Şimdi Ara

Ask.fm hakkında sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şimdi sonuna geleyim, Diyelim, trolledik birisini, sonra o bize küfretti biz ona, sonra konuştuk gerçek hayatta, sonra ask.fm'den seneye okuldasın zaten, sen bittin, rezil olcaksın, 20 eylülü unutma şeklinde falan korkutma amaçlı söz söyledik. Ama anonim. Her biri farklı hesaptan sorulan sorular. Kişi bizi biliyor da, reel hayatta kanıt yok . ceza falan alır mıyız

Not: Tek değilim 6 7 kişi.

• Anonim bulunmuyor ki Ama almazsınız herhalde canına kastetmemişsiniz herhalde öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Tenth Doctor

Anonim bulunmuyor ki Ama almazsınız herhalde canına kastetmemişsiniz herhalde öyle.

pişman edeceğiz, rezil olacaksın, ben olsam okul değiştirirdim, hani dövdürecektin? sesin çıkmıyor hiç, şeklinde laflar falan ettik, her birinde de küfür var. Anonim olmaya güvendik de içim bir garip oldu, sorayım dedim.

up
  • Santajcı jojuk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Historical Science

quote:

Orijinalden alıntı: The Tenth Doctor

Anonim bulunmuyor ki Ama almazsınız herhalde canına kastetmemişsiniz herhalde öyle.

pişman edeceğiz, rezil olacaksın, ben olsam okul değiştirirdim, hani dövdürecektin? sesin çıkmıyor hiç, şeklinde laflar falan ettik, her birinde de küfür var. Anonim olmaya güvendik de içim bir garip oldu, sorayım dedim.

up

Arkadaşın dediği gibi şantaja giriyor herhalde Ama çok karşılaşılan bir durum bir şey çıkmaz bence.

• GÜNCEEEEL
  • Özür dileyin, birader biz zaman geçirmek için böyle yaptık filan kusura bakma deyin. Anlayışla karşılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FM 2016 isim sorunu YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.