Şimdi Ara

Aşk 6 Harflidir (Duygusal Reklam İçerir) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
3
Favori
2.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Futboldan nefret ediyorum nedense 20 yıldır sadece 3 kez maç izlemişimdir ne buluyorsunuz anlamıyorum gol atınca niye bağırıp yırtınıyorsunuz anlamıyorum 11+11=22 tane eleman top peşinde koştuğu zaman niye heyecanlanıyorsunuz anlamıyorum, hakem kart gösterince niye anasına avradına küfür ediyorsunuz anlamıyorum, yenildiğiniz zaman niye üzülüyorsunuz veya yendiğiniz zaman niye seviniyorsunuz onuda anlamıyorum. Beşiktaş takımını tutuyorum ve bana sorsanız takımının kadrosunu say deseniz bilmiyorum derim niye derim futboldan başka daha önemli şeylerim var.

+∞
  • en güzeli bursa olmuş
  • saçmalıktan başka bişey değil.İzlemediğim bi spor dalı varsa o da futboldur.
  • Abi çok duygusal bunlar,bu reklamlarla digitürk satış patlatır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Butterflyman

quote:

Orijinalden alıntı: artimurat-16

quote:

Orijinalden alıntı: aslantoli

Arkadaş o zaman film izleyince noluyo ? Eline ne geçiyo ? Niye gidip sinemaya para veriyonuz mesela ... O adamın aldığı parayı bende alsam bende oynarım ... İzleyince sana bir şey kazandırıyo mu? Neden eğleniyosun? Eğlenince eline ne geçiyo? Bu ülkede eğlenmenin para tuzağı olduğunu anlayamayan akılsızlar var vs... Uzatırım istediğim gibi. Hani siz entelsiniz ya futbol varoş işi. Siz varoş değilsiniz siz elitsiniz ya. Şekilsiniz ya

Ulan bunu anlamayacak kadar beyinsiz misiniz?
    Alex gol attı; oooooooo bastır parayı fenere maça gidiyoruz
    Galatasaray yenecek; yürü gidiyoruz kaçmaz bu maç kaç para olursa olsun, ekmeğimden keserim..

Ben bunlara salak diyorum! Neden bu kulublerin sahipleri değişiyor biliyor musun? Para kimde varsa o alıyor, kim parayı getirecekse o alıyor.

Ayrıca taraftarla kıyaslandığın şeye bak ya, bumu kurtaracak lan seni bu hayatta! Bu hayatta gerçek olmak lazım, ne futbol kurtaracak ne sinema!

Futbol oynayanlara bak aralarında lise mezunu az kişidir, neden; adamın ailesi fakirdir ama farkedilmiştir ve ünlü futbolcu olmuştur, tabi buda parayla, bu dünya parayla yöneetiliyor ve bazıları hala "hobi peşinde koşsun"..

Hobicisiniz ya hıaaamonaa

NOT: Hala taraftarların kullanıldıklarını anlamaları için Türkiye 50 sene ileri gitmesi lazım! Çünkü; hala geri kafalı insanlarımız var.

İnsanlar ne içim para kazanırlar isteklerini karşılımak için.E bizde tuttuğmuz takımın maçına gidiyoruz.İnsanlarla tribünde kaynaşıyoruz.
    Futbol tartışmanın kimseye bir zararı yoktur.
    Senin gibilere göre siyaset tartışmak faydalıdır.
    Ama her faydalı bir şeyin zarar yönüde vardır.
    Futbol tartışırken iki kişi geyik yapar.Zaman geçer.Kimse kırılmaz.
    Siyasette yok sen solcusun ben sağcıyım sen yobazsın ben laikim diyerek insanlar birbirleine hakaret eder.Birbirlerinden soğurlar.
    Sanki siyasetçiler halkı kullanmıyorlar.Sanki hepsi doğru dürüst insanlar.
    Hem kimseyede salak muammelesi yapmak sana düşmez.İnsan bir kendine bakmalı eleştiri yaparken.
    İnsanların görüşlerine saygı duymayı öğrenmeyi bir bil.
    Hem Türkiyenin 50 sene ileri gitmesi için bu dediğin problem sayılmaz bile.Daha büyük problemler var ama işinisze geleni yazıyorsunuz.
    Birde üslübunu değiştir.Lan,len sanki kahvedesin.Zaten şov yapmak için yazmışın.

