Bildirim
Aşk 6 Harflidir (Duygusal Reklam İçerir) (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
futbol iyidir de şu takımı için ağlayan,üzülen insanları gördükçe tekme tokat dalasım geliyor.futbol zevk için izlenmeli.geçen yıl kombine almış adamım(gs).
kendini bi bok zanneden tribün reisleri tezahürat yapmayana gelmiş bağırıyor,çağırıyor.futbol zevki için gelmişim oraya adam gibi maçımı izleyip evime döneceğim,bir de bu tiplerle uğraştırıyorlar insanı.aldığıma alacağıma pişman oldum zaten.bu tip insanlar,hayatını dandik bir takım için harcayanlar gaz odasına atılmalı. -
quote:
Orijinalden alıntı: -Pisagor-
Futboldan nefret ediyorum nedense 20 yıldır sadece 3 kez maç izlemişimdir ne buluyorsunuz anlamıyorum gol atınca niye bağırıp yırtınıyorsunuz anlamıyorum 11+11=22 tane eleman top peşinde koştuğu zaman niye heyecanlanıyorsunuz anlamıyorum, hakem kart gösterince niye anasına avradına küfür ediyorsunuz anlamıyorum, yenildiğiniz zaman niye üzülüyorsunuz veya yendiğiniz zaman niye seviniyorsunuz onuda anlamıyorum. Beşiktaş takımını tutuyorum ve bana sorsanız takımının kadrosunu say deseniz bilmiyorum derim niye derim futboldan başka daha önemli şeylerim var.
Sen anlayamazsın dostum, futbol bi tutkudur..Ben de düşünüyorum, takımımı delice seviyorum ama elime ne geçiyo diye..Cevap yok. Karşılıksız bi sevgi bu, hiç bi zaman bitmeyecek bi sevgi -
olmamış
her takım için özel çalışma yapılmalıydı -
takım tutmayanlar anlayamaz bu sevgi futbol için de olur basketbol içinde ama futbolun yeri her zaman daha farklıdır -
Sonra olimpiyatlarda niye başarısızız...
Lan millet futboldan başka spor bilmez mi -
quote:
Futboldan nefret ediyorum nedense 20 yıldır sadece 3 kez maç izlemişimdir ne buluyorsunuz anlamıyorum gol atınca niye bağırıp yırtınıyorsunuz anlamıyorum 11+11=22 tane eleman top peşinde koştuğu zaman niye heyecanlanıyorsunuz anlamıyorum, hakem kart gösterince niye anasına avradına küfür ediyorsunuz anlamıyorum, yenildiğiniz zaman niye üzülüyorsunuz veya yendiğiniz zaman niye seviniyorsunuz onuda anlamıyorum. Beşiktaş takımını tutuyorum ve bana sorsanız takımının kadrosunu say deseniz bilmiyorum derim niye derim futboldan başka daha önemli şeylerim var.
Senin yaşama amacın kalmamış..Tabi diğer branşları desteklemiyorsan yada hiç futbol oynamadın..Futbol bir aşk değildir abartmışlar..Ama hepimiz çocukken futbol oynamıştır ve o adrenalini hiç bir şeyden almamışızdır..Futbolu sevenler elbet bi takım desteklerler ve bu yavaş yavaş artık aşk gibi bir şeye dönüşür aslında.Ve bütün dünyada bu böyle yani farklı olma şeylerinden vazgeçin bence..Dünyanın bütün gelişmiş ülkeleri sporla yatıp sporla kalkıyor.Mesela ABD de olay daha farklı oradada basketbol ve amerikan futbolu var bunun sebebide çocuklar genelde bu sporları oynuyorlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Krj1c2
quote:
Senin yaşama amacın kalmamış..Tabi diğer branşları desteklemiyorsan yada hiç futbol oynamadın..Futbol bir aşk değildir abartmışlar..Ama hepimiz çocukken futbol oynamıştır ve o adrenalini hiç bir şeyden almamışızdır..Futbolu sevenler elbet bi takım desteklerler ve bu yavaş yavaş artık aşk gibi bir şeye dönüşür aslında.Ve bütün dünyada bu böyle yani farklı olma şeylerinden vazgeçin bence..Dünyanın bütün gelişmiş ülkeleri sporla yatıp sporla kalkıyor.Mesela ABD de olay daha farklı oradada basketbol ve amerikan futbolu var bunun sebebide çocuklar genelde bu sporları oynuyorlar.
