Şimdi Ara

Aşk acısı nasıl geçer?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
2
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öyle çok uzun uzun anlatamam fakat her gün yüzünü görmek zorunda kalıyorum.
    Unutmak için çok şey yaptım hediyeleri götürdüm resimleri numarasını sildim.Sosyal medyada engelledim.
    Daha ne yapmalıyım nereye baksam hatırlıyorum nereye gitsem anılar aklıma geliyor 1 ay oldu ayrılalı.
    (Birleşme ihtimali yok ve olsun istemiyorum.Tek istediğim acı geçsin. )

• Geçmez
  • Benim de ayrılalı 1 ay oluyor yaklaşık.
    Ben de acı çekiyorum ama şunu düşün. Sen şuanda onu düşünerek acı çekiyorsun hatta her an. Ama o artık unuttu seni aklına dahi gelmiyorsun şuanda keyif içinde oturuyor ve seni iplemiyor.
  • Bu gibi durumlarda senle ilgilenen biri lazım. Başka bir kız çivi çiviyi söker misali. Olabildiğince arkadaşlarınla gezmeye çalış yeni uğraşlar bul, arkadaşlarınla yarışa veya iddiaya gir kafana bir şeyi sabitle ve onu yapmak için inat et. Yalnız hissettiğinde de diğer kız senin yanına gelsin, seninle konuşsun, seni neşelendirsin. Ne kadar güzel olduğunun hiç bir önemi yok yeter ki ilgilensin.
  • Aslında korkum onsuz değilde yalnızlık belkide başka birini bulamamanın korkusunu yaşıyorum mutlu olamamanın..
    Hani avutacak birini arıyorum her şeyi yaşıyorum aynı anda.Çok garip.
  • sırf aşk acısı yüzünden intihar edenler var... Sana önerim çivi çiviyi söker mantığıyla ilerleyip yenisiyle eskisini unutmaya çalışma. Önünde uzun ve mutlu huzurlu bi yol var. Emin ol daha çok aşık olabilceğin biri çıkıyo. Acılar neden olur? böyle durup dururken onunla olan keyifli konuşmaların aklına gelir gülüp eğlendiğiniz vakitler gelir aklına, eskiye bi özlem duyarsın. artık hayatında sana keyif veren gülmene sebep olan mutluluk veren insan yoktur ve sonunda aşk acısı olur. Ben olsaydım senin yerinde anca onu başka bi erkekle sevgili olduğunu gördüğüm zamanda unuturdum aşk acısıda hissetmezdim artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    aşk acısı[çare]
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iamburak kullanıcısına yanıt
    Evet kesinlikle bi ilişkide aranacak şey ne para ne durumu ne güzelliği.. tek aradığım şey ilgi.Çok teşekkürler yorumun için
  • Aşk acısının tanımını yapmışsın gerçekten başlangıcı ve bitişi.
    Teşekkürler
  • yarım litrelik pet şişenin üstüne oturursan geçer bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Agrı kesici

• Yoğurt sür iyi gelir diyorlardi

• Soğuk su iç.
  • Hayır belki bende 8 ay önce sorsalar sizin gibi cevap verdim fakat gerçekten böyle.
    Yahu kalp sızlar mı sızlıyor işte işi kan pompalamak olan organ kronik kalp hastası gibi sızlıyor.
  • Birçok yöntemi vardır hocam, bunlardan bazıları;

kıralık katil tutup kendini öldurtmek

camdan atlamak (yuksek bir katdan)

mikrodalgaya 40-50 adet mermi koyup çalıştırmak

gözünden beynine sivri birşey sokmak

araba ile duz duvara çok hızlı giderek çarkmak (kemersiz)

banka soymaya çalışabilirsin birde ama aşk acısı başarılı olursa geçebilir (milyoner olursun)

uyuşturucu çetelerıne bulaşıp hepsinin yerini polise bildirebilirsin

beyaz kadın ticareti yapabilirsin en azından kafan birşeylerle meşgul olur

beyaz zevmiyorsan zenci , asyalı veya cüce ile de olur. (konteyner tavsiyemdir)

veya zaman ile kendi kendine geçer. Şahsen burada benım en sevdiğim ve tavsiye ettiğim kiralık katil tutup kendini öldurtmek

• Hiç üşenmedin demi
    Okurken unuttum o derece
  • Niye unutmak istiyorsun ki? Yok öyle bir teknoloji ayrıca. Beynine paslı çivi sokarsan başka tabi.
  • Yoğurt ye

• Varlığına nasıl alıştıysan yokluğuna da alışacaksın anca böyle geçer

• Bak sana bir numaraları %100 kendim tarafımdan denenmiş çözümü söylüyorum sevdiğin kişiyi düşünerek osbir çek geçmesse 2-3 defa daha dene %100 geçiyo dalga geçmeyin ciddiyim bende ve bazı arkadaşlarımda işe yaradı deneyin denemesi bedava

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.