Asla anlamayacaksınız kullanıldığınızı!
    "Üstteki yorumu okudunmu; abi çok duygusal kesin patlama yaşar"
    Kandırılıyorsunuz sazan.avi
    Naparsanız yapın. Kendi salaklığınız. Futbolu anca boş insanlar koşturur; bunlar sayesinde, futbolu yönetenler alsın paraları ohh.... Ama bunu anlayamaz bizim halkımız..
    Galatasaray yönetim başkanı hiç sizi; arabasıyla gezdirdimi, ah ulan ne insanlar var ya.. 3-5 kuruş para kazanıyorlar onlarıda futbola yazık ya yemin ediyorum yazık.
    "bu arada direk siyaseti katmışsın, lan salak siyaset dedimmi ben?"

• Toplumumuzdaki futbol kavgaları, fanatiklikle ilgili bir sosyolojik araştırma yapılmıştı. Şimdi kaynağı bulamadım da, kısaca anlatayım aklımda kalanlarla. Bilirsiniz, asgari ücret şu kadar, geçim sıkıntısı var. Patronlara, iş verenlere duyulan kin, sen 15 saat çalışırken patronunun sana daha çok çalış demekten başka bir şey yapmamasına rağmen senden milyon kat daha fazla kazanması, trafik, eğitimin paralı olması, faturalar, zammlar... Kısacası Türkiye'de geçim derdinde olan insanların bütüün sıkıntılarını düşünün ki maalesef hepsi her bireyde barınıyor. Her neyse, bu sıkıntıları, hiçbir zaman asıl düşmana (hükümet olsun, patron olsun vs.) kusmamıştır insanlar. Kussa zaten devrim olur Haliyle Futbol da insanlardaki bu stresi boşaltmak için çok iyi bir şekilde kullanılıyor. Böylece asıl sıkıntının kaynağı olan (patronu, hükümeti vs.) paçayı yırtıyor. Öfkemizi boşa kusmamak lazım... Ama futbol bunun için var. Neyse araştırma da bundan dolayı insanlar futbol için bu kadar birbirine giriyor, küfürler ediyor, bağırıyor, çağırıyor diyor.

Düzenleme: Yukarıdaki arkadaşın yazısını yeni görüyorum. Benim yazmama gerek bile bırakmamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RideMyRocket -- 9 Ağustos 2012; 17:43:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: toyyl

Türkiye gibi eğitim ve kültür seviyesinin vasat seviyelerde gezediği bir sosyo-kültürel yapıda,illaki kitleleri pasifize edecek ve afyon etkisi uyandıracak aktivitelere ve bunların en üst planda kalınmasını sağlayacak sinamitlere ihtiyaç vardır.

E adamın geliri belli sosyal yaşamı,hobi,kafasına göre değerli kılabileceği bir olayı maalesef %80'inin yok,en ucuz yollu hobi direkt futbol,futbol zaten artık kapitalist düzenin oyuncağı oldu ve direkt para endeksli bir kavram haline geldi.

Türkiye'yi ele alırsak,kulüp bazında ortada Gs'nin meşhur 2000 senesi hariç ve nispeten Xamax Şampiyon Kulüpler Kupası hariç adam akıllı bir başarı zaten yok,dönen paralara bakıyorsun zaten uçuk ama alınan performans yerlerde.

Adam 3 kuruşluk yeteneği ile,hiçbir toplumsal mesaj kaygısı gütmeden,topluma zerre kadar reel faydası dokunmadan,en kral araca biniyor,en kral yemeği yiyro,en kral üst başı giyiyor,en kral karıyı götürüyor ve sen aval aval olanı biteni para vererek izliyorsun.

Fb gibi inanılmaz para harcayan bir kulüp,kendinin maddi güç olarak 30/1'i etmeyecek kıçı kırık Romen takımını zor bela eliyor ve insanlar buna çılgınlar gibi sevinebiliyor,ne tezat değil mi?Halbuki dozer gibi ezmesi lazım.

Zaten devlet,vatandaşa ve esnafa vergi mükellefliğini kamu spotu adı altında,bilinçli vatandaş jargonu adı altında pompalıyor ama;

Futbol kulüpleri ve özellikle 3 büyükler vergi kaçırmanın ağa babasını göz göre göre yapıyorlar ve devlet de buna göz yumuyor.

Aama memurdan,işçiden devlet bordrosuna sahip herkesten peşin peşin vergisini alıyor,bu resmen mafya babalığıdır.

İşin ucu ekonomi,sosyo-kültürel yapı vb... pekçok olaya giriyor.

Ben 30'lu yaşlarımı devirdim ve eski bir fanatik Fb'li olarak ,futbol denen lay hayatımda %1 dahi yer etmiyor artık,hayat mücadesi ve hayatın acımasız gerçekleri şamarını zaten her gün bir şekilde vuruyor bzim gibi sade vatandaşa,cidden acıyorum futbolla geçen yıllarıma.