Benim yaşama amacım var ama amacım futbol değil, benim amacım okulu bitirip düzenimi kurmak aileme bakmak neticede futbol benim karnımı doyurmayacak izlesem de elime bir şey geçmiyor zaten, futbol oynamadım mı oynadım ama beceremedim ısınamadım yani isteksiz yaptığın bir şeyden hayır bekleme zaten ne kadar zorlarsan zorla başaramazsın. Ama basketbol oynamaya karşı isteğim var ve oynuyorum oldukça da iyi sayılırım. Bundan 5 sene önce lise 1 de bir arkadaşa sormuştum hiç unutmuyorum takımın için ölür müsün dedim verdiği cevap ölürüm buna ne dersin ve bu zihniyette olanlara ne dersin. Asıl beni futboldan bezdiren şey taraftarı hemen evimin yanında bir cafe var maç olur kıyamet kopar bağırma, çağırma, küfürler, kavgalar havalarda uçuşuyor ar namus terbiye kalmamış kimsede o kadar yaşlı var o kadar insan var hiç utanmadan bağırarak küfür ediyorlar. Yani tamam yenildiniz kardeşim niye sinirleniyorsunuz kavga çıkarıyorsunuz.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Krj1c2
quote:
Benim yaşama amacım var ama amacım futbol değil, benim amacım okulu bitirip düzenimi kurmak aileme bakmak neticede futbol benim karnımı doyurmayacak izlesem de elime bir şey geçmiyor zaten, futbol oynamadım mı oynadım ama beceremedim ısınamadım yani isteksiz yaptığın bir şeyden hayır bekleme zaten ne kadar zorlarsan zorla başaramazsın. Ama basketbol oynamaya karşı isteğim var ve oynuyorum oldukça da iyi sayılırım. Bundan 5 sene önce lise 1 de bir arkadaşa sormuştum hiç unutmuyorum takımın için ölür müsün dedim verdiği cevap ölürüm buna ne dersin ve bu zihniyette olanlara ne dersin. Asıl beni futboldan bezdiren şey taraftarı hemen evimin yanında bir cafe var maç olur kıyamet kopar bağırma, çağırma, küfürler, kavgalar havalarda uçuşuyor ar namus terbiye kalmamış kimsede o kadar yaşlı var o kadar insan var hiç utanmadan bağırarak küfür ediyorlar. Yani tamam yenildiniz kardeşim niye sinirleniyorsunuz kavga çıkarıyorsunuz.
O küfür olayı falanda işde adrenalinİnsan yenince mutlu olacağı yenilince üzüleceği bi takım arıyor işte.
-
pff şu futbolu aşk,meşk haline getiren 30'unu geçmiş hafif kel abilerimize de hayranım açıkcası.tüm gün dizi izleyen kadınlar ne kadar iticiyse,şu lig tv fan boyu olan amcalar ve "manita çağırdı ama fenerin maçı var diye gitmedim,kralım ben !" triplerindeki arkadaşlara bayılıyorum -
Bunların hepsinin para tuzağı olduğunu bilmeyen akılsızlar var hala...
Futbol sevgiymiş, aşkmış; yapma ya!
Futbol aşksa sevgiyse sevgiliyse peki; o zaman niye maçlara bilet alıyoruz, önüne gelen girsin? niye maçlar karasal yayından verilmiyor? para için...
Adamlar para almasa s**sen ne futbolcu alırlar, ne futbol oynarlar. Futbolcular bizleri takıyormu??? yoo.. Adamlar para almasa hayatta oynamaz.. Aylık o kadar maaşı bende alayım bende oynarım öküz gibi..
