Şimdi Ara

Aşırı kalp çarpıntısı , baş dönmesi vs.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • daha demin tuvalete gittiğimde kalbim aşırı derecede çarpıntı yaptı. Sonra buna iyice odaklanınca her yerim uyuştu ve çınlamalar duydum. Başım döndü. Aramızda bunu bilen ya da yaşamış olan arkadaşlar olabilir ve acil olduğu için konu dışına açtım. Sizce nöroloji ya da kardiyolojiye falan görünmeli miyim ? Arada bi geceleri kalp çarpıntım oluylr zaten panik ataktan dolayı ama bugünkü korkuttu beni. Ne öneriyorsunuz arkadaşlar??

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Psikolojik bir rahatsızlığın var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şuan aynı durumu ben de yaşıyorum. Büyük ihtimalle psikiyatrik
  • Normal bir çarpıntıyı büyüterek panik atağa çevirmişsin. Yine de görünebilirsin, sağlık sonuçta bu.
  • Kardiyolojıye bir görün öncelıkle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecmis olsun, panik atak, anksiyete vb. gibi rahatsizliklariniz varsa bunlar olagan semptomlar. Ama siz içinizi rahatlatmak için isterseniz noroloji ve kardiyoloji bolumlerine gorunun, sonuclar temiz ciktigindan rahatlarsiniz. Lakin bu durumlari psikiyatri hekiminizle de mutlaka paylasin, ilac degisebilir, doz arttirabilir vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodimus01 -- 7 Eylül 2019; 9:9:21 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nörolojiye gidip BT veya kardiyolojide bir kalp EKG'si çektirebilirsiniz. Bir şey çıkmazsa sizi zaten psikiyatriye yönlendiriyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kilo kaybı baş dönmesi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nerede yaşıyorsun? Sıcak bi iklimdeysen o da tetikleyebilir,aynısını ben de yaşıyorum ama sadece yazın başıma geliyor böyle durumlar. Denge problemi yaşıyor musun o anda? Gözünü kapatıp bir yere tutunmaya mı çalışıyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.