Elinizden öpeceğim sizin

• Çalan müziği bilen var mı ?
  • Yalnız reklam frimasını kutlamak lazım çok başarılı
  • quote:

Orijinalden alıntı: master of the maklube

quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

quote:

Orijinalden alıntı: master of the maklube

şike yapıldığı mahkeme tarafından tespit edilmiş ancak futbolu yönetenlerin cesaretsizliği yüzünden dişe dokunur bir ceza verilmemiş takımların hiçbiri benim aşk falan değil artık asla futbol takip etmem eskiden beşiktaşı tutardım artık o da umurumda değil

Başka takımların yaptığı halt niye seni Beşiktaş'tan soğutuyor onu anlamadım?

beşiktaş çok mu masum zaten maddi olarak battı o kadar vasıfsız kişiler tarafından yönetiliyor ki son 1 ay içinde sadece saçmaladılar neyse boş ver sen zaten bu lig düzeninde beşiktaş'ın şampiyon olabileceğini mi sanıyorsun türkiye liglerinde futbol takip etmek hiçbir şey ifade etmiyor benim için

Kişilerin yediği haltları niye Beşiktaş'a bağlıyorsun ki ben zaten sadece Beşiktaş'ı takip ediyorum Türkiye'de diğerleri umrumda bile değil

• Adam bana nasıl sallamış salak falan... Acıyorum şu hazzı alamadığınız için. Sanane kardeşim benim futbol sevgimden. Bunu hobi olarak değerlendirmekte yanlış. Direk hayatımın ilgi odağı. Anlamazsınız. Anlayamazsınız ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Futboldan nefret ediyorum nedense 20 yıldır sadece 3 kez maç izlemişimdir ne buluyorsunuz anlamıyorum gol atınca niye bağırıp yırtınıyorsunuz anlamıyorum 11+11=22 tane eleman top peşinde koştuğu zaman niye heyecanlanıyorsunuz anlamıyorum, hakem kart gösterince niye anasına avradına küfür ediyorsunuz anlamıyorum, yenildiğiniz zaman niye üzülüyorsunuz veya yendiğiniz zaman niye seviniyorsunuz onuda anlamıyorum. Beşiktaş takımını tutuyorum ve bana sorsanız takımının kadrosunu say deseniz bilmiyorum derim niye derim futboldan başka daha önemli şeylerim var.

Tamam aga bazi konularda haklisinda bende su 22 adamin bir tane top pesinde kosma lafina sinir oluyorum ne yani 22 topun pesinden bir adam mi kosucakti spor yani bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla istediği kadar duygusal olsun eylülde taahhüt biter bende normal paketten devam ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoodGateWay

Madem futbol aşktır niye milletin elinden aşkını alıyorsun lan ? Ver karasal yayına izleyelim anasını satayım..

• Tirabzonlular gene alınır bize niye yapmadınız uşaam diye.
  • müzigi cok guzel kullanmislar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm videolardaki sözleri çok beğendim. Video olarak ta en çok bunu beğendim.

• Çok güzel yapmışlar vallaha futbol tribün heyacanım depreşti bide konuyu açan arkadaşın eline koluna klavyene sağlık hepsini koymussun sağolasın :D
  • ligler başlasın artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rotarian

futbol iyidir de şu takımı için ağlayan,üzülen insanları gördükçe tekme tokat dalasım geliyor.futbol zevk için izlenmeli.geçen yıl kombine almış adamım(gs).

kendini bi bok zanneden tribün reisleri tezahürat yapmayana gelmiş bağırıyor,çağırıyor.futbol zevki için gelmişim oraya adam gibi maçımı izleyip evime döneceğim,bir de bu tiplerle uğraştırıyorlar insanı.aldığıma alacağıma pişman oldum zaten.bu tip insanlar,hayatını dandik bir takım için harcayanlar gaz odasına atılmalı.

işte onlar tribünden soğutuyor adamı. para verip giriyosun elin çapulcusu bedava girmiş maça sana bağırıp çağırıyo. paranla rezil olmak işte. dur bakalım fikret orman bjk tribüne biletsiz seyirci sokma devrini bitireceğim dedi. herkes rahat rahat maç izleyecek kimse kimseyi sıkıştırmayacak dedi. bu da demek oluyo ki çarşı grubu serseri serseri stada giremeyecek. hatta çoğu hiç giremeyecek. inşallah başarabilir bunu yapmayı

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.