Şimdi Ara

Aşırı Çirkin Kızlara Bile Yazan Var (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
5
Favori
21.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
125 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Geçen hafta başıma geldi.
    İnstagram da takılırken , keşfette şu kolye-yüzük vs. reklam yapan bi yer gördüm ve yorum attım.O an nedense içimden geldi.Dedim ki ilk yazan bayan arkadaşa bu yüzük setini hediye olarak atacağım.(Hayatımda ilk kez böyle birşey yaptım).
    Pek inandırıcı olmadı galiba yaklaşık 1 gün sonra genç bir kız yazdı.Bana alır mısın diye.19-20 yaşların da bir üniversite öğrencisi.Evine en yakın kargo şubesinin adresini ver yollayayım dedim.Öyle yüksek bir parada değil zaten toplamda 50TL bir şeydi yüzükler.Neyse efendim bu bayan arkadaşla dostça sohbet ettik buna yüzükler gelene kadar.Yüzükler buna ulaştı ve resimlerini gösterdi vs.
    Biz sohbetimize devam ederken kız lisede ki erkek arkadaşıyla hala devam ettiğini ve birbirlerini çok sevdiğini söyledi.Bu arada erkek arkadaşı başka bir şehirde okuyor.Çocuk baya zenginmiş falan ama okul değiştirmemiş.
    Ben de uzaktan ilişki olayı üniversite de çok zor.İnş devam edersiniz dedim.O da yok biz aşığız vs falan sürekli o geliyor ben gidiyorum dedi.
    Ulan aradan 1 gün geçti kız bana yazdı biz ayrıldık.Sonunda kurtuldum nefret ediyorum falan diye.
    Bende şaşırdım çünkü dün ne demişti bugün ne diyor.
    İnsanların ilişkilerine karışmayı hiç sevmediğimden hayırlısı olsun diyip geçecektim ama o biraz anlatmak istedi bende dinledim.
    Bu arada bu genç arkadaşa aklımda arkadaşımla bir fikrim olduğunu eğer durumu kötü bir öğrenci arkadaşı varsa ona burs vermek istediğimi söyledim.Bu sefer kız atladı direk konuya.
    Ya dedi bana yardım ederseniz çok mutlu olurum.Çünkü erasmusa gidicem ve pahalı olacak benim için dedi.
    Ben de vereceğim 200-300TL nin İtalya'da değeri olmaz ki dedim kur farkını biliyonuz zaten.
    Neyse ben yine de kabul ettim tamam dedim yılbaşından sonra bakarız.
    Bunla sohbet ettik böyle 1-2 gün.Hatta benden çok istediği bir kolye olduğunu onu da almama istedi bende ucuz birşeyse d.günü hediyesi olarak yollarım dedim havalara uçtu baya sevindi falan.Sonra bir akşam bu yurtta kalıyordu.Yemek yemeğe gideceğini söyledi gelince yazacağını söyledi.Ben de okey dedim.
    Bu gitti vs 11:30 oldu saat. Bende merak ettim uyuya kaldın sanırım diye yazdım.
    Hayatım da hiç beklemediğim bir tepki ile karşılaştım.
    Kız dedi ki ya affedersiniz ama size bir şey söyleyebilirim.Bende buyur tabi dedim.Ama yanlış anlamayın dedi.Bende yok devam et dedim.Son mesajınız çok korkunç.Sapık mısınız da öyle yazdınız.Ben sizi abi olarak görüyorum .Sürekli sizle konuşmak zorunda değilim benim bir hayatım var rahatsız oluyorum dedi.
    Ben şok oldum bu böyle diyince.Ben de durumu izah etmeye çalıştım.Dedim yazıcam diyen sendin bende o yüzden sordum.Eğer rahatsız olduysan tabi ki söylemen en doğrusu dedim ve konuyu kapattım.
    bi 3 gün falan oldu sanırım olayın üstünden geçeli.
    çok merak ediyorum yüzük için veya burs için yazacak mı? Bi de durumum kötü lütfen bursu bana ver diyip.Cadılar bayramını giyinip kutlayıp tüm gece içerken story atması ve hemen bir manita yapması.
    Çok güldüm çünkü daha geçen hafta eski sevgilisi ile birbirine deliler gibi aşıktı.
    Tabi ben kafamda çoktan vazgeçtim o kaba hareketinden sonra zaten burs gibi bir şeyi unutsun.İtalya da gidip içsin diye ona para falan göndermem zaten.
    Allah herkese hayırlı bir evlat ve eş nasip etsin arkadaşlar.Ego gerçekten çok kötü bir şey.

• çirkin kıza, atıyorum günde 10 kişi yazıyosa güzel kıza da 100 kişi yazıyo. bu durumda ki kız eğer kendisiyle barışık okumuş kendini geliştirmiş %0.1 lik dilimden değilse beni beğenen az ama onu beğenen fazla diyerek kısa devre yapar. agresifleşir terbiyesizleşir.. suratlarında yapay bir gülümseme olur. paranız mevkiiniz varsa iyi görünme çabası içine girerler. ancak en fazla 70 yaşındaki insanla konuşur gibi yüzeysel konuşabilip gülümsemenizi beklerler. bu yüzden size tavsiyem sadece güzel olanlara yazın. güzel kıza denk geldiği an da evlenmek isteyen çok olur nüfusları azalır tükenir ama bulamazsanız da yalnızlık çok daha iyi. hayatınızı zehir ettirmeyin.
  • ATV'de yayınlanan Esra Erol'un programına, kocasıyla sevgilisini tanıştırıp ikisiyle de 8 ay aynı evde yaşayan Aynur Hanım damga vurdu. Olayın gün yüzüne çıkan detayları ise 'yok artık' dedirtti.

