven insanin zaaflari çok olur.. inş o zaman inş bi daha aldatilma gibi bi olayin içine düşmessin demekten başka bi temennimiz yok.. bu saattn sonra madem affettin bu olaylari unutup ilişkine yön vermeye çaliş.. eger hep aklinin ucunda kalicaksa bu olay fln hayatin sana zehir olur.. kiz zaten teşebbüs etmiş ona komaz yani böle bi durum die düşünüyorum. olan sana olur..

• yorum bile yapamıyorum şaşkınlıkla okuyorum.allah kimsein başına vermesin...
  • Affet ama eskisi gibi davranma. Soğuk davran. Her ettiği lafta suçunu vur yüzüne. Bırak senin için uğraşsın, seni ikna etmeye çalışsın. Eğer seni ikna edemezse salla gitsin, seni ikna ederse 1 hafta sonra sen onu aldat. İnsan 7'sinde ne ise 70'inde de o dur. Değişen sadece olgunluğun getirdiği hareketlerdir, ancak huy değişmez.
  • geriye dönüşü olmayan bir durum. yol ver gitsin sonra kafanı duvarlar vurma. aşktan gözün bir şey görmez olmuş belli. senin için neler yaptı, neleri göze aldı önce bunların muhakemesini yap kafanda. aldattığına göre ortada elle tutulur bir şey olmadığını, senin için pek de bir şey yapmadığını göreceksin. numaradan aşkım, canım diyip ertesi gün 1 hafta görüşmeyelim derler. çok iyi rol yaparlar. asla kanma bu boş laflara, yeminlere. hakedenin de haketmeyenin de başına gelir. yapacak bir şey yok. içindeki aşk zamanla nefrete dönüşecektir ve uzun bir süre unutamayacaksın belki ama bir gün geldiğinde bu olanlar aklına gelecek ve gülümseyip geçeceksin hayatının kadınıyla birlikte evinde otururken. neyse çok laf salatası yaptık. kısacası aşk hiç bir şeyi affetmez, hemen ara ve güle güle de. bakalım ne kadar zaman seni aramaya devam edecek.
  • Bence ayrılma ama bağlanmada direk kullanmaya bak
    elinin altında olsun.
    Onu 2. sınıfa al
  • Afferdersen aynı şeyi tekrar yapabilir. Bu konuyu unutamazsın ve ona karşı sevgin, güvenin azalabilir. Bir de bir gün ona karşı sevgin azalırsa sürekli bu konuyu açarsın ve yüzüne vurmaya başlarsın.
  • bence affedilmemeli aldatılmak çok ağır birşey. ona baktığımda hep aramıza başkasının girdiğini düşünürüm, onur diye birşey var yaa ne affetmesi....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suree -- 15 Şubat 2008; 8:45:49 >
  • kesinlikle affetme bırak gitsin
    bir daha aldatmayacağı ne malum
    sende onun tanıdığı biriyle çık
  • quote:

Orjinalden alıntı: suree

bence affedilmemeli aldatılmak çok ağır birşey. ona baktığımda hep aramıza başkasının girdiğini düşünürüm, onur diye birşey var yaa ne affetmesi....

bu kadr kolay olmamalı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deitel -- 23 Şubat 2008; 17:14:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deitel

quote:

bence affedilmemeli aldatılmak çok ağır birşey. ona baktığımda hep aramıza başkasının girdiğini düşünürüm, onur diye birşey var yaa ne affetmesi....

bu kadr kolay olmamalı..

bu kadar kolay olmalı ki insanlar aldatırken biraz düşünsün nasıl olsa affediliyo demesin.....
  • Bu kız seni katil eder kardeş uğraşma. Zaten sevginden dolayı affetsen bile bi şekilde yine ayrılırsın. Ayrıca o seni çok sevdiğinden değil, sadece gururunu kurtarmak için kendine olan güvenini yitirdiği için affetmeni istiyor emin ol. Allah yolunu açık etsin...
  • ben olsam kesınlıkle affetmezdim Allah affeder çarşı affetmez :D
  • quote:

quote:

quote:

bu kadr kolay olmamalı..

bu kadar kolay olmalı ki insanlar aldatırken biraz düşünsün nasıl olsa affediliyo demesin.....

herkes hata yapabilir sanırım...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bu kadr kolay olmamalı..

herkes hata yapabilir sanırım...

hatanında bir derecesi sınırı vardır. aldatmak sınırları zorlayan dereceleri alt üst eden birşeydir. affedilmemesi gerekir.

• montla affet
  • KENDİNE SAYGIN OLSUN !
  • Affetme.. Gururunu yitirme Çok sevsen bile! Başta bu kendine ihanet Olur.Sana deger verseydi bunu yapmazdı zatn.. Güwen Olmayan yerde sewgi biter!
  • quote:

tüm durumları düşündüğümde bi şansı daha hakettiğimizi gördüm.

arkadaş seçimini yaptı bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conquista -- 24 Şubat 2008; 22:42:26 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.