Şimdi Ara

Aşk herşeyi Affeder mi :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
2.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kız arkadaşımın yaklaşık 6 ay önce beni aldatma teşebüsünde bulunduğunu yine kendinin sebep olduğu bi durum neticesinde öğrendim ve acayip kafam bozuldu fakat kendimi tuttum dilimin ucuna gelenleri ona söyleyemedim. o kadar güveniyorum ve safım ki hiç araştırma soruşturma fln yapmamıştım sadece tesadüf eseri çıktı karşıma:((

daha sonra izah etmeye çalıştıkça da daha kötü oldu şimdi beni affet diyo ama napıcam bilemiyorum.

Fakat bu konu öyle derin bi yara açtı ki artık herşeyinden de şüpeleniyorum napıcam ne edicem tekrar bişeyler yaşanabilir mi bu durumda

benim için gerçekten ciddi bi konu ve hassas bi konu lütfen abuk bişeyler yazmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metehan@ -- 12 Şubat 2008; 17:50:56 >

• İlk önce sen yapsaydın o seni affedermiydi diye düşün..

Bence ilk ve son kez affet..
  • " Aşk herleyi Affeder mi " bence affetmez
  • Ben olsam bir daha konuşmazdım yüzüne bile bakmazdım... Ayrıca affetsen bile ne olacak ki o seni gerçekten sevse aldatmazdı zaten.
  • Bence affetmez öyle olsa bende hala birisiyle ilgileniyor olurdum. Sevgi çok önemli ama yapılan bazı affedilmez hatalar sevgi ne kadar büyük olursa olsun olayı bitirir. Böyle konulardas sevginin yanında başka şeylerinde olması şart. Allah sabır versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kralfk -- 12 Şubat 2008; 17:53:33 >
  • 4s kuralı
  • quote:

Orjinalden alıntı: TR_Akhanzi

İlk önce sen yapsaydın o seni affedermiydi diye düşün..

Bence ilk ve son kez affet..

gerçekten bilemiyorum ama sanırım afetmem demezdi.

quote:

Orjinalden alıntı: CastingFailed.

Ben olsam bir daha konuşmazdım yüzüne bile bakmazdım... Ayrıca affetsen bile ne olacak ki o seni gerçekten sevse aldatmazdı zaten.

işte bunun için korkuyorum ve:((
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İntikam soğuk yenen yemektir. İntikam almaya bak. Eğer bir daha yapmayacağına güveniyorsan affet. İçinde o kuşku olacak ama hep. Onun için düşün düşün zordur işin...
  • Aşk herşeyi affetmez...
  • ikinizde birbirinize aşıksanız hiç bi şey problem olmaz ama hem kızarkadaşından hemde kendinden emin ol bence
  • eski kız arkadaşın biraz histerik galiba.
    Yani yeni heyecan duyguları ve başka birtakım yeni şeyler yaşamak için seni aldatmayı göze almış diye düşünüyorum.
    Eğer barıştıktan sonra başına gelebilecek şeylere eskisi gibi umursamıyorsan yani varlığı yokluğu kadar önemli değil diyorsan afet.Gerisini zaten anlayan anladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltraPredator -- 12 Şubat 2008; 18:07:17 >
  • Bence iyi düşün arkadaş aynısı benimde başıma geldi kızı sevdim güvendim ona güvendiğim kadar hiç bir kıza güvenmiyordum,en yakın dostu kıza sarkıntılık yaptı etti çocukla görüşme dedim görüşmeye devam etti son görüşmemizde kızın elini tutmadım diye bahane ederek bıraktı şimdi o dostuyla baya samimiymiş ilerde bişeyler olacak bence iyi düşün derim..
  • Aşk Herseyi Affeder Ama Unutmaz...

Dal Ruzgarı Affetmistir Ama , Kırılmıstır Birkere...
  • bence affetmek gibi bir hata yapma
    birkez aldatma teşebbüsünde bulunan kişi ilerde yıllar sonra yine aynı teşebbüste bulunabilir

hem bu kızla ilişkine devam etsen bile ilerde aklında seni aldatıyormu diye bir şüphe olcak devamlı.. kendi kendini yıpratcaksın..
    o kızla hala konuşman bile senin için zaman kaybı..
    Sana zor gelcek ama kendini gelecekte rahat hissettirecek kararı almaya çalış
  • Bak kardeşim..
    " Bir insan 7´sinde neyse 70´inde de odur."
    Hal ve hareketleri değişir fakat huy değişmez.
    Ben olsam kesinlikle 1 şans daha vermezdim.
    Ben son bir şans vermiştim, bu hataya düşmüştüm. Bu öyküyü sil baştan yazamayacağına göre, hiçbirşey eskisi gibi olmayacak...
    Onu bir yere göndersen aklın onda kalacak ki, ben koridordan giderken arkasından bakardım.. Bu derece paranoyak olmuştum.. Kesinlikle 2. bir şans verme, kız milletine güven olmaz.. 1000 lerce var zaten biri gelir biri gider.. Kendimi buna endeksledim..

Boşver, güneş sadece kızların etrafında dönmüyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: K.AYDIN

Aşk Herseyi Affeder Ama Unutmaz...

Dal Ruzgarı Affetmistir Ama , Kırılmıstır Birkere...

bilmiyorum:(
  • bence zaman bırak ve kızda çabalıyorsa yeniden güvenini kazanmak için yaptığın herşeye katlanıyorsa affedebilirsin
  • Bence Affet ve sonra sende onu aldat.
  • Çok hassas bir konu.Burda yazılanlar ne kadar doğru olursa olsun birlikteliğinizin devamı kız arkadaşının durumu belirleyecektir.İnsanlar hata yapabilirler, affetme olayına gelirsek eğer ona tekrar güvenebileceğini düşünüyorsan öncelikle kafanda bu olayı aşmalısın.Çünkü vicdan azabı denen bir olgu var ve çoğu insanı bu hataların sonuçları şekillendirir.Eğer affetmeye hazırsan ondan önce dediğim gibi ona tekrar güvenebileceğini bilmelisin.İşte asıl sorun bu.Yoksa arkadaşların yazdığı gibi bu durum ileride psikolojini bozabilir, hatta daha kötü sonuçlara bile neden olabilir (inşallah olmaz)Güvensizlik kadar kötü bir şey olamaz ilişki için.
  • Bırak gitsin
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.