Şimdi Ara

aşırı derecede çirkinim ve bu beni mahvediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler ciddi anlamda çirkinim. eskiden takmamaya çalışırdım ama artık bu durum moralimi bozuyo. odamda 1 ayna var ve sabah kalkınca o aynaya gözüm kaymasın diye yan yan gidiyorum o derece.. zaten ayda yılda 1 dışarı çıkıyorum onda da avmye falan gittiysem tam zulum.. o bakımlı kızları özgüvenli erkekleri görmek..giyim mağazalarının her yerinde ayna olması ve ister istemez boktan tipimi görmem. eskiden güzel giyinmeye çalışırdım, tipsizim en azından bunu yapayım derdim ama artık pes ettim öyle bi çirkinim ki hiçbişey bunu kapatamaz.. anca çok param olucak estetikler yaptırıcam. forumdaki çoğu kişi bu dertten muzdarip bunu biliyorum sadece dertleşmek istedim

özelliklerim

20 yaşına giricem hala sivilceliyim izleri de duruyo
    sakalım bi garip çıkıyor
    çenem geride
    burnum rezalet
    her gün 1 avuç saç döküyorum
    dudağım yok gibi bişey. filmde öpüşme görünce kendimi düşünüyorum zaten öpüşemem ama fizyolojik olarak da imkansız sanırım
    gözlerim pörtlek

• tiple ilgisi var hocam. ben zaten bu durumu tek kızlar bakmıyo diye takmıyorum kendi moralimi de bozuyo.. kızlardan ümidi kestim umrumda bile değil artık

zaten tiple özgüven doğru orantılı ilkokulda başlıyo bu olay. yapılı eli yüzü düzgün çocuklar çirkin, kısa boylu çocukları ezikliyor, dalga geçiyo. böyle olunca zaten yıkık olan tipsiz çocuklar daha da yıkıklaşıyo. ortaokulda sevgililik olayları başlıyo yine yakışıklı elemanlar kızları götürürken bize izlemek düşüyo.

bu durumda ne beklersin ki?? aile de özgüveni etkiliyo avrupalılar çocuklarını rahat bırakıyo kendi işlerini yapmayı öğreniyolar.. benim anam küçüklüğümden beri beni baskıladı bi yere giderdik konuşmama bile izin vermezdi mesela hep kendi söylerdi. benim vermem gereken kararları da hep o vermiştir hangi okula gideceğimden giydiğim giysilere kadar
    benferoamabanaesmerderler kullanıcısına yanıt
    benferoamabanaesmerderler demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: benferoamabanaesmerderler

Aga şu efe uygaçın eski fotolarını gördüm sıska ve çok tipsizdi şu anki haline bakınca karizmatik bir tip. Bence spor yapmalısın kaslı olursan ordan bir şansın olur. Sakallar hakkında düzgün çıkmaması büyük bir eksi çenendeki küçüklüğü kapatırdı buruna yapılcak bişey yok :'((
    Yazmayayim diyorum efe mi karizma? Yapmayin lütfen.
  • Eğitime/işine ver kendini bunlar düşünmem birşeyi değitirmiyecek.
  • aklımda canlandırdım da betimlediğin kadarıyla harbiden kötü. biz de kötüyüz ama sıkıntı yok xd

benim de yaş 20 durumumuz aynı.
  • Pm den tipini atabilir misin belki iyileştiririz
  • Spor yap çok ciddiyim spor yap. Vücut geliştirme çok iyi geliyor psikolojik rahatsızlıklara karşı bire bir. Lütfen söylediklerime kulak ver. Sana çok iyi gelecek spor yapmak. Bundan adım kadar eminim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Old Mac New Clip

aklımda canlandırdım da betimlediğin kadarıyla harbiden kötü. biz de kötüyüz ama sıkıntı yok xd

benim de yaş 20 durumumuz aynı.
    eyw aga bazıları moral olsun diye yok öyle değildir falan dior bal gibi harbiden kötü

geçen bir konu açtım flörtüme aldığım hediye diye bazıları kızı bırak falan demiş.. ben de biliyorum kızın beni kullandığını ama napayım?? bu tipimle beni kullanabilmesi bile bişeydir. büyük ihtimalle de hayatımda contact kurabildiğim tek kız olarak kalıcak 2 aydır konuşuyoruz ama anca 2 kere buluştuk gerisi mesajlaşma kız beni görmek bile istemiyo hiç teklif etmedi. bikaç kere özgüvenle kızdan foto istedim o hiç istemedi normal olarak. buna da şükür diyorum

