Şimdi Ara

Aşk herşeyi Affeder mi :( (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
2.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aşkından ölsem bile beni aldatan kızın yüzüne bakmam gider mastur yaparım
  • Aldatan kişi yine aldatır. Bu kaçınılmaz sondur. Özellikle affedersen tekrar aldatacaktır.
    Bence ihanet asla affedilmemeli.
  • bi ilişkide aldatma mevzusu olursa o ilişki bitmiştir bence... sen onu aldatsan o seni affedermiydi bi düşün yaa.. aninda yüzüne TÜM kapilari kapatir ve '' beni sevseydin böle yapmazdin '' derdi bunaa ADİNN gibi emin ol... bence affetmeyi düşünme bile... sevmek bazen insanin zaaflarini çogaltio.. ama seven insan aldatmaz abicimm bu hep böle olmuştur... seven insan TEK bi insan için hayatini TEK bi insan için yönlendirir.. TÜM dikkatini ona yöneltir.. sevebildigi kadar sever.. aldatma olduysa verilen sevgide, ilgide , kurulan hayallerde bi çirpida çöpe gitmiş demektir.. sen sen ol onu affedip sende onu aldatma hatasina düşme... bu sadece seni alçaltir.. senin kaliteni düşürür... her zaman arklarima bişiy solemişimdir.. '' Seni hakkeden, Seni üzmez ZATENN '' diee.. unutma dostum.. yol ver gitsin bence... bi kez aldatan bi kez daha aldatir..

• quote:

Orjinalden alıntı: by-Ariza

bi ilişkide aldatma mevzusu olursa o ilişki bitmiştir bence... sen onu aldatsan o seni affedermiydi bi düşün yaa.. aninda yüzüne TÜM kapilari kapatir ve '' beni sevseydin böle yapmazdin '' derdi bunaa ADİNN gibi emin ol... bence affetmeyi düşünme bile... sevmek bazen insanin zaaflarini çogaltio.. ama seven insan aldatmaz abicimm bu hep böle olmuştur... seven insan TEK bi insan için hayatini TEK bi insan için yönlendirir.. TÜM dikkatini ona yöneltir.. sevebildigi kadar sever.. aldatma olduysa verilen sevgide, ilgide , kurulan hayallerde bi çirpida çöpe gitmiş demektir.. sen sen ol onu affedip sende onu aldatma hatasina düşme... bu sadece seni alçaltir.. senin kaliteni düşürür... her zaman arklarima bişiy solemişimdir.. '' Seni hakkeden, Seni üzmez ZATENN '' diee.. unutma dostum.. yol ver gitsin bence... bi kez aldatan bi kez daha aldatir..

• aynı şey benimde başıma geldi. geçtiğimiz yaz yazlıkta başkasını buldu benden ayrılmıştı iki ay sonra geri gelmişti affetmiştim onu çok sevdiğimden. 4ay dır beraberdik bi sorun yoktu ve aramızda durup dururken bi soğukluk çıkardı ve bi hafta önce ayrıldık onun yüzünden.şimdide duydumki başkasından hoşlanıyomuş bu kızlar böyle işte kardeş affetsende affetmesende sorunlu yaratıklar bunlar
  • Ask herseyi affetmez diyorum ve diger yandan da eger gercekten ask yasiyorsa sevenlerin arasinda, inaniyorum ki affedilmesi gereken bir suctan hüküm giymez diye düsünüyorum... Ihanet ve yalan üzerine kurulmus sevgiler zaten kendi sonuna her zaman yakindirlar...
  • Alın size cevap.
  • boşversene sen o iş bitmiş artık.
  • 6 ay önce yasanmış demişsin bu olay zaten ne akdardır çıkıyosunuz bilmiyorum ama belki 6 ay önce cok fazla bir şey hissetmediği için yapmış olabilir bunu bide böyle düşün.6 ay içerisinde cok seyler hissedilebilir o yüzden piişmandır zaten.bence affet ama şart koşarak affet bu olaydan sonra sana olan güvenim zedelendi eğer sana olan güvenimi tekrar kazanabilrsen veya bunun için çabaalrsan gibi bi aşrt koş.bu durumda olay senden çıkmıştır birazda eğer seni kaybetmek istemişyorsa onunn davranışları belirleyecektir ilişkişnizin devamını o yüzden sen bişey deme bekle o gelsin bieraz sürtsün burnu sonra affedersin :)

ama söyle söliyim bu aralar cok yıprancaksın arkadasım cook zor bi durum bu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smyrna17 -- 13 Şubat 2008; 13:07:35 >
  • affetmez

askın esırı olucagma ask benım esırım olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozdoz -- 13 Şubat 2008; 13:43:06 >
  • ben olsam affederdim herkes hata yapar...ve herkesin ikinci bir şansa ihtiyacı vardır...
  • Sen affetsen ben affetmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenGiDeR -- 13 Şubat 2008; 14:21:39 >
  • yaptıkların, yapacaklarının teminatıdır. der affetmem. ama ben de aldatmıştım zamanında. affedildim.
  • Affedilmemesi Gereken Bir Mevzu
  • kesinlikle ama kesinlikle bitir bu işi. başımıza geldi ordan biliyoruz. affedersen çok yakında ayrılacaksınız bu yazdıklarımızı hatırlarsın. hata yaptın bilmem ne oldu falan dinleme yol ver gitsin
  • aynı sey benimde basımdan geçti bi süre surat yabtım,ama o süreç içinde cok cektim.dayanamadm affettm en azından hatasını anlamıştır diye,ki ole oldu.o seyi atlattık unutamadm ama artık hersey simdikinden daha iyi bence sewiyosan onunda sewdigine inanıyosan gercekten,bi kez daha sans wer
  • Aşk herşeyi affetmez bence gurur denen duygu aşk denen duygudan daha önemlidir benc
  • salla gitsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: serseri

ben olsam affederdim herkes hata yapar...ve herkesin ikinci bir şansa ihtiyacı vardır...

Bu konuda şans verilmez
  • Demek ki sana aşık değilmiş sevebilir ama aşık olması önemli. Affetmeyi falan unut ayrıl kendine acıdan başka bişey getirmez. Resmen seninle alay etmiş eğer biraz mantıklı düşünürsen cevabı kendinde bulursun. Eğer acı çekmek hoşuna gidiyorsa affet
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.