Bildirim
aşırı basit - Partlı indirdiğim rarlar
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
1.partı açıp içindekileri bir klasöre çıkartıcaksın, kendi sırasıyla 30.partın sonuna kadar çıkartıcak. _____________________________ -
nası ya tamam 1. partı açtım tüm dosyaları kopyaladım masaüstünede bitane klasör açtım part1dekileri oraya atınca diğer partlar ne alaka _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: y8igit
nası ya tamam 1. partı açtım tüm dosyaları kopyaladım masaüstünede bitane klasör açtım part1dekileri oraya atınca diğer partlar ne alaka
ne kadar part varsa zaten birbirine bağlıdır. part1 den başlarsa diğerlerine bağlı olduğu için hepsi arşivden çıkacaktır ._____________________________
Wolfteam OmerD , Metallica , İklimlendirme ve Soğutma Teknolojisi -
-
Konu açmadan önce Teknik Yardım Bölüm Kurallarını okuyunuz.
Konu başlığınız şu şekliyle, Bölüm Kurallarının 3. maddesine aykırıdır.
Bölüm kurallarını okuduktan sonra, kurallara uygun olarak, yeniden, bir konu açabilirsiniz._____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler