Şimdi Ara

Aşırı heyecan problemi[rahat insanlar konuya tüyo istiyorum:D]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
17.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Beyler küçüklükten beri çekingen bir yapıya sahibim annemde çok heyecanlı yapıya sahip ondanda genetik olarak geçmiş heralde
    Heyecanlı yapya sahip olmamın nedeni sadece çekingen olmam ve anneminde heyecanlı olmasından dolayı değil tabi ; biraz bahsedeyim kendi teşhisimce bu aşırı heyacan problemin ana sınıfında başladı.Birgün sınıftan bir çocuğun kolunu kanıyana kadar ısırmıştım(nedenini hatırlamıyorum.)Bunu gören stajer öğretmen beni tokatladı o zaman benim kendime güvenim bayağı sarsıllmıştı küçücük çocuğa vurursan böyle olur tabi neyse birde 1.sınıftayken öğretmenimiz 40 kişilik sınıfın her kafasından sesler çıkınca çılgına dönüp "oğlum ben sana 36. sayfayı açacaksın demedim mi ?"(oysa ben o kadar ses içinde öğretmenin dediklerini duymamıştım bile) çaaat diye bir şamar atmıştı.İşte bu 2 olay benim toplum içinde aşırı heyecanlanmama sebep oldu.Her yalnış bir şey yapışımda anında aşırı tepki alıcak gibi panik yapıyorum aslında samimi olduğum tüm kişilerle iletişim kurarken problem yaşamıyorum ama özellikle sınıf içinde topluluk içinde ellerim,sesim felan titriyor (öğretmen varken)Aslında hiç bir şey olmayacağını felan her şeyin kafamda bitiriyorum ama hiç bir şey düşünmesem bile anında otomatik olarak bütün bu titremelervs oluyor engel olamıyorum
    Bu sorunumu nasıl atlatabilirim ? Bütün tavsiyelerinizi alayım.

ÖZET:
    Çok heyecanlıyım ve bu heyecanımı yenmek istiyorum tavsiyelerinize ihtiyacım var.

• bende de aynen sende dediğin sorun var.örneğin iş yerindeyim patronla konuşacam heyecandan konuşamıyorum sonra içimden dedim ki?

olm ucunda ölüm yok çıkar masaya ve vur
  • quote:

Orijinalden alıntı: This Time

bende de aynen sende dediğin sorun var.örneğin iş yerindeyim patronla konuşacam heyecandan konuşamıyorum sonra içimden dedim ki?

Genelde bunun sorunu panik ataktır.Kendini sakinliyemezsin.Olacak yer ve durumlar kişiye bağlıdır.Yapılacak en iyi şey ağız açık şekilde 3 kere derin nefes alıp vermek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kazmapolitan

Genelde bunun sorunu panik ataktır.Kendini sakinliyemezsin.Olacak yer ve durumlar kişiye bağlıdır.Yapılacak en iyi şey ağız açık şekilde 3 kere derin nefes alıp vermek.

Alıntıları Göster
    abi o değilde ben her türlü sorunu aştım da bendede gülme sorunu var ya her yerde gülüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: This Time

abi o değilde ben her türlü sorunu aştım da bendede gülme sorunu var ya her yerde gülüyorum

Alıntıları Göster
    Bende de utangaçlık var mesajlaştığım insanla yüz yüze konuşmaya utanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeasen

şabanın filmindeki gibimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sgt. Roebuck

Alıntıları Göster
    Ben de de utangaçlık ve şaşkınlık var. Mesela okulda öğretmen beni tahtaya kaldırdığında doğru cevabı bilsem bile birisi bişey diyince şaşırıyorum ve mal bi görünüm alabiliyorum. Çözümü varsa bize de söyleyin, psikolok vs. bile giderim eğer çözümü yoksa.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TakiP
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fzt Onur

TakiP
    zıp zıp
  • quote:

Ve böylece heyecanını yenebiliyorsun yani?
  • quote:

ve gözlerini konuştuğun kişiden kaçırıyorsun aynı sorun bende de var :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: fightclub8106

quote:

asosyal lık diyoruz biz "o" na
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kazzy

AYRINTILILARIYLA DURUMUM:

