|
Bildirim
|
tiple ilgisi var hocam. ben zaten bu durumu tek kızlar bakmıyo diye takmıyorum kendi moralimi de bozuyo.. kızlardan ümidi kestim umrumda bile değil artık
zaten tiple özgüven doğru orantılı ilkokulda başlıyo bu olay. yapılı eli yüzü düzgün çocuklar çirkin, kısa boylu çocukları ezikliyor, dalga geçiyo. böyle olunca zaten yıkık olan tipsiz çocuklar daha da yıkıklaşıyo. ortaokulda sevgililik olayları başlıyo yine yakışıklı elemanlar kızları götürürken bize izlemek düşüyo. bu durumda ne beklersin ki?? aile de özgüveni etkiliyo avrupalılar çocuklarını rahat bırakıyo kendi işlerini yapmayı öğreniyolar.. benim anam küçüklüğümden beri beni baskıladı bi yere giderdik konuşmama bile izin vermezdi mesela hep kendi söylerdi. benim vermem gereken kararları da hep o vermiştir hangi okula gideceğimden giydiğim giysilere kadar ![]() |
Spor yap çok ciddiyim spor yap. Vücut geliştirme çok iyi geliyor psikolojik rahatsızlıklara karşı bire bir. Lütfen söylediklerime kulak ver. Sana çok iyi gelecek spor yapmak. Bundan adım kadar eminim.
|
benferoamabanaesmerderler demiş ki;
Mesajı Yerinde Gör
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |