Şimdi Ara

Aşk 6 Harflidir (Duygusal Reklam İçerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
3
Favori
2.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lig tv'yi her ne kadar sevmesem de damardan vermişler

• ik video benide etkiledi; takım tutasım geldi
  • lig tv kırk yılda bir iyi bişi yapmıs her biri ayrı güzel
  • Cok anlamli seyler var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben sinir oldum insanların duygularını sömürüyorlar tüm futbol bunun üzerine kurulu

• Futboldan nefret ediyorum nedense 20 yıldır sadece 3 kez maç izlemişimdir ne buluyorsunuz anlamıyorum gol atınca niye bağırıp yırtınıyorsunuz anlamıyorum 11+11=22 tane eleman top peşinde koştuğu zaman niye heyecanlanıyorsunuz anlamıyorum, hakem kart gösterince niye anasına avradına küfür ediyorsunuz anlamıyorum, yenildiğiniz zaman niye üzülüyorsunuz veya yendiğiniz zaman niye seviniyorsunuz onuda anlamıyorum. Beşiktaş takımını tutuyorum ve bana sorsanız takımının kadrosunu say deseniz bilmiyorum derim niye derim futboldan başka daha önemli şeylerim var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Pisagor- -- 9 Ağustos 2012; 6:39:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aşk-ı Memnu Gerçek Oldu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Adamlar yapmış be usta.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Futboldan nefret ediyorum nedense 20 yıldır sadece 3 kez maç izlemişimdir ne buluyorsunuz anlamıyorum gol atınca niye bağırıp yırtınıyorsunuz anlamıyorum 11+11=22 tane eleman top peşinde koştuğu zaman niye heyecanlanıyorsunuz anlamıyorum, hakem kart gösterince niye anasına avradına küfür ediyorsunuz anlamıyorum, yenildiğiniz zaman niye üzülüyorsunuz veya yendiğiniz zaman niye seviniyorsunuz onuda anlamıyorum. Beşiktaş takımını tutuyorum ve bana sorsanız takımının kadrosunu say deseniz bilmiyorum derim niye derim futboldan başka daha önemli şeylerim var.

Bi An dedim ben mi yazmışım bunu.
  • quote:

Futboldan nefret ediyorum nedense 20 yıldır sadece 3 kez maç izlemişimdir ne buluyorsunuz anlamıyorum gol atınca niye bağırıp yırtınıyorsunuz anlamıyorum 11+11=22 tane eleman top peşinde koştuğu zaman niye heyecanlanıyorsunuz anlamıyorum, hakem kart gösterince niye anasına avradına küfür ediyorsunuz anlamıyorum, yenildiğiniz zaman niye üzülüyorsunuz veya yendiğiniz zaman niye seviniyorsunuz onuda anlamıyorum. Beşiktaş takımını tutuyorum ve bana sorsanız takımının kadrosunu say deseniz bilmiyorum derim niye derim futboldan başka daha önemli şeylerim var.

adam sanki bu konuyu bekliyormuş yardırdı ve gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LOCOO -- 9 Ağustos 2012; 7:26:01 >
  • quote:

+yan 8
  • LigTV ve binimum kanalın ve şirketin bu güne kadar yaptığı (bana göre) en dişe dokunur reklamlardan. gerkçekten yapmışlar hakkını vermek lazım
  • gözlerim doldu. Sağlam reklam yapmışlar vesselam
  • sonda giren müzik çok hoşuma gitti
  • Çok Güzel Yapmışlar Takımına Bağlı Olanlar Anlar
  • Elinize saglik bu guzel paylasim olmus

• hepsini izledim kollarımda tüy yerine dikenle yazıyorum.
    Lig başlasada izlesek artık.
  • Madem futbol aşktır niye milletin elinden aşkını alıyorsun lan ? Ver karasal yayına izleyelim anasını satayım..
  • Kanım dondu şerefsizim.
  • Arkadaşlar ergün git golü atı izleyin çok iyi geçekten
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.