Şimdi Ara

Aşk herşeyi Affeder mi :( (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
2.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: baycan87

4s kuralı

sabahların sultanı seda sayan mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deitel

quote:

Orjinalden alıntı: suree

quote:

Orjinalden alıntı: Deitel

quote:

Orjinalden alıntı: suree

bence affedilmemeli aldatılmak çok ağır birşey. ona baktığımda hep aramıza başkasının girdiğini düşünürüm, onur diye birşey var yaa ne affetmesi....

bu kadr kolay olmamalı..

bu kadar kolay olmalı ki insanlar aldatırken biraz düşünsün nasıl olsa affediliyo demesin.....

herkes hata yapabilir sanırım...

hata yapar ama belli ölçülerde ıyyy iğrenç bişey yaa insan seviyosa zaten başkasını görmez aldatma gibi bir hata yapmaz. yanında olmadığı her dakika seni aldattığını düşünür kafayı yersin

• Bende herşeyden önemlisi senin sevgini boyutu. kız arkadaşının yapmış olduğu hatanın sende güvensizlik yaptığını belirttin. güven olmazsa ilişki de yürümez. Yürüse bile huzur vermez.
    Eğer çok seviyorsan onu bu hatasına rağmen bırakmakda istemeyeceksiz. Aşkta herşeyi affettmez ama sonuna kadar gitmeni tavsiye ederim. diğer türlü çok acı çekersin. gururun incinecek belki, knedini salak gibi hissedeksin ama diğer türlü aklında hep o sevginin izi kalacak. keşkeler in olacak.
    zaten affetsen bile uzun süremyecek. bırak gidebildiği yere kadar gitsin. sonunda zaten bitecek. snuna kadar yaşa sevgini bence. yarım bırakma
  • Affet diyen arkadaşlar erkekliğine nasıl yedirebiliyor anlayamıyorum...Birde şu boyuttan düşünün;

Kızı erkekliğiniz, adamlığınız, aşkınız (ilişkiniz ne boyutta ise) tatmin ettirememiş ve gözü dışarlara kaymış...Ve sizi aptal yerine koyup başka yerlerden tad almaya çalışıyor...Bunu yedirebilen varsa başkada birşey söylemiyorum...

Kardeşim affetme bence ya 2 hafta daha sana "aşkım" diyecek diye sen erkeklik onurunun zedelenmesine neden göz yumuyorsunki...Kızlara karşı "saf" olursan dahada yolarlar kendimden biliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreezeTheLife -- 25 Şubat 2008; 0:02:33 >
  • Aldatma gibi bir durum söz konusu olsa ne kız arkadaşım ne de ben birbirimizi affederdik..Asla hem de..
  • kesinlikle affetme ilerde aranız iyi olduğu zaman senin karşına gelir etkilenirsin. kendini kandırma bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: nalcacidabbe

KENDİNE SAYGIN OLSUN !

bencede affetme belki sen onu çok özlüyorsun ama bu bir alışaknlıkda olabilir
    aşka herşey affedilir ama aldatma asla. affetmişsin yinede senin bileceğin karar bize saygı duymak düşer ama ilerde sıkıntısını yaşıyacaksın haberin olsun.
    artık bir şüphe bir güvensizlik olacak eskisi gibi olmayacak her tartışmanda bu olay aklına gelecek

yinede bol şanslar
  • sana samimi soyluyorum bak ama seni etkilemek istemem bunlar benim düşüncelerim:

bunu kız arkadaşıma soyledim: bak sana sonuna kadar güveniyorum ve sana cidden çok değer veriyorum ne yaparsan yap elbet affedilecek bi yanı vardır zorda olsa , amaa eğer beni aldatırsan sana oyle bi tokat yapıştırırımki ve sokağın ortasında oyle bi rezil ederimki utancından intihar edersin beni sakın bunu yapmak zorunda bırakma affetmiyeceğim tek şey var oda bu bilmiş ol benle yaşıcaksan bunu bilip yaşa

dedim kendisi de haklı olduğumu bildiği için kotu bi tepki vermedi aynı şeyler senin içinde geçerli aldatırsan affetmicem dedi birbirimize karşı sağlam bi güven oluştu ondan sora hiçbi hareketinden şüpelenmiyorum çünkü sonucunu çok iyi bilir kendileri
  • İnsanda azda olsa gurur olmalıdır.

Beni birisi aldatıcak ona sağlam bir tokat atmazsam kendi kendimi yer bitririm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: THESHUCK

Affet diyen arkadaşlar erkekliğine nasıl yedirebiliyor anlayamıyorum...Birde şu boyuttan düşünün;

Kızı erkekliğiniz, adamlığınız, aşkınız (ilişkiniz ne boyutta ise) tatmin ettirememiş ve gözü dışarlara kaymış...Ve sizi aptal yerine koyup başka yerlerden tad almaya çalışıyor...Bunu yedirebilen varsa başkada birşey söylemiyorum...
    Kardeşim affetme bence ya 2 hafta daha sana "aşkım" diyecek diye sen erkeklik onurunun zedelenmesine neden göz yumuyorsunki...Kızlara karşı "saf" olursan dahada yolarlar kendimden biliyorum...

ben erkek değilim ama affer de demiyorum. gidebildiğin yere kadar gt dedim. içinde kalan sevgiyi öldürene kadar yani.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.