Aşırı Çirkin Kızlara Bile Yazan Var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornitolog -- 2 Kasım 2019; 10:7:52 >
  • Ama herzaman çirkin adama güzel kadın düşüyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • okayynn kullanıcısına yanıt
    Kız ağız bipolarmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşırı Çirkin Kızlara Bile Yazan Var

Çok takmayın beyler kız yoksa yok ölüm yokya sonunda

• Bu kız konuları için ne zaman ayrı bölüm açılacak, Zeki Müren görecek mi?
  • Daimon88 kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam ama ben çevremde görmedim böyle insanlar. Görseydim yazardım yani benim çevrem hep temiz kalpli insanlardan oluşuyordu.

• Çirkin olmaya gerek yok. Fotoğraf koymadan kadın ismi ile sosyal hesap aç yine birisi yazar. O kadar acayip erkekler var bu topraklarda.
  • Bu duyguyu en çok benim gibi 90 'lar da doğanlar bilir. Bizim zamanımız 2004-2005 'e kadar biz kız arkadaşımıza mektup yazar verirdik hoşuna gitsin diye. Gerçekten çok etkileyici bir yöntemdi birde içine gül veya güzel bir çiçek koydum mu. Daha sonra Türkiye de hızlı bir sanayileşme ve ekonomi yükselişe geçti. Artık her eve internet ve msn girince kısa vadede değil ama uzun vadede insanlar kötü yüzlerini göstermeye başladı. Bizim 5 kuruş saymıyacağımız yarım zekalı kızlar yavaşça öne çıkmaya başladı. ( Tiktok kızları bunların 15 yıl sonraki çocukları ). Muhtemelen onlarda atalarını olarak 15 yıl önceki 1 ile 4 toplayamayan anneleri olarak görüyor. Bunlar enteresan bir nesildi. Çok basık yarım zekalı ve halk tabiri ile salaklardı. Akıllı tayfaya giremeyecekleri için yeni yollar aradılar ve o yol telefon ve msn ile önlerine geldi. İlk başlarda yakışıklı ve moda erkekleri bulup, onlara kendilerini sundular. Bu zamanla üzerlerindeki utangaçlığın kalkmasına ve sapkınlığa yol açtı. Sonraları hiç mesajlaşmadan direkt çıplak resimlerini atarak erkekleri yoldan çıkardılar. Buna menapoz sürecine girmiş kadınlarda dahil. Bazı güzel kızlarda bunların yolunu seçti bazılarıysa ( Çoğunluğu ) nasıl olsa güzelim birini bulurum diyerek hayran sayfaları açtı ve içlerindeki en zengin ve aptal olana kapak attı.

Bu toplumun her çeşidini etkiledi. Kadınlar daha sapık ve zevk düşkünü haline geldi. Erkeklerse parası varsa kaale alınır yoksa arkasından konuşulcak konuma getirildi. Dolayısıyla sadece bu bile bir çok erkekte psikolojik sorunlara yol açtı. Birde üstüne salak salak sözde kadın hakları savunucuları çıkınca ( Sanki hakları çok az veya erkekle eşit değilmiş gibi ), kadınların artık yükselen egosuna diyecek bir şey kalmadı. Ben dahil bir çok arkadaşım ki buna beni çok seven bir yakınımın tavsiyesi idi! Her zaman değer vereni seç. Ben ve bir çoğumuz güzeli tercih ettik ve her defasında elimizde patladı. Evet kararım kesin değer veren kadın ve sadakati olan kadın candır. Gerisi teferruat. Artık aşk öldü. Onu da bilimsel olarak 2 çikolata yemekle eş değer hale getirdiler. Bu yazıyı sadece kadınların egosu için değil genel Türk halkının kısa özeti olarak yazıyorum.

Maalesef toplumumuz eline para ve rahatlık geçtikçe ağır bir bozulma haline geçti. İlk önce kadınlarda oluşan hareketlenme her sınıfı vurdu. Sapkın, zevk düşkünü ( ki bunun açtığı en büyük yarada deist veya ateist türevi olaylar ), cinsel önceliği ilk sıraya giren bir toplum olduk. Zaten okuyanın okumayandan bir farkı olmadığı için toplum da okuyanlardan da her hangi bir çözüm çıkmadı. Ülkece bugünü düşünüp yarına bakarız kafasına girdik. Tipik bir Kuzey Afrikalı olduk. Daha yazılacak çok şey varda, millete malzeme vermiyelim. Özel mesajlara cevap atamıyorum aklınızda bulunsun. ( e- mail onayı gelmediği için ).

• Canınızı yiyim şu kızlara yz vemeyin yazmayın vs..para biriktirin arabanızı işinizi kurun illa çıkar karşısınıza boş verin la hepsi makyaj güzeli ahan ben evlendim sıkıntıdan başka birşey değil
  • Çirkin kız yoktur. Büyük popo vardır.

• Kız arkadaşım a instgram dan öyle mesajlar geliyoki
    Agzım açık okuyorum

• Ben nedense güzel kızları çirkin erkeklerle görüyorum genelde genç,orta yaşlı farketmiyor.Biliyorum biraz yüzeysel olacak ama ülkede hala para ve popülarite iş yapıyor.Bizim ülkedeki kızlar her ne kadar olgun erkek aradığını söyleseler de ergen akıllılar genelde.

• Çirkin kızları cinsel birlikteliğe ikna etmek daha kolay, belki de ondandır.

• Hahsjjahsjsh bune ya 😂

• okayynn kullanıcısına yanıt
    Gılgamış destanı

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.