Beyler küçüklükten beri çekingen bir yapıya sahibim annemde çok heyecanlı yapıya sahip ondanda genetik olarak geçmiş heralde
    Heyecanlı yapya sahip olmamın nedeni sadece çekingen olmam ve anneminde heyecanlı olmasından dolayı değil tabi ; biraz bahsedeyim kendi teşhisimce bu aşırı heyacan problemin ana sınıfında başladı.Birgün sınıftan bir çocuğun kolunu kanıyana kadar ısırmıştım(nedenini hatırlamıyorum.)Bunu gören stajer öğretmen beni tokatladı o zaman benim kendime güvenim bayağı sarsıllmıştı küçücük çocuğa vurursan böyle olur tabi neyse birde 1.sınıftayken öğretmenimiz 40 kişilik sınıfın her kafasından sesler çıkınca çılgına dönüp "oğlum ben sana 36. sayfayı açacaksın demedim mi ?"(oysa ben o kadar ses içinde öğretmenin dediklerini duymamıştım bile) çaaat diye bir şamar atmıştı.İşte bu 2 olay benim toplum içinde aşırı heyecanlanmama sebep oldu.Her yalnış bir şey yapışımda anında aşırı tepki alıcak gibi panik yapıyorum aslında samimi olduğum tüm kişilerle iletişim kurarken problem yaşamıyorum ama özellikle sınıf içinde topluluk içinde ellerim,sesim felan titriyor (öğretmen varken)Aslında hiç bir şey olmayacağını felan her şeyin kafamda bitiriyorum ama hiç bir şey düşünmesem bile anında otomatik olarak bütün bu titremelervs oluyor engel olamıyorum

ÖZET:
    Çok heyecanlıyım ve bu heyecanımı yenmek istiyorum tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Sosyal Fobidir O . Telkinleri indir , dinle bendede vardı bayağı ilerledim simdi lisede yine arkadaslarım oldu Allah'a şükür. Kendini ezdirme kimseye ve Kimsenin düşüncesini önemseme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesnok -- 20 Eylül 2011; 22:47:12 >

• quote:

bendede oluyor ya saçma sapan gülüyorum her şeye gülmeye başladım
  • #burayatavsiyeyazilacak
  • quote:

of dostum o hastalık bende de var. başıma çok büyük işler açıyor bazen. birden kriz vuruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesnok

quote:

Orijinalden alıntı: Kazzy

AYRINTILILARIYLA DURUMUM:

ÖZET:

Sosyal Fobidir O . Telkinleri indir , dinle bendede vardı bayağı ilerledim simdi lisede yine arkadaslarım oldu Allah'a şükür. Kendini ezdirme kimseye ve Kimsenin düşüncesini önemseme
    quote:

Arkadaş edinmede felan bir sorun yok.Sorunu sadece belirli bir toplulukta,herkese hitap edecek bir konuşma yapmam gerekiyorsa yaşıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kazzy -- 20 Eylül 2011; 22:53:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Er.Ralp

quote:

quote:

asosyalmiyiz yani

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Er.Ralp

quote:

quote:

asosyalmiyiz yani

Alıntıları Göster
    amaaan koyun g-tnze rahman gitsin♥

3 gün bu dünya 1 saat sonra kalıcak 2 gün.

|illuminati diyenlerin hepsi 2 milyonluk muratbey peyniri|

• quote:

Orijinalden alıntı: RuLz

amaaan koyun g-tnze rahman gitsin♥

3 gün bu dünya 1 saat sonra kalıcak 2 gün.

|illuminati diyenlerin hepsi 2 milyonluk muratbey peyniri|

Alıntıları Göster
    kısmi olarak atlattığım bi durum asosyal moduna(kendi tabirimce) gireceğim anı fark ettiğim zaman başka işlere yöneliyorum (asla elime telefonu alıp mesajlaşıyormuş gibi yapmam fark ettiğim kadarıyla telefonla uğraşmak asosyal modun uzamasına sebep oluyor) msela tek bi noktaya bakıp kalmamak ara ara gözünü seyir halinde başka yerlere çevirmek gibi dikkatini çeken bi yazı resimi incelemek gibi. ayrıca geç kalkmak uyku düzensizliği asosyalliği arttırdığını fark ettim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.