Ama bunun anlayaman yüzlerce insanımız var özellikle varoş kesimlerde.. -
Güzel olmuş reklamlar. -
Galatasaray maçı olduğunda,Obama gelse görüşmeye gitmem diyen arkadaşım var ve bunu söylerken son derece samimi kendisi.şimdi soruyorum nasıl sapık bi zihniyettir lan bu ? bunu bir halt gibi söylemek nasıl bi acizlitkir ? insanlar 2-3 kuruş bulmak için sabah,akşam çöp karıştırıyor.bazılarıda taraftarlığı,klüplere para yedirmeyi bi halt sanıyor cidden cok tuhaf ve insan otlaştırmak icin mükemmel bi hobi sen şakşakcılık yap,bağır,para ver,Alex gol atsın,kahraman olsun,anıtı dikilsin,cumhurbaşkanı olsun,tirilyoner olsun,fabrikalar açsın.yanlış anlaşılmasın desteklemeyelim demiyorum ama bu zihniyet şu garip lig tv zihniyetliler bu hale getirdi olayı artık midem bulanıyor. bu kafa yapısında olan milyonlarca taraftar var yazık yazık. -
Aynı mantık değil mi? Senin hobin o benim hobim bu. Ben durduk yere gelip senin hobini eleştiriyo muyum? Ayrıca çok zengin değiliz. Allaha şükür geçinip gidiyoruz ama futbol benim hayatımın en önemli şeyi. Anlamazsın yani aşk gibi. Bir dava gibi. Obama'yı falan geç Michael Jackson dirilip evde konser verse o sırada maç olsa evden kovarım. Ben bu hazzı başka bir şeyden alamam. O yüzden bunun devam etmesini istiyorum ve bu sektöre para akıtıyorum. Her konuda para harcarken paraya acırım. Ama konu futbol olunca hiç acımam. Ben okul harçlığımdan arttırıp, okulda yiyip içmeyip klübe destek olan adamım. Ne sen beni anlarsın ne de ben seni ... -
quote:
Orijinalden alıntı: aslantoli
Aynı mantık değil mi? Senin hobin o benim hobim bu. Ben durduk yere gelip senin hobini eleştiriyo muyum? Ayrıca çok zengin değiliz. Allaha şükür geçinip gidiyoruz ama futbol benim hayatımın en önemli şeyi. Anlamazsın yani aşk gibi. Bir dava gibi. Obama'yı falan geç Michael Jackson dirilip evde konser verse o sırada maç olsa evden kovarım. Ben bu hazzı başka bir şeyden alamam. O yüzden bunun devam etmesini istiyorum ve bu sektöre para akıtıyorum. Her konuda para harcarken paraya acırım. Ama konu futbol olunca hiç acımam. Ben okul harçlığımdan arttırıp, okulda yiyip içmeyip klübe destek olan adamım. Ne sen beni anlarsın ne de ben seni ...
ee işin kötü olan tarafı ve anlaşılmayan yanı da,bu hobi değil arkadaşım bir çeşit psikolojik rahatsızlık.bak mesela gitar çalmak benim hobim yıllardır emek harcıyorum senin tuttuğun takımı izlemek icin verdiğin emeğin tonlarcası yani ama şu zamana kadar obama gelse gitarı elimden düşürmem diye bi mantığım olmadı tuhaf tuhaf.neyse çokta uzatmamak lazım ama ben bu şekilde düşünen arkadaşımla az tartışmadım vakti zamanında
-
Dediğim gibi kafa yapımız farklı sen öyle düşünüyorsun ben böyle yapacak bir şey yok. İnsanlar farklı yaratılmış. Mesela bana görede gitar için çok emek harcamak saçma falan filan uzar gider ... -
Duygu sömürüsü -
Digitürkten o kadar nefret ediyorum ki böyle reklamları daha da yapmacık geliyo -
Aşk 6 harfliyse o zaman maçları şifresiz versinler, sevenleri ayırmasınlar.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X