• Bir ss atasaydın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dandik ünide hukukmu okuyon
  • Takma kafana, değmez. Bence çok da önemli bir şey değil bu tip olayı. Bakımlı ol, sporunu yap, gerisi boş. Muhtemelen zayıfsın, kilo al ve spor yap.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxCrazyBoyxx01

eyw aga bazıları moral olsun diye yok öyle değildir falan dior bal gibi harbiden kötü

geçen bir konu açtım flörtüme aldığım hediye diye bazıları kızı bırak falan demiş.. ben de biliyorum kızın beni kullandığını ama napayım?? bu tipimle beni kullanabilmesi bile bişeydir. büyük ihtimalle de hayatımda contact kurabildiğim tek kız olarak kalıcak 2 aydır konuşuyoruz ama anca 2 kere buluştuk gerisi mesajlaşma kız beni görmek bile istemiyo hiç teklif etmedi. bikaç kere özgüvenle kızdan foto istedim o hiç istemedi normal olarak. buna da şükür diyorum

Alıntıları Göster
    vaaay sen yolunu bulmuşsun. hediyeleri biraz daha yukarı çekersen belki kim bilir

ben senin gördüğünü de göremedim

• quote:

Orijinalden alıntı: şoray uzun yolda

dandik ünide hukukmu okuyon
    iyi bi ünide okuyorum doğrusu. ama gitmiyorum bu yıl maddi durumlardan dolayı öyle oldu
  • İyi olunca hic bisey değişmiyor emin ol o gacilar falan atlamiyor kimseye paran olsun çalış para kazan gerisi mühim degil

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • orangutana benzemediğiniz sürece bir sorun yok. dış görünüş kadınların kriteridir dış görünüşü iyi olması gerektigi canlı onlardır. evrimsel açıdan biz sexy vücut ince bel büyük göğüs isteriz onlar da duygusal güç karakter erkeklik ister

tabi tip onemli degildir derken orangutana benzemiyorsunuz herhalde

boyun 1.55 degilse bi bacagin kirik degilse gozleriş şaşı degilse sorun yok
  • Aga şu efe uygaçın eski fotolarını gördüm sıska ve çok tipsizdi şu anki haline bakınca karizmatik bir tip. Bence spor yapmalısın kaslı olursan ordan bir şansın olur. Sakallar hakkında düzgün çıkmaması büyük bir eksi çenendeki küçüklüğü kapatırdı buruna yapılcak bişey yok :'((

• quote:

Orijinalden alıntı: benferoamabanaesmerderler

Aga şu efe uygaçın eski fotolarını gördüm sıska ve çok tipsizdi şu anki haline bakınca karizmatik bir tip. Bence spor yapmalısın kaslı olursan ordan bir şansın olur. Sakallar hakkında düzgün çıkmaması büyük bir eksi çenendeki küçüklüğü kapatırdı buruna yapılcak bişey yok :'((
    Yazmayayim diyorum efe mi karizma? Yapmayin lütfen.

• Eskiye göre yorumlarsan evet

• Ağzin laf yapmiyor tiple ilgisi yok dişarda sevgilisi olanlarin 10 da 8i tipsiz.

• Efe Uygac şaçını kısa kestirse mesela Alman stili gibi ve gözlük yerine lens taksa Berkcan Güven dende yakışıklı olacak da kendine bakmıyor.

• Takma delikanlı..

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.