Bildirim
Aşk 6 Harflidir (Duygusal Reklam İçerir)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ik video benide etkiledi; takım tutasım geldi -
lig tv kırk yılda bir iyi bişi yapmıs her biri ayrı güzel -
Cok anlamli seyler var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben sinir oldum insanların duygularını sömürüyorlar tüm futbol bunun üzerine kurulu
Futboldan nefret ediyorum nedense 20 yıldır sadece 3 kez maç izlemişimdir ne buluyorsunuz anlamıyorum gol atınca niye bağırıp yırtınıyorsunuz anlamıyorum 11+11=22 tane eleman top peşinde koştuğu zaman niye heyecanlanıyorsunuz anlamıyorum, hakem kart gösterince niye anasına avradına küfür ediyorsunuz anlamıyorum, yenildiğiniz zaman niye üzülüyorsunuz veya yendiğiniz zaman niye seviniyorsunuz onuda anlamıyorum. Beşiktaş takımını tutuyorum ve bana sorsanız takımının kadrosunu say deseniz bilmiyorum derim niye derim futboldan başka daha önemli şeylerim var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Pisagor- -- 9 Ağustos 2012; 6:39:48 > -
-
Adamlar yapmış be usta.
quote:
Orijinalden alıntı: -Pisagor-
Futboldan nefret ediyorum nedense 20 yıldır sadece 3 kez maç izlemişimdir ne buluyorsunuz anlamıyorum gol atınca niye bağırıp yırtınıyorsunuz anlamıyorum 11+11=22 tane eleman top peşinde koştuğu zaman niye heyecanlanıyorsunuz anlamıyorum, hakem kart gösterince niye anasına avradına küfür ediyorsunuz anlamıyorum, yenildiğiniz zaman niye üzülüyorsunuz veya yendiğiniz zaman niye seviniyorsunuz onuda anlamıyorum. Beşiktaş takımını tutuyorum ve bana sorsanız takımının kadrosunu say deseniz bilmiyorum derim niye derim futboldan başka daha önemli şeylerim var.
Bi An dedim ben mi yazmışım bunu. -
quote:
adam sanki bu konuyu bekliyormuş yardırdı ve gitti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LOCOO -- 9 Ağustos 2012; 7:26:01 > -
quote:
+yan 8 -
LigTV ve binimum kanalın ve şirketin bu güne kadar yaptığı (bana göre) en dişe dokunur reklamlardan. gerkçekten yapmışlar hakkını vermek lazım -
gözlerim doldu. Sağlam reklam yapmışlar vesselam -
sonda giren müzik çok hoşuma gitti -
Çok Güzel Yapmışlar Takımına Bağlı Olanlar Anlar -
Elinize saglik bu guzel paylasim olmus
hepsini izledim kollarımda tüy yerine dikenle yazıyorum.
Lig başlasada izlesek artık. -
Madem futbol aşktır niye milletin elinden aşkını alıyorsun lan ? Ver karasal yayına izleyelim anasını satayım.. -
Kanım dondu şerefsizim. -
Arkadaşlar ergün git golü atı izleyin çok iyi geçekten
Benzer içerikler
- fake erkek profil fotoğrafları
- sigarayı bırakanların yorumları
- bakirelik önemli mi
- eski sevgiliyi unutamamak
- kimin kocası bu sözleri
- havadan su üreten cihaz
- discord açıldı mı
- sodyum iyon batarya
- ets2 türkiye